Inredning

Nu är det dax att ta farväl av ST:Eriksgatan 55. Även om lägenheten varit extremt liten, och förhoppningsvis den minsta lägenheten jag någonsin kommer att ha haft i mitt liv, så har det nog också varit den mysigaste.

Detta fönster var nog det jag gillade mest med lägenheten, för med det ljusinsläppet och med den charmiga stilen så var det lätt att inreda.

Nu går mitt flyttlass upp till Gävle, och där väntar mitt nya äventyr.

Det kan bli lite tomt med uppdateringar nu ett tag, tills att jag kommit igång med allt där uppe.

Ta hand om er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att fylla 23 är kanske inte så speciellt, men om det var några som fick dagen att bli till en av de bättre var min mamma och min syster Malin. Dom kom ner till mig i Stockholm och nu bor vi i en svit på Elite Hotel. Frukosten kan vara en av de bättre jag någonsin ätit. Var proppmätt i flera timmar där efter.

Jag jobbade som vanligt på bilfirman idag, och det känns lite jobbigt nu när man sagt upp sig. Stämningen känns rätt tung eftersom jag vet att de behöver mig, och att det är svårt att hitta bra säljare som man kan lita på. Men jag försöker att fokusera framåt på mitt nya jobb, och alla möjligheter som finns där.

Nu ska vi gå ut och äta en härlig middag. Trevlig kväll på er. :)Likes

Comments

#yesyoucan, Business

Ibland tar livet lite konstiga vändningar. Jag har länge kämpat för att ta mig framåt i karriären, och jag trodde att allt skulle fortsätta i Stockholm, jag var så säker på att jag skulle bygga upp mitt liv där med framtida familj osv. Jag var så säker på att jag aldrig mera skulle bo i lilla Gävle.

Men sen kom ett erbjudande som jag inte tvekade en sekund på. Bilmetro ville ha in mig på anläggningen i Gävle. Så nu är det dax att packa väskorna, nu blir jag Gävlebo igen.

Nu har jag verkligen lärt mig att aldrig säga aldrig, och att när man tror att det ska bli på ett vis så blir det något helt annat, och mycket bättre förhoppningsvis.

Jag är den tredje tjejen som är inom Bilmetro som bilförsäljare just nu, och det känns så himla rätt. Jag önskar verkligen att flera tjejer kunde våga ta steget in i denna spännande bransch. Den skriker verkligen efter oss!


Jag fortsätter att gå min väg, och det som är mest spännande är att jag inte har en aning om var den kommer att leda mig, men känslan är att det leder till något väldigt bra.

Likes

Comments