#yesyoucan

Något som jag ofta får påminna mig om är att varva ner, att koppla av och försöka släppa alla tankar om att man måste prestera och lyckas med allt hela tiden. Det är viktigt att ha någon plats där man kan släppa allt och bara tillåta sig att vara sig själv, släppa alla måsten eller något man vill vara.

Jag har en plats som får mig att släppa exakt allt, där jag kan gå runt som den jag är och bara må bra. Det är på min ö utanför Gävle. När jag är på denna plats så har inte dagarna några tider längre, för man gör vad man vill- när man vill.

Något som också är viktigt är att man kan koppla av när man är hemma, för det är där man ska landa när arbetsdagarna är slut, och fortsätter man att stressa även i hemmet så kommer man bara in i en ond cirkel. Där kommer det viktiga med inredningen in, varför då undrar säkert ni? Jo, det är för att om man inte bor i en trivsam miljö som bjuder in till att koppla av och mysa, så är det ju omöjligt att bara sätta sig ner, tända lite ljus och bara luta sig tillbaka och känna att man är bra, eller jag menar... så jävla bäst... Ja, man ska egoboosta sig lite också.

Här är en bild ifrån min ö, som verkligen beskriver harmonin där ute.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inredning

Inredningsgalen som jag är, så måste jag bara dela med mig utav dessa!

Mycket är vitt hemma hos mig, men om det är något som är snyggt i starka färger så är det blommor. Så hem med er och sätt färg på tillvaron! :)

Likes

Comments

#yesyoucan

Har ni något som ni brinner för som gör att ni blir helt varma inombords? Något som ni ser eller gör som får er att bara smälta av värme och av lycka? Det har iallafall jag.

Ett exempel på det var nu i veckan när jag satt på tunnelbanan och det klev på en gammal dam som knappt kunde gå framåt, och hon var på väg och skulle sätta sig vid första bästa lediga plats, vilket var bredvid ett gäng unga killar. Det tog sådan lång tid för henne att komma fram till platsen och kunde börja sätta sig så tåget började rulla, och i samma ögonblick som hon smått tappade balansen så fångade dessa killar snabbt upp henne och hjälpte henne till rätta. När hon satt ner och de började skratta så kände jag mig så varm och glad inombords, att vi hjälps åt-alla tillsammans.

Jag blir så himla glad när jag ser att människor försöker hjälpa andra, och sig själva. När en tjej eller kille som är lite större i storleken står tillsammans med mig på gymmet så är lyckan också stor. Alla får vara på gymmet, oavsett storlek. Alla är där av en anledning- att må bra och ta hand om sig själv.

Dessa små delar i vardagen gör så mycket, så snälla.. Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Inredning

Något som jag verkligen brinner för är inredning. Att låta fantasin flöda och få skapa något eget ger mig energi, nästan på samma nivå som träningen.. Man blir liksom nästan hög på känslan. När man sitter och skriver köpeavtal på bilar hela dagarna på jobbet så är det skönt att ha något att göra som får en att släppa alla tankar för en stund. När jag inreder så är det full fokus på det.

Idag har jag faktiskt varit i Sollentuna hos en vän och hjälpt till med tankar och idéer ang inredning/styling i deras villa som de nu renoverar för fullt. Det är verkligen SÅ roligt att få hjälpa till!

Här kommer ett litet smakprov på min lilla lägenhet, som jag just nu tror kan vara den minsta och absolut mysigaste lägenheten i hela Stockholm. :)


Likes

Comments