Inredning, You do you

Som ni sett och läst innan så gillar jag att måla. Att sitta och fortsätta på mitt nyfunna tema "lips" och lyssna på skön musik gör att jag verkligen släpper allt annat.. Bara är "här och nu".. Ja man kan faktiskt kalla det för balsam för själen. Man känner sig så tillfreds.

Att få ta ut sig genom träning är en annan grej som också fungerar bra för att sväva bort i tankarna en aning, men man kan ju inte träna jämt.. kroppen behöver ju även vila.

Det här med målningen är så spännande, för jag har SÅ många idéer som jag bara vill få ut på duken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ätbart

Kvällens middag blev laxsallad med rostade pinjenötter och avokado. Så himla enkelt och gott.

* In med lite lax i ugnen.. blanda en massa goda grönsaker och rosta pinjenötterna i torr stekpanna.

Jag har blivit kär i denna mangovinäger som jag droppade över salladen. God smak och man slipper känslan av att maten känns torr och tråkig.

Nu är jag redo för en ny arbetsvecka!

Likes

Comments

You do you

Helgen spenderas på bästa vis.. Hemma i Stockholm! Ja, Stockholm är verkligen hemma för mig- även fast jag nu mera bor i Gävle.

Älskar att bara få komma iväg och känna mig fri.. fri ifrån måsten.
Det har varit mycket jobb nu i en period, och nu fick jag äntligen tre dagar ledigt, och spenderade dom på hotell Amaranten på Kungsholmen. Det var verkligen skönt att göra "ingenting".. träffa vänner, äta och dricka gott och sedan bara slappa i sängen på hotellet.

Likes

Comments

You do you, Business

Måste börja med att visa mina nya skor som kom på posten idag. Jag älskar dom!
Beställda på zalando.

Älskar när man kan klä upp sig stilrent, med kläder och skor som passar till allt.

Idag har det varit många bollar i luften. Affärer som är på gång, avtal som skrivs och leveranser på löpande band. Det är här man inser vikten i att en kund ska ut och provköra en bil som de kollar på. Tack vare att jag idag tryckte på lite extra om en provkörning, så var paret helt sålda i bilen och rullade hem i den redan en timme efter provkörningen.

Som säljare är det SÅ viktigt att lära sig kundernas signaler. Att lyssna och vara lyhörd är A och O. Fångar man kundens tillit så har man i flera fall en kund för resten av karriären.

Likes

Comments

Business, You do you

Om det är något som är extra roligt så är det när man får in lite speciella och roliga bilar. Denna Audi A8 var en solklar favorit som kom in till mig idag. Sportig, snabb,smidig- ja den hade allt!

Igår var det en tuff och rolig dag. Jag slog till på personligt rekord i antalet sålda bilar på kortast tid. Sålde 2 bilar inom 2 timmar! Omsatte ca 350k, så det var inga jättedyra bilar.. men på två timmar så kändes det helt okej!

Nu laddar vi om för vårdagar på jobbet med kampanjränta och speciellt utvalda modeller med nedsänkta priser. Hoppas på en fartfylld helg!

Likes

Comments

Business, You do you

Bland det bästa jag vet är att hjälpa till, och i mitt yrke så hjälper jag kunder varje dag. Att hjälpa en person eller en familj att hitta rätt bil är ganska stort, eftersom ett bilköp är en stor affär för många så är det en ära att få vara en del utav det.

I helgen har jag träffat så himla många härliga kunder, som i sin tur har genererat i mycket skratt, många livshistorier, många telefonsamtal och förhoppningsvis en hel del affärer på sikt.

Den största skillnaden att sälja bilar i Stockholm och Gävle är att kunderna här gärna tar lite extra tid till att tänka igenom köpet, och det kräver oftast några dagars arbete för att få till en affär. I Stockholm har många dåligt med tid, så där sker affärerna direkt, oftast vid första mötet.

En annan del som jag verkligen älskar i mitt yrke, är när jag känner att kunderna får tillit till mig och börjar dela med sig utav sina egna historier. Man lär sig så himla mycket på det.

Helgen var topp, nu är jag redo för business.

Likes

Comments

You do you, Business

Som ni vet så jobbar jag som bilförsäljare, och här är en utav de viktigaste arbetsuppgifterna jag har- att fota och lägga ut bilar på annons.

Det finns många uppgifter i mitt arbete som många inte tänker på, och att fota/annonsera är en sådan uppgift.

Nog för att många kunder kommer och besöker bilhallen, men det är ju inte bara gävleborna man vill nå, utan man vill ju nå fram till resten av landet också. Det är faktiskt vanligare än vad man tror att man åker långt för att köpa bil, och då är annonsen viktigast.

Likes

Comments

Är det något som jag tycker är lite extra roligt så är det att skapa. Ofta så har jag en idé om hur jag vill att något ska se ut, men inte hittar just det, och då får man helt enkelt skapa själv.

Det roliga med tavlor och färger är att det inte behöver vara speciellt dyrt. Jag köpte tre målardukar, ett 6-pack med färger och ett 5-pack med penslar, på biltema.

Ikväll har jag lyssnat på skön musik och bara målat. Det är skönt att göra något som får en att släppa allt annat, så som telefon,tv osv som annars gärna tar min tid de kvällarna som jag inte tränar.

Likes

Comments

You do you, Ätbart

Chiapudding med granatäppelkärnor blev ett perfekt mål efter dagens löprunda!

*3msk chiafrön
*2dl mandelmjölk (eller annan mjölk)

Vissa har vaniljpulver i också, men jag känner ingen större skillnad på smaken- så jag hoppar över det.

* blanda ihop allt och låt stå i kylen i minst ett par timmar, gärna över natten. Toppa med det du gillar och ät!


Likes

Comments