Header

Så mycket människor, så många intryck. Så glad och trött. Nya staden min.

Likes

Comments

Wow! Kan inte fatta att det bara gått 5 dagar. Jag har varit ifrån all min trygghet i 5 dagar, det känns ändå som en evighet samtidigt som veckan har gått så himla fort. Dessutom är den inte ens över än. Idag lördag vankas det 5-kamp med ekonomernas inspark. Alla som vill får tydligen anmäla sig till den och jag är så glad att mina nya vänner övertalade mig till det, för det är såå roligt att lära känna ännu fler människor.

Däremot har jag en sån himla stor hemlängtan, och det kommer lite som en chock faktiskt. Jag är så glad och tacksam över att jag äntligen hittat det jag vill plugga och i staden jag alltid haft i åtanke, men ändå så kryper sig hemlängtan på. Konstigt det där, att när alla ens planer sätts i rullning så kan man samtidigt sakna det man haft.

Jag botade iaf min lilla abstinens med att boka en hemresa, så lagom till höstmarknaden åker jag hem en sväng och träffar nära och kära. Längtar <3

Jag har hunnit med att bekanta mig med Ekonomikum där alla våra föreläsningar kommer att vara, jag har skaffat diverse bibliotekskort, gått med i nationer och haft inspark x 2. Vår egna inspark är i 3 veckor och ekonomernas i 7 veckor. Så de 3 första veckorna blir väldigt intensiva men roliga. Jag har gjort min första inlämningsuppgift, läst i litteraturen och lyckats hålla mitt rum väldigt fint. Jag har skaffat nya vänner och lyckats delta i alla aktiviteter som insparkarna har att erbjuda. En väldigt bra vecka med andra ord, fortsätter studietiden såhär så kommer dessa 3 år gå väldigt fort!

Juste, jag har köpt en fysisk dagbok också. Därför glömmer jag att uppdatera här men det kommer bli bättre, lovar.

Likes

Comments

Nu börjar resan som jag så länge velat påbörja men inte riktigt haft klart för mig vart det är jag ska. Nu har jag tagit första steget mot målet och jag är nervös, förväntansfull och lite rädd. Jag har separationsångest samtidigt som jag inte kan vänta längre på att få flytta. Jag är också så himla glad att jag ska till Uppsala som alltid har varit målet. Jag har längtat efter att få utvecklas, och att jag hittat det jag vill känns SÅ roligt. Nu tänkte jag försöka ta tag i den här bloggen för att komma ihåg att ta mycket bilder och kunna titta tillbaka och minnas den här tiden.

Likes

Comments

Tack underbara Stockholm och alla fina vänner som bor där. Det var 3 fina, välbehövliga dagar! Tack!

Likes

Comments

Hola!
Idag har varit en underbar dag. Klev upp tidigt och åkte iväg på ett möte, sen har jag umgåtts med världens energikälla till tjej hela dagen. Jag åkte och tränade och sen överraskade min pojkvän mig. Den människan har gjort och fortsätter göra mig så mycket gott alltså. Det enda dåliga med denna dag är att jag har sådan fruktansvärd nackspärr?? Orimligt ont gör det, så förhoppningsvis släpper det snart.

Minns ni att jag skrev förut att jag har jobbat min sista jobbhelg? Jag tog nyss på mig att jobba hela den här haha.. Men det känns bra! Mycket skönare att få bestämma själv när jag vill jobba helger. Så nu ser jag fram emot det istället.

Likes

Comments

Kan ni fatta alla saker som händer i mitt liv? Att dom sakerna kan vara så roliga och spännande för mig och så betydelselösa för någon annan? Intressant tanke faktiskt. För två år sedan hade jag aldrig haft en sådan tanke, tack utveckling.

Jag är så glad över att jag tränar regelbundet igen, gör bra ifrån mig på kursen jag läser, är minimala steg ifrån att ta ett jättestort steg yrkesmässigt och att jag kommer jobba min sista jobbhelg denna vecka. Att jag är på väg ut ur min comfort-zone, att jag ska ha ett roligt event i sommar, att jag volontärjobbar och att jag har världens bästa pojkvän. Juste, att jag slutade med nikotin/tobak vid årsskiftet och nu också med alla substitut. Det är också värt att nämna!

Wow. Idag är en bra dag fylld av glädje, tacksamhet och stolthet. Ska läsa detta inlägg när någon dålig dag dyker upp. <3

Likes

Comments

Tidig morgon idag. Skjutsade Emil till flygplatsen och sen åkte jag direkt till gymmet för ett magpass. Gud vad skönt det var att träna styrka sådär tidigt på morgonen, jag var ändå där redan 06:10. Ska försöka träna varje vardag numera, och då varva kondition och styrka med några pass från Kayla tänkte jag. Jag ska även börja köra yoga här hemma, och byta ut vanliga gympass mot pass i gruppsalen med en pt som peppar en längst fram. Träning är kul, och jag är så glad att jag äntligen tycker det igen.

Likes

Comments