Header

Nu börjar resan som jag så länge velat påbörja men inte riktigt haft klart för mig vart det är jag ska. Nu har jag tagit första steget mot målet och jag är nervös, förväntansfull och lite rädd. Jag har separationsångest samtidigt som jag inte kan vänta längre på att få flytta. Jag är också så himla glad att jag ska till Uppsala som alltid har varit målet. Jag har längtat efter att få utvecklas, och att jag hittat det jag vill känns SÅ roligt. Nu tänkte jag försöka ta tag i den här bloggen för att komma ihåg att ta mycket bilder och kunna titta tillbaka och minnas den här tiden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tack underbara Stockholm och alla fina vänner som bor där. Det var 3 fina, välbehövliga dagar! Tack!

Likes

Comments

Hola!
Idag har varit en underbar dag. Klev upp tidigt och åkte iväg på ett möte, sen har jag umgåtts med världens energikälla till tjej hela dagen. Jag åkte och tränade och sen överraskade min pojkvän mig. Den människan har gjort och fortsätter göra mig så mycket gott alltså. Det enda dåliga med denna dag är att jag har sådan fruktansvärd nackspärr?? Orimligt ont gör det, så förhoppningsvis släpper det snart.

Minns ni att jag skrev förut att jag har jobbat min sista jobbhelg? Jag tog nyss på mig att jobba hela den här haha.. Men det känns bra! Mycket skönare att få bestämma själv när jag vill jobba helger. Så nu ser jag fram emot det istället.

Likes

Comments

Kan ni fatta alla saker som händer i mitt liv? Att dom sakerna kan vara så roliga och spännande för mig och så betydelselösa för någon annan? Intressant tanke faktiskt. För två år sedan hade jag aldrig haft en sådan tanke, tack utveckling.

Jag är så glad över att jag tränar regelbundet igen, gör bra ifrån mig på kursen jag läser, är minimala steg ifrån att ta ett jättestort steg yrkesmässigt och att jag kommer jobba min sista jobbhelg denna vecka. Att jag är på väg ut ur min comfort-zone, att jag ska ha ett roligt event i sommar, att jag volontärjobbar och att jag har världens bästa pojkvän. Juste, att jag slutade med nikotin/tobak vid årsskiftet och nu också med alla substitut. Det är också värt att nämna!

Wow. Idag är en bra dag fylld av glädje, tacksamhet och stolthet. Ska läsa detta inlägg när någon dålig dag dyker upp. <3

Likes

Comments

Tidig morgon idag. Skjutsade Emil till flygplatsen och sen åkte jag direkt till gymmet för ett magpass. Gud vad skönt det var att träna styrka sådär tidigt på morgonen, jag var ändå där redan 06:10. Ska försöka träna varje vardag numera, och då varva kondition och styrka med några pass från Kayla tänkte jag. Jag ska även börja köra yoga här hemma, och byta ut vanliga gympass mot pass i gruppsalen med en pt som peppar en längst fram. Träning är kul, och jag är så glad att jag äntligen tycker det igen.

Likes

Comments

Jag har precis pluggat, ätit mackor, målat naglarna och hängt tvätt ungefär på samma gång. Det är definitionen av min koncentrationsförmåga. Igår var jag på ett träningspass med Maja, så himla roligt verkligen!! Älskar att det är bra musik på hög volym och en instruktör som går lös längst fram haha, även fast jag var totalt lost hela passet.. Men träningsvärk har jag iaf någonting rätt har jag ju gjort.

Snart ska jag iväg igen och träna, fast denna gång med Marie. Jag sover verkligen riktigt gott efter att jag tränat, och känner mig så duktig. Även fast jag just nu sitter och bloggar och inte pluggar. Ingen vet ju ens att jag har börjat skriva i den här bloggen igen. Det är dock skönt, då kan jag skriva lite hur som helst och inte behöva bry mig så mycket haha.

Nu - byta om till träningskläder. Tur att man har ordentligt med sånna från sina glansdagar back in the days!

Likes

Comments

Men hallåååå detta är ju trevligt ändå, att komma tillbaka till min gamla blogg på min favoritportal sedan länge. Det kommer dock bli en markant skillnad på denna bloggen jämfört med mina tidigare. Jag är ju iof inte samma person nu som jag var då, så det är ju inte så konstigt egentligen.

Vad har 2016 gett mig för erfarenheter då? För så vill jag ändå se det. Trots att det har varit ett jobbigt år över lag så vill jag se det som ett lärdomsår.

Det har lärt mig att vara mer ödmjuk. Att sociala medier inte är allt som existerar i livet. Att det känns bra att stanna upp, ta några andetag och njuta av omgivningen. Att jag klandrar mig själv för mycket och för hårt. Att jag kan mer än jag tror. Att inte döma andra eftersom alla har sin egna kamp. Att älska, glömma och förlåta.

Jag ska fokusera på saker som gör mig glad och lycklig.
Jag ska värna om alla relationer jag har. Vänner, familj och kärlek.
Jag ska utvecklas på flera personliga plan. Hälsa, karriär och ekonomi.
Jag ska fortsätta ha självinsikt, men inte lika mycket självkritik.

Nu ska jag kolla några avsnitt av Skam säsong 3, sedan ska jag sätta mig ner med ett tomt skrivblock och fylla raderna med mål och drömmar för 2017 och resten av livet.

Likes

Comments

​Nu är det dags mina vänner, jag tackar av Nouw som portal och tar mig an Finest.se och börjar som toppbloggare hos dom!

Ni hittar mig redan nu på både Bloglovin och Blogkeen, och adressen till min nya blogg är
www.emmalundemo.se eller www.emmalundemo.com

www.finest.se/emmalundemo fungerar också, så det är vilket som! :)

Hädanefter kommer all uppdatering ske där, det kommer komma ut mer träningsrelaterade inlägg, recept, erbjudanden, tävlingar och massa skoj, och dessutom så har jag precis startat en Pest eller Kolera-frågestund. Tänkte svara i ett videoinlägg (som jag aldrig har gjort innan haha) så vill ni se det så tycker jag att ni ska in och ge mig något att svara på!

Kram så länge, så ses vi på min nya blogg! :)


Likes

Comments