Header

När man går från att aldrig ha träffats förut till att umgås hela tiden så lär man känna människor väldigt snabbt. Därför känns det så konstigt att jag inte har känt dessa människor tidigare i livet. Jag önskar att jag hade gjort det, för dom är fantastiska. Är så glad att jag hittat dom nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var hemma i underbara Jämtland i helgen. Så skönt att landa på Frösön, andas in den friska luften och känna mig som hemma igen. Det gjorde liksom ingenting att det var kallt i luften, allt kändes perfekt. Hann med en mysig hemmakväll med tacos och film i lägenheten och en natt på Holiday Club i Åre. Höstmarknaden stod på schemat och ju mer jag är borta från Jämtland desto mer uppskattar jag allt. Hösten gör sig påmind, inte bara i kylan, utan även på träden som börjat gulna. Ja, min hemlängtan har inte riktigt lagt sig än som ni märker.

Vi hann även med en familjemiddag i Odensala min familj, Emils föräldrar och mormor såklart. Underbara människor man är omringad av alltså, tänk om alla hade så tur som jag. Vilken fin värld vi skulle leva i.

Likes

Comments

Ibland undrar jag varför jag blir som mest inaktiv när jag har mycket tid på mig. Jag skjuter upp saker som skulle vara så mycket skönare att bara beta av. Jag presterar verkligen bäst under stress och borde egentligen ha fullspäckat schema för att göra så bra ifrån mig som möjligt. Hoppas att så är fallet på vår kursavslutande examination som ska vara inne på onsdag. Emil är här över natten och sover som ett litet barn, jag däremot lyckas inte ens bli trött. Den här dagen har varit så rolig och givande men så lång på samma gång så jag borde verkligen somnat för flera timmar sedan.

Dagen började iaf med ett möte inför en fest vi ska ha i veckan, sen lunch med Ebba och sen ett till möte med min nya projektgrupp - SÅ roligt verkligen! 30 minuters paus med Ebba och Maria som kom upp till Borgen (Uppsalaekonomernas egna lilla kontor) där jag redan befann mig och sen gick vi tre tillsammans på ett tredje intressant möte.

Efter det längtade jag hem, meeen ärenden fanns kvar att uträtta så jag och Ebba tog cyklarna ner på stan för att leta utklädnader och annat spännande innan jag äntligen kunde cykla hemåt. Jag hann dock knappt komma innanför dörren förrän Emil kom och plockade upp mig. Vi åkte iväg en sväng för att jag ville ha en burgare på Phil's Burger. Tryffelmajo på hamburgaren och tryffelmajo till stripsen. Ett inte alltför svårt val för mig faktiskt, är helt såld på det.

Emil däremot nöjde sig med en oreo milkshake, den var också helt magisk.

Imorgon väntar en lååång dag med skrivande på min uppgift och sedan avslutas den med ett intressant studiebesök på ett medieföretag här i Uppsala. Onsdag innebär också skrivande och finslip på min text och sedan bär det av mot fest nr 1 för den här veckan. Torsdag har vi kursintroduktion inför nya delkursen (klockan 8:15, gruvar mig redan för det..), direkt efter det har jag en inbokad intervju och sen är det direkt hem och börja ladda om inför insparkens avslutande gasque. Fattar inte ens själv hur jag orkar med allt, men förmodligen för att allting är så himla roligt, spännande och lärorikt så jag vill inte missa nååågonting.

Fredagen bjuder också på föreläsningar, men efter det tar jag mitt pick och pack och åker hem till Östersund över helgen. DET mina kära vänner ska bli så skönt. Nu ska jag göra ett nytt försök att somna, godnatt.

Likes

Comments

Så mycket människor, så många intryck. Så glad och trött. Nya staden min.

Likes

Comments

Wow! Kan inte fatta att det bara gått 5 dagar. Jag har varit ifrån all min trygghet i 5 dagar, det känns ändå som en evighet samtidigt som veckan har gått så himla fort. Dessutom är den inte ens över än. Idag lördag vankas det 5-kamp med ekonomernas inspark. Alla som vill får tydligen anmäla sig till den och jag är så glad att mina nya vänner övertalade mig till det, för det är såå roligt att lära känna ännu fler människor.

Däremot har jag en sån himla stor hemlängtan, och det kommer lite som en chock faktiskt. Jag är så glad och tacksam över att jag äntligen hittat det jag vill plugga och i staden jag alltid haft i åtanke, men ändå så kryper sig hemlängtan på. Konstigt det där, att när alla ens planer sätts i rullning så kan man samtidigt sakna det man haft.

Jag botade iaf min lilla abstinens med att boka en hemresa, så lagom till höstmarknaden åker jag hem en sväng och träffar nära och kära. Längtar <3

Jag har hunnit med att bekanta mig med Ekonomikum där alla våra föreläsningar kommer att vara, jag har skaffat diverse bibliotekskort, gått med i nationer och haft inspark x 2. Vår egna inspark är i 3 veckor och ekonomernas i 7 veckor. Så de 3 första veckorna blir väldigt intensiva men roliga. Jag har gjort min första inlämningsuppgift, läst i litteraturen och lyckats hålla mitt rum väldigt fint. Jag har skaffat nya vänner och lyckats delta i alla aktiviteter som insparkarna har att erbjuda. En väldigt bra vecka med andra ord, fortsätter studietiden såhär så kommer dessa 3 år gå väldigt fort!

Juste, jag har köpt en fysisk dagbok också. Därför glömmer jag att uppdatera här men det kommer bli bättre, lovar.

Likes

Comments

Nu börjar resan som jag så länge velat påbörja men inte riktigt haft klart för mig vart det är jag ska. Nu har jag tagit första steget mot målet och jag är nervös, förväntansfull och lite rädd. Jag har separationsångest samtidigt som jag inte kan vänta längre på att få flytta. Jag är också så himla glad att jag ska till Uppsala som alltid har varit målet. Jag har längtat efter att få utvecklas, och att jag hittat det jag vill känns SÅ roligt. Nu tänkte jag försöka ta tag i den här bloggen för att komma ihåg att ta mycket bilder och kunna titta tillbaka och minnas den här tiden.

Likes

Comments

Tack underbara Stockholm och alla fina vänner som bor där. Det var 3 fina, välbehövliga dagar! Tack!

Likes

Comments