Idag sov jag ut (igen) ajjabaja. Har verkligen slappat hela "sommarlovet" hittills. Men sen ska man ju jobba resten av sitt liv så man får väl passa på medan man kan. Efter frukosten tränade jag ett kort pass ute i vårt hemmagym. Det blev lite crosstrainer, magövningar och squats innan jag körde och jobbade. Ikväll väntar power walk och en bra film!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Eftersom det blev både tidig och lugn kväll för mig igår så trodde man att jag skulle vakna tidigt och vara pigg, men icke! Det blev därför en lugn morgon innan jobb. Har saknat att vara på SATS! Så det blev ett träningspass där också. Nu ikväll har det varit middag och vin med familjen som avslutas med film nu.

Likes

Comments

Nu är min franskurs snart klar och sista inlärningarna är gjorda. Jag pluggar på Leep, en åtta veckors distanskurs där vi hela tiden haft kontakt med lärare och gjort inlämningsuppgifter.
Min bonuspappa har gjort denna fantastiska dagsbädd i mattsvart som matchar resten av min inredning. Så på dagen är den en dagbädd och när jag har kunder får dem ligga nerbäddade. Hittills har den varit väldigt uppskattad.
På onsdag är det dags för min examen och jag är faktiskt ganska nervös... men det ska nog gå bra!

Likes

Comments

Top från GT // Byxor från Banana Republic // Jeansjacka från Mossimo // Skor från H&M Premium Quality -16 // Armband från SDLR // Väska från Wera Sthlm // Glasögon från Céline

Likes

Comments

Idag är det midsommar!
Morgonen började med en iskaffe och kransfix innan vi åkte mot Sofiero slott & trädgårdar där dem rest en midsommarstång. Efter lunch och fika var det dans innan regnet kom och vi fick gå till bilen. Vidare mot Björn & Lisa som är vänner till familjen där vi ska spendera kvällen.

Likes

Comments

Tröja från 157 // Skärp från Gucci (top 5 bästa studentpresenterna!!) // kjol från GT // skor från IM // Väska från Fendi // Glasögon från Céline

Likes

Comments

Idag blev det sovmorgon och frukost i lugn och ro innan jag gick ut på en morgonprommis. Efter lunch åkte jag, mamma, lillebror och Sigge in till stan med tåg för lite ärenden som sen avslutades med en kaffe på espresso house. Nu är vi hemma igen och jag ska sätta mig i solen en stund innan jobb. Hoppas ni får en sista fin sommarkväll denna veckan, imorgon kommer ju tyvärr regnet. Lagom till midsommar såklart...

​Espresso House, Bruksgatan 15, 252 23 Helsingborg 

Likes

Comments

Nu ska jag försöka (för typ tredje gången denna sommaren) att börja äta lite nyttigare och kontinuerligt. Jag kan hoppa över vissa måltider eller äta lunch vid 16. Nu är det fasta tider och bra mat som gäller. Jag har satt alarm på mobilen som ringer med 1,5 timmes mellanrum då jag antingen ska äta mellis eller mat. Idag gjorde jag denna "nyttiga" milkshaken. Den var väl inte det godaste jag druckit men ett helt okej mellanmål som man blev väldigt mätt på!

Recept /portion:
• 1/2 dl proteinpulver Nutriamino choklad
• 2 dl laktosfri mjölk
• 1 dl A-fil
• 1 msk kakao
• 1 rått ägg
• 1 banan
• 1 tsk vaniljextrakt (valfritt)

Likes

Comments

Jahap... vad gör man nu då?
Alla år som man haft sommarlov och sen vetat att man ska tillbaka till skolan sen i augusti. Men denna gång finns det inget att komma tillbaka till. På ett sätt är det skönt att känna att man är fri, man kan ju göra precis vad man vill. Många av mina kompisar har flyttat, börjat jobba och träffat killar i andra länder och börjat ett nytt liv någon annanstans. Men jag stannar kvar ett tag till i hopp om att hitta det jag verkligen vill.
Efter att i alla skolår alltid ha längtat framåt, "bara jag börjar högstadiet så blir allt bra", "byter jag skola så blir det mycket bättre", "gymnasietiden blir min tid" och nu står man här. Nyexaminerad och ingenting blev ju egentligen bättre. Efter att ha velat fram och tillbaka många gånger angående skolor, bytt fram och tillbaka och aldrig riktigt känt att jag passat in så är jag väldigt glad att det är över. Ekonomi var inte min grej märkte jag rätt snabbt och bytte spår till mäklare vilket jag sen också upptäckte inte var så skoj. Ledarskap och människor i allmänhet har jag alltid varit intresserad av och duktig på så då bytte jag linje till samhälle med inriktning ledar- och beteendevetenskap. En riktigt rolig linje med massa ämnen som jag älskar. Psykologi, filosofi, sociologi, beteendevetenskap. Men jag blev inte klokare för det.
Så nu står jag här med mina betyg i handen och går en kurs i fransförlängning(?!), planerar att ta ett vikariat på skolan man bara längtade efter att få lämna i grundskolan och sover fortfarande med min nalle. Jag antar att jag inte är ensam då det finns så många valmöjligheter och vi har bara sett en liten del av världen och upptäckt en liten del av vilka vi egentligen är.
Jag kommer att utforska vidare, resa, träffa nytt folk och gå lite "scrapbooking-kurser" för att se om något väcker intresse. Men just nu vill jag bara pausa tiden och uppskatta den. För de senaste 18 åren har jag hela tiden bara längtat framåt och vidare. Nu är skolan slut, jag har mitt körkort, min egen lya och jag är frisk. Så bättre kan det egentligen inte bli!

Likes

Comments

Mitt favoritmärke när det gäller selftan/brun utan sol. Har både en "vanlig" mousse (den till vänster) samt en Advanced 1 Hour Tan vilket gör att man blir brun nästan direkt. Den andra brukar jag ta på kvällen, sova med den och sen duscha på morgonen. Appliceras lättast med handske eller nylonstrumpa!

Finns att köpa här & här

Likes

Comments