Header

Hej finisar! Somnade på soffan inatt igen, börjar bli en vana varje helg nu... Vaknade av att solen lyste och blev pigg direkt, men valde att ligga kvar en stund och lyssna på Harry Potter. Efter en stund vaknade mamma och vi gick ut tillsammans med hundarna till skogen sedan åt vi alla frukost, blev mer te än mat då jag knappt kan äta när jag känner mig sjuk.

Just nu sitter jag med en psykologiuppgift som känns helt omöjlig att skriva klart, är snart uppe i 400 ord och jag vet inte hur jag ska fortsätta, finns absolut ingen motivation till att göra detta. Den ska vara klar för inlämning imorgon och vill inte sitta hela dagen med en uppgift jag inte får fram ord till. Så jag gjorde det enda logiska, hällde upp en kopp kaffe, satte mig i köket med plugglistan på Spotify. Så nu ska jag försöka skriva i minst en timma tills jag får göra någonting annat. Önska mig lycka till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wiiieeee, äntligen är den här! Den efterlängtade pälsjackan designad av min absolut favorit bloggare Andrea Hedenstedt tillsammans med NA-KD. Tvekade att köpa då storlek 34 var slut och istället vänta, men satsade på en 36a. Vilket var tur det för den passar ändå och nu finns det även gott om plats att ha en tjockare tröja under när det blir kyligare. Är supernöjd, och jackan kostade 1099 kr!!!

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen
Mina två dagar på Disneyland, mina timmar idag innan jag lösade hela lönen, sola på stranden i Thailand

Tre saker jag uppskattar
Hemmakvällar med mamma och pappa, mina vänner, ny mascara

Tre saker som jag vill ha
Andrea Hedenstedt pälsjacka som hon gjorde med NA-KD, kaptens hatt/keps(?), sommar året om

Tre saker jag älskar att göra
Snooza, dricka te, skratta och låta mig själv släppa loss

Tre ord som beskriver mig
Känslig, omtänksam, energi

Tre saker jag vill bli bättre på
Lugna ner mig, hålla rent i mitt rum, sova normalt antal timmar

Tre saker jag inte kan vara utan
Min nalle, min brus, te eller kaffe på morgonen

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga
Vara något år i USA eller något land runt Medelhavet, flytta in i drömlägenheten när jag fyllt 23, bo i Stockholm

Likes

Comments

I want to taste her lips, 'cause they taste like you. 
I want to drown myself in a bottle of her perfume, 
I want her long blonde hair,
I want her magic touch
'Cause maybe then you'd want me just as much 
And I've got a girl crush 
 

Likes

Comments

mixade foton från kamerarullen som jag tycker om 

Likes

Comments

1 // 2 // 3

4 //5 // 6

7 //8 // 9

Finns nog ingenting jag vill ha mer än en pälsjacka just nu. Blev ingen förra året utan gick runt med min slitna kappa jag haft i flera år istället. Tänkte köpa Andrea Hedenstedts sjukt snygga pälsjacka (9) när den släpptes men väntade en dag för länge och sen var den tyvärr slutsåld.. Så jag hoppas verkligen att den kommer in i lager snart igen!! Men tills vidare får jag vara avis på tjejernas jackor istället...

Likes

Comments

God kväll vänner!

I skrivande stund sitter jag på golvet och lyssnar på min myslista med tända ljus runt om kring mig. Konstigt men extremt mysigt just nu. Idag har jag inte åstakommit mycket, förutom duschen direkt efter jag gick innanför dörren imorse och att jag faktiskt till och med slängde på mig brun utal sol... En kopp te och knappt 15 minuters filmtittande senare låg jag sedan och sov i soffan trots att jag sa att jag verkligen INTE skulle somna. Efter några timmars soffhäng valde jag att ta en tur i skogen med vovven för att få lite frisk luft. Hade planer att städa och tvätta idag, men det skjuter jag upp till imorgon istället. Har 0 energi eller motivation till någonting just nu. Vill bara lägga mig under täcket och sova i några månader eller så. Det hade varit något!

Pepzi i skogen fullt fokuserad på pinnen i min hand // Heden vid 08

Likes

Comments

Ja, vilket ansiktsmask du jag köpa? Jag vill ha en mask som både fungerar snabbt men även prisvärd. Prisvärd är olika för alla, men när jag köpte Glasglow's Supermud tyckte jag att priset var alldeles för högt, men jag var villig att betala det priset för att bli av med alla orenheter i ansiktet. Hade hört så bra om denna masken och expediten rekommenderade verkligen den då hon själv använder den. Och den funkar verkligen!

Jag har använt denna i några månader fram och tillbaka, minst 1 gång i veckan när jag inte slarvar. I söndags tillexempel var mitt ansikte inte alls fräscht, efter 2 utekvällar och inte alls noggrant borttaget smink eller BUS på en vecka fick det bli en liten boost. Skrubb och ansiktsmask fick det bli och såg redan dagen efter att min rödhet och finnarna gått ner. Tyvärr blev det inga för- och efter bilder då jag är extremt obekväm när jag har utslagen. Jag köpte min 50ml på Kicks för 465 kr. Finns även i 15ml för 185 kr. Funderar du på att köpa en ny ansiktsmask rekommenderar jag verkligen Glawglows produkter, du slänger inte iväg pengar utan får riktiga resultat och du kommer inte ångra dig!

Likes

Comments