God kväll vänner!

I skrivande stund sitter jag på golvet och lyssnar på min myslista med tända ljus runt om kring mig. Konstigt men extremt mysigt just nu. Idag har jag inte åstakommit mycket, förutom duschen direkt efter jag gick innanför dörren imorse och att jag faktiskt till och med slängde på mig brun utal sol... En kopp te och knappt 15 minuters filmtittande senare låg jag sedan och sov i soffan trots att jag sa att jag verkligen INTE skulle somna. Efter några timmars soffhäng valde jag att ta en tur i skogen med vovven för att få lite frisk luft. Hade planer att städa och tvätta idag, men det skjuter jag upp till imorgon istället. Har 0 energi eller motivation till någonting just nu. Vill bara lägga mig under täcket och sova i några månader eller så. Det hade varit något!

Pepzi i skogen fullt fokuserad på pinnen i min hand // Heden vid 08

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill bara skrika och kasta saker när jag tänker tillbaka på tystnaden han gav mig när jag frågade om han någonsin haft känslor för mig. Han sa att vi hamnat på fel fot och borde avsluta detta för att jag har starkare känslor för honom än vad han har för mig.

Han sa att känslor är något underligt och går inte att förklara. I den stunden ville jag stoppa honom, säga att allt han säger är fel. Men jag går bara tyst bredvid honom, nickar och ler lite grann för att hålla tillbaka tårarna även om jag var nära på att explodera vilken sekund som helst. Ville visa mig stark.

Men nu står jag här ensam kvar med känslorna som inte blev besvarade, ensam i korridoren medan han går runt och inte ens funderar på detta. Han har inte ens en tanke på att skriva någonting sånt här.

Jag vill gå tillbaka till det som var vi , fast egentligen var ju ”vi” ingenting. Och det är ingenting att gå tillbaka till. Det var bara någonting i min fantasi. Kanske var jag bra på att inbilla mig saker, inbilla mig att stunderna han ignorerade mig bara var gånger han inte sett att jag skickat en snap eller att den till och med försvunnit,ja, han hade helt enkelt missat att höra av sig.

Jag såg inte hur tydligt han visade att han inte var intresserad. Men jag hade sånna starka känslor för honom, att jag inte ens insåg hur tydligt det faktiskt var. Men han ville ju kyssa mig, han ville krama mig, han ville ligga i min säng och hålla om mig. Inte konstigt att jag blev förvirrad. Allt det här har jag upptäckt nu i efterhand.

Även om jag tvingade mig själv att inte falla för honom, kunde jag inte kontrollera hur jag kände. Jag är arg på mig själv för att jag lät mig få dessa känslor.Arg för att jag är den som mår dåligt, jag visste ju hur ont det skulle göra att bli sårad. Men ändå lät jag det ske och där stod jag ensam kvar med ett brustet hjärta.

Likes

Comments

Ja, vilket ansiktsmask du jag köpa? Jag vill ha en mask som både fungerar snabbt men även prisvärd. Prisvärd är olika för alla, men när jag köpte Glasglow's Supermud tyckte jag att priset var alldeles för högt, men jag var villig att betala det priset för att bli av med alla orenheter i ansiktet. Hade hört så bra om denna masken och expediten rekommenderade verkligen den då hon själv använder den. Och den funkar verkligen!

Jag har använt denna i några månader fram och tillbaka, minst 1 gång i veckan när jag inte slarvar. I söndags tillexempel var mitt ansikte inte alls fräscht, efter 2 utekvällar och inte alls noggrant borttaget smink eller BUS på en vecka fick det bli en liten boost. Skrubb och ansiktsmask fick det bli och såg redan dagen efter att min rödhet och finnarna gått ner. Tyvärr blev det inga för- och efter bilder då jag är extremt obekväm när jag har utslagen. Jag köpte min 50ml på Kicks för 465 kr. Finns även i 15ml för 185 kr. Funderar du på att köpa en ny ansiktsmask rekommenderar jag verkligen Glawglows produkter, du slänger inte iväg pengar utan får riktiga resultat och du kommer inte ångra dig!

Likes

Comments

Instagram@petterssonxx