Hej!
Välkomna hit till mig och mitt liv.
Jag har bloggat förut men aldrig riktigt fått det att funka, så nu tänkte jag testa igen. Det är ju KUL!
Jag är 23 år gammal(fyller 24 om 6 dagar) och bor i lilla Västervik i Småland. Just nu står jag still. Det händer inte särskilt mycket i mitt liv. Vardagen bara går, inget mig emot faktiskt, men jag tänkte att något som en blogg kanske kan få mig att vilja göra så mycket mer för att göra det intressant för er och även roligt för mig, Vem vet?
Jag vet inte riktigt vilken riktning jag kommer att gå emot, jag får helt enkelt testa mig fram. Men roligt ska det absolut bli.

Lite kort om mig då: Jag är en glad och sprallig person, väldigt rolig om ni frågar mig.... haha! Jag bor tillsammans med min pojkvän i en lägenhet på ca 50 kvadrat och han är min favoritperson i hela världen.
Jag har växt upp i den här staden tillsammans med min fantastiska och starka mamma och mina två härliga syskon, en storebror och en lillasyster. Vi har ett superstarkt band allihop och jag är sååå tacksam över att dom finns i mitt liv och att jag får finnas i deras!

Jag jobbar på ett jättefint litet hotell här i Västervik där jag verkligen trivs så bra. Jag städar, gör frukost och tar hand om gäster vid incheck och utcheck och allt där emellan. Hotell Park heter hotellet och vill ni spana in vår fina instagram så finns vi under namnet "hotellparkvastervik".

Mina intressen är inte så många men jag är ett stort fan av mina vänner och min familj och allt som hör till. Jag tycker om att laga mat och skriva, det är mina favoritgrejer. Vi får se vad det blir av det här men förhoppningsvis ska det bli bra!

åter igen VÄLKOMNA!

Likes

Comments