Förra veckan ramlade dessa ner i brevlåda! Tre toppar från Rebecca Stella. Jag älskar dem. Minns ni när jag sa att jag skulle beställa hem en grön Calvin Klein topp? Dagen efter sa Johanna att de hade satt ner dessa till 69(!!) kronor styck. Tvekade inte en sekund utan beställde de direkt haha. Så värt. Nu sitter jag i alla fall med ansiktsmask efter att ha ångat ansiktet i tio minuter, innan det sov jag haha - dödstrött klockan 19, vad gör man...ska vänta tills denna har torkat och gå och lägga mig direkt! Hoppas ni haft en bra måndag!

Xoxo, Emma

Likes

Comments

God morgon söndag! Imorse efter frukosten klickade jag mig in på Gina Tricot's hemsida och kunde inte riktigt hålla mig från att beställa denna. Sa ju i det senaste inlägget att jag skulle vänta tills lönen kom meeen det blev inte riktigt så. Längtar tills den ramlar i brevlådan i alla fall! Idag är planera att: städa, tvätta och träna, kul va? ;-) Nej men det är väl sådant som måste göras tyvärr haha... Ska även hinna med att fota till bloggen! Dock är det så himla grått väder ute, klockan är liksom halv 12 och det är fortfarande mörkt ute, så vi får se om bilderna blir bra eller ej.. Jaja, vi hörs senare!

Klicka på bilden för att komma till jackan.

Xoxo, Emma

Likes

Comments

Tre bilder från idag när jag och Johanna bestämde oss för att rulla bilen mot Hudiksvall för lunch och shopping. (Läs; åkte dit för hemmakväll haha) Fick med mig lite saker hem, samt att jag nu äntligen hittat kläder till nästa helg, det beställde jag dock från Nelly men ändå! Ser ni fuskpälsen som jag har på mig och som skymtar på sista bilden, så himla fin. Min plånbok höll inte riktigt till att köpa den just då, men när lönen rullar in på tisdag lär det definitivt bli ett besök på deras hemsida, längtar!!

Xoxo, Emma

Likes

Comments

Favoriter gånger 1000. Alltså wow vilken kvinna. Saknar att vistas i samma arena samt att se henne från cirka tio meters håll. Fortfarande min bästa kväll i livet.


Xoxo, Emma

Likes

Comments

One year ago

Ett helt år sedan jag postade dessa bilder på bloggen. Har faktiskt totalt glömt bort mina knähöga stövlar, tänkte rota fram dem ur garderoben imorgon! Någon skillnad mot för nu? Kortare hår har jag definitivt, vilket jag trivs väldigt bra med för övrigt. Men jag kan faktiskt inte låta bli att sakna det när det var såhär pass långt (för mig) Typiskt mig, ena dagen vill jag klippa mycket kortare än vad jag har för tillfället och nästa dag vill jag spara ut det som ovan. Haha... för min del är det nog bäst att låta det vara. Hörs mer imorgon!

Ps. Hur bra är det inte att ha blogg egentligen? Hade aldrig hittat dessa bilder om det inte vore för bloggen. Älskar att gå tillbaka i arkivet, och ändå har jag bara haft denna blogg i över ett år.

Xoxo, Emma

Likes

Comments

Detta inlägg publicerades igår men av någon anledning gick det bort..? I alla fall! Ligger i sängen nu efter att ha avklarat både jobb och gym - som resterande vardagar haha.. Jag insåg precis att bästa tiden under vardagsdygnet måste vara när man är hemkommen från både jobb och ett riktigt bra gympass, har duschat, smort in sig med massa ansiktskrämer och lägger sig i sängen framför en serie. Dock hade man ju inte tackat nej till lite sol, den har verkligen inte visat sig en sekund på HELA veckan, ahhh får panik. Menmen, nu ska jag äta middag! Och imorgon är det fredag<3

Xoxo, Emma

Likes

Comments

My kind of AW. Eller snarare efter gym. Slutade redan klockan tolv idag och direkt efter det åkte jag iväg till gymmet och spenderade två timmar där. Kom hem, gjorde smoothie, fotade lite, och nu sitter jag här, med tända ljus och ska alldeles strax titta på gårdagens paradise hotel. Från en sak till en helt annan förresten. Idag åt jag frukost 04.30 och lunch 09.30?? Hur konstigt? Vanligt vis äter jag frukost 09.30 (i alla fall på helgerna) Haha jaja... Hoppas ni haft en bra dag!

Xoxo, Emma

Likes

Comments

Bilder från sommaren 2016, oj vad jag saknar. Värmen, solen, glädjen och längtan. Trots att hösten är väldigt fin(!) så gruvar jag mig inför när löven ramlar av träden, allt blir så.. grått?

Inför hösten och vintern har jag mål som jag ska försöka nå till slutet av året. Några av mina mål är att:

1. Spara pengar. Massa pengar. Målet inför tvåtusensjutton är att köpa min första egna lägenhet, därför behövs det en del pengar för att uppnå det. Käääämpa.

2. Träna så mycket jag bara vill och orkar. Jag ÄLSKAR att träna på hösten, det ger mig så himla mycket motivation. Målet för denna höst är att äta så hälsosamt som möjligt. Kombinera godispåsen på helgerna med clean mat på vardagarna.

3. Läsa mer böcker, alla som känner mig vet att jag verkligen aldrig läser. Det ska det bli ändring på. Minst en bok var andra månad!

4. Fake friends, BYE

Xoxo, Emma


Likes

Comments

INSTAGRAM @emmaannajohansson