Vi har idag bestämt oss för att sluta blogga.. Men Lovisa kommer fortsätta blogga på en egen blogg klicka HÄR om du vill kolla in den.

Puss / Lovisa och Emma


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skönt med Fredag snart! Som jag har väntat på att denna vecka ska leda mot sitt slut och nu äntligen.

Idag efter skolan så åkte jag in till stan för jag har varit väldigt sugen på att köpa John Greens nya bok "The fault in our stars". Har suttit inprincip hela eftermiddagen med boken i handen och kan inte sluta läsa. Längesedan jag kände så!


Likes

Comments

Kom precis hem från min löprunda (7.1 km).
Va sjukt längesedan jag var ute o sprang mer än 5 km. Måste säga att det var mycket skönare att springa 7 km än 5 km!
Idag har det varit en rätt kort och skön måndag. Hade fredags schema så det var inte en sån lång hemsk måndag som det brukar! Ska snart ut och gå med Emma och sedan lägga mig i sängen o kolla på awkward en av mina absolut favorit serier som jag trodde hade slutat för all evighet men som nu precis har börjat igen.!
/Lovisa


Likes

Comments

Kan nog vara sämst på att uppdatera bloggen. Har ju varit ledig sen i onsdags och verkligen bara slappat, vilket har varit jätte skönt! Har sovit hos Kajsa inatt och eftersom att vi är väldigt lata så har vi knappast rört oss ännu.. Idag så vet jag inte helt vad som händer, få se!

Läser igenom detta och inser hur tråkigt detta inlägg är egentligen men har bloggtorka och ska försöka hitta inspo istället!
/Emma


Likes

Comments