I Fredags hade jag och mina kompisar lust att käka ute. Vi gick till ett thai ställe, jätte god mat!! Tjejen till vänster är Sara, hon kommer frän Spanien och till höger är det Bailey som kommer från San Francisco (eller SF som de säger här)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 41 readers

Likes

Comments

Möte upp min big Maggie (typ en storasyster som hjälper en genom ens nya medlemsprocess) för en coffee date. Hon tog mig lite utanför campus till ett mysigt kaffe som heter Renders! Vi pratade lite om allt möjligt. En sak jag har märkt här är att alla Amerikaner är väldigt bra på att hålla konversationer. Inte att säga att vi i Sverige är dåliga på det, men hemma, har man inte något att säga så säger man inget. Här är det annorlunda, man "tvingas" prata väldigt ofta med folk så naturligtvis måste man lära sig att kunna hålla en konversation då.

  • 53 readers

Likes

Comments

Mötte upp Olivia och gick på en promenad på Charles. Det har typ blivit vår grej, att gå längs Charles. Älskar det. Olivia är också verkligen en av mina nästa vänner här så det är alltid kul att hänga med henne!

  • 81 readers

Likes

Comments

Var på Boston Museum of Fine Arts här om dagen. Vi får gratis inträde eftersom vi är studenter Yay. Hela byggnaden var så modern och det var jätte kul. Ska nog besöka MFA flera gånger

  • 104 readers

Likes

Comments

Jag har joinat en sorority som heter Kappa Kappa Gamma! KKΓ är våra greek letters. Så kort förklarad, Bid Day var på en måndag där man fick ett brev med ett Bid (bud) för en sorority. Då samlades man utanför en ingång och sprang ut med sina nya medlemmar till kappa där alla skrik, skrattade och kramade om varandra. Även om man inte visste vem det var, så kramades man och alla var så glada. Sen tog man en massa bilder. Och sen gick vi till ett rum för att käka middag hela kappa. Under hela eventet var jag sjuk så jag var så overwhelmed men det var jätte kul. Är så glad att recuitment är över för det var inte kul, skönt dock att det lönade sig att gå genom det hela för jag fick kappa som jag ville. Är jätte taggad på alla events (en hel del) vi kommer ha framöver. Kappa verka ha mest kul här av alla sororites eftersom tjejerna är så sköna. Tror aldrig att jag kommer ha det tråkigt här på college haha

  • 107 readers

Likes

Comments

Jag vet att jag har vart väldigt dålig på att uppdatera. Jag här verkligen haft FULLT UPP!! Har både varit sjuk och haft väldigt mkt plugg och annat på gång. Men jag ska bli bättre på att uppdatera!!
För någon vecka sen fick jag ett packet från Sverige. Min underbara mamma skickade en massa saker bland annat medicin haha och sen bilder som jag har klistrat fast på väggen :)

  • 108 readers

Likes

Comments

  • 217 readers

Likes

Comments

Kat och jag brukar ta mycket promenader på kvällen. Efter att ha pluggat hela dagen så är det skönt att ta en paus och gå ut och få lite frisk luft

  • 225 readers

Likes

Comments