Thanksgiving är känd för en tid för reflektion och tacksamhet. Hela konceptet med Thanksgiving kommer ju från att the pilgrams och indians hade middag ihop för att "tacka" varandra. Personligen tycker jag är att det är jätte viktigt att vara tacksam. Är man tacksam så är man lyckligare. Så jag tänkte bara punktera några saker som jag är otroligt tacksam för.

1. Min utbildning. Jag är otroligt tacksam att jag kan plugga på college för det är så himla dyrt. Här så ses en utbildning verkligen som en lyx, a privilege and not a right. Jag tar min utbildning väldigt seriöst, jag har aldrig hoppat över en lektion medan jag har varit på campus, jag gör alltid mina läxor och jag ge mitt allt i övrigt. Det är så få som får chansen att plugga i USA, speciellt på en privat skola, så jag är otroligt tacksam för denna chans.

2. Min familj. Jag har alltid varit nära dem men på senaste åren så har jag kommit speciellt nära alla tre. Jag har en otrolig bra relation med dem. Jag känner min mamma, pappa, och lillebror utantill nu mera.

Min bror: Philip har alltid varit min första och bästa kompis i mitt liv, och mycket bygger på hur vi har blivit uppvuxna. Han har alltid varit där för mig under tuffa tider. Jag kan verkligen prata med honom om vad som helst och han får mig alltid att skratta. Han är den personen i mitt liv som jag känner mig mest bekväm och "at peace" med. Det har varit svårt att vara ifrån honom, saknar honom jätte mycket. Men vi hörs varje dag antingen via snap eller FaceTime. Jag vet att vår bond är så stark så att den aldrig kommer att knäckas, jag tror hellre att vi blir närmre och närmre eftersom det blir viktigare att visa kärlek när man inte ses varje dag. På många sätt ser jag upp till min bror. Jag är så stolt över honom sen han kom ut, och jag älskar honom mer nu om det ens är möjligt. Han har en enorm inre kraft som gör honom så himla modig, stark, och trygg. Min lillebror har landat och vet vem han är, och jag är så stolt och glad för hans skull. Han har vuxit upp framför mina ögon och blivit så mogen, han är en person som är i balans. Jag är så otroligt tacksam att jag har honom. Älskar honom så mycket.

Min pappa: På många sätt så är jag en exakt kopia av min pappa. Han förstår mig ibland bättre än vad jag förstår mig själv! Älskar att ha djupa och filosofiska konversationer med honom för jag lär mig mer om mig själv och även om min pappa. Jag förstår honom mer nu än innan och vi har verkligen vuxit ihop under åren. Jag ser upp till min pappa också. Han har alltid jobbat svin hårt hela hans liv och sen han har fått oss så har han satt oss före honom. Jag är så otrolig tacksam att ha en pappa som älskar mig så mycket. Jag vill göra honom stolt och det driv som jag har fått har jag fått av honom. Jag är verkligen så otroligt tacksam på så många sätt, han är den bästa pappa eveer <3 älskar honom!

Min mamma: Vad skulle jag göra utan henne? Hon har verkligen gett mig så mycket stöd och kärlek under mitt liv. Senaste åren så har hon blivit mer som en bästa vän än mamma, jag kan verkligen snacka om vad som helst med henne!! Såsom min pappa så sätter hon familjen före henne. Jag är så otroligt tacksam för att ha en mamma som älskar mig så mycket. Ärligt talat är det svårt att vara ifrån henne, speciellt under en sån här lång tid. Jag har fått träffa Philip 1 gång och pappa 2, men ej mamma :( jag längtar för att kunna för krama om henne. Hon betyder så mycket för mig, jag är verkligen så tacksam att jag har henne! I Love her so much!!

Jag är otroligt tacksam för att har en bra familj i övrigt. På min tyska sida så är det så uppenbart att vi alla älskar varandra och jag är så tacksam att vi har det för det är inte varje familj som har det. Jag är också tacksam för pappas sida för de är också fyllda med kärlek. Och Stella, jag är så tacksam att jag har henne också<3

3. Min vänner här och hemma i Sthlm.
Jag har ju inte varit i Boston alldeles för länge än men jag har en par riktigt bra och äkta vänner här. Jag var rädd att alla amerikaner skulle bara vara superficial, alltså flaska. Och visst många är det, och min sorority kan vara det lite ibland också. Men det finns en par roligt underbara och äkta människor här som jag har klickat med och det är dem som jag lägger min energi och tid på. Jag är så tacksam att jag har dem.

Hemma i Sthlm har jag en par underbara vänner, ni är vet vilka ni är och ni är saknad!! Är så taggad för att träffa dem mesta under jullovet! Det blir så uppenbart när man flyttar vilka ens vänner är. Jag är så tacksam att jag har er och vi ses ju snart!!

4. Att kunna resa. Det är en otrolig lyx att kunna resa så mycket som jag gör. Jag är så otroligt tacksam för att jag kan upptäcka världen. Sitter i planet mot SF just nu och det är en sån underbar känsla att veta att man har ett nytt äventyr framför sig. Speciellt tacksam för att mina föräldrar gör det möjligt för mig att kunna resa. <33

5. Min kropp- Att vara frisk. Jag tänker inte ofta nog på denna punkt men jag är verkligen så otroligt tacksam att jag är frisk. Att jag lever, att min kropp är hel, att jag kan träna, att jag kan äta god mat och jag har en underbar kropp. Jag är tacksam, väldigt tacksam för att har en sån tur!

Två bilder från New York med underbara bror! <33

  • 196 readers

Likes

Comments

Omg jag är så glad! Min kompis Bailey bjöd mig att fira Thanksgiving med henne och hennes familj i SF! Hon har fixat en plan för alla restauranger, kaféer och shopping som vi kommer göra! Jag har aldrig varit i California så jag är jätte taggad!! Kommer bli så kul!!

Kolla det är Grand Canyon!!

  • 197 readers

Likes

Comments

Ahh! Känns helt sjukt att vara 19, börjar känna mig gamla haha! Iallafall, min 19års dag har varit underbar. Det är nog den första födelsedagen där jag inte hade några förväntningar eller förhoppningar. Jag gick in med inställningen att ingen skulle veta eller bry sig att jag fyller år. Sen så visste jag att många inte skulle vara här eftersom vårt lov börjar den 22 så många har redan åkt hem. Men oj hade jag fel. Dagen började med att min mamma och kusin hörde av sig via FaceTime. Sen så hörde jag någon knacka på dörren. 3 av mina sisters stod utanför med tårta och en teddybjörn. Jag var så lyckligt överraskad att jag började gråta. Sen så gick vi ner och åt fruktost och jag öppnade min present som jag fick av mamma (som pappa tog med sig när han var i Boston).

Efter det så mötte jag min Big Caro för att ta en kaffe. Jag trodde liksom att hon redan hade åkt men hon ville se mig innan hon åkte vilket fick mig att bli väldigt glad!! Sen så hörde mycket av familjen av sig och vänner hemma i Sthlm <3

Efter det hade jag en lektion jag gick på, och efter det tog Olivia och jag en kaffe. Sen gick vi och köpte skumpa och drack det ur kaffekoppar i min rum #collegelife haha

Kat har varit sjuk så jag trodde inte att hon hade gjort något. Men min roomie var så gullig och fixade ett kort!Hon har även lovat middag som vi ska ta efter lovet vilket ska bli kul! Och sen så skickade mamma en snap på Stella haha. Saknar henne såå mycket. Längtar tills jag kan mysiga med henne <33

Sen så gick jag, Olivia, Sara, och Natasha och åt på en resturang i South side. De är alla så underbara människor <3

Sammanfattningsvis så jag har spenderat hela dagen med vänner, skrattat och gråtit, och ätit god mat. Förväntade mig verkligen inte mycket alls så jag är så nöjd med dagen! Och jag är framförallt väldigt tacksam att jag har så underbara och äkta vänner här<33

Likes

Comments

I USA så firar man ju Thanksgiving med sin familj. Så därför finns det Friendsgiving för att man kan fira med sina vänner. Vi hade en kappa-giving för dem som kunde. Det var en potluck (knytis) så alla tog med sig mat och sen hade Cole dricka! Det var så mysigt! Jag känner verkligen att jag börjar bli närmre mina sisters!!

  • 199 readers

Likes

Comments

  • 209 readers

Likes

Comments

Jag och Pappa tog en promenad till Harvard. Det tog oss något runt 1-2 timmar. Längs vägen hittade vi mycket hipp streetart. Harvards campus är såå fint. Det känns så maffigt att bara gå längs byggnaderna. Efter det satt vi oss på ett mysigt kaffe. Sen så tog vi en uber tillbaka för det var så kallt!! Vi gick till MFA (Museum of Fine Arts) och sen följde jag med pappa tillbaka till hotellet där vi sa hejdå. Det blir aldrig lättare att säga hejdå. Men man får tänka på alla elever som inte ser sina föräldrar alls. Jag har haft en underbar helg med honom och det är jag tacksam för!

  • 210 readers

Likes

Comments

Åh jag är såå glad!! Pappa är i Beantown (slang för Boston)! Vi åt ute igår på en resturang som heter Mooo och firade min födelsedag (som är om 2 dagar!!). Sen sov jag över på hotellet. Nu på söndag ska vi ta en promenad och sen måste jag plugga :/ puss

  • 216 readers

Likes

Comments

  • 216 readers

Likes

Comments

I Fredags hade vi fireside. Kan tyvärr inte berätta vad vi gjorde enligt stadgarna från vår sorority. Men iallafall efter eventet tog vi bilder som ni ser här nedanför!

På lördag fick vi vakna upp kl 6 och vara i curry center för initiation. Kan inte heller berätta vad vi gjorde men jag är officiell en active kappa sister nu! Skillnaden från nu till innan är att min "new Member period" är slut, jag har alltså lärt mig allt jag måste för att kunna tillhöra Kappa. Äntligen!! Att vara new Member är inte så kul eftersom det blir rätt mycket på en gång, allt man ska lära sig och alla events som händer. Jag ser fram emot att vara en active sister nu, och äntligen kan jag gå på alla exklusiva "informal socials". Mer eller mindre dem roliga fester med frats och att kunna festa med de äldre sisters!

KOLLA PÅ MINA SNYGGA SISTERS!!! <33
  • 223 readers

Likes

Comments

I vår sorority så hade vi en "Pillow & key Exchange". Jag gav min Big Caroline en nyckel som jag har gjort och hon gav mig en pillow. Hela eventet var så underbart, jag är jätte glad för min kudde, för jag tycker verkligen att den är fin och inte för att jag måste tycka att den är fin om ni förstår vad jag menar haha. Sen bilden med oss alla är en bild med oss och vår mamma Cole. Hon har hjälpt oss under våran "new Member experience" med att ge oss en massa info och att se till att vi hänger med i vad som händer hela tiden. Hon är så jävla grym!! Sen gick vi till "the rock", och sprayde KKG, det är en Greek tradition haha

  • 227 readers

Likes

Comments