Tjo tjo! Ni kanske har anat att jag har tagit ett blogg paus eftersom jag inte har skrivit något inlägg på länge. Tänkte iallafall ta en paus från bloggen tills september. Jag tänker asså börja blogga regelbundet från och med september. Jag vet att jag har sagt det ofta men jag tänker satsa på bloggen då på riktigt!! Vi ses då, puuss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Relay for life är ett event där man donerar pengar till cancer forskning. Hela greek life är där, med varje organisation som sin egen grupp, och sen så andra organisationer också. Det fanns en massa aktiviter att göra med sen också så var det en varv som man skulle go ovh det skulle representera " a relay for life". Hela eventet var jätte fint upplagd.

Likes

Comments

Hahah mer som st pats helg. Hade en så hela kul helg, klädd i grönt med en massa fest. Om det är ett tillfälle som de verkligen går all in på då är det st pats day.

Likes

Comments

Över spring break så kom mina två kompisar från Stockholm, Sonja och Soso, till nyc. Var sååååå himla kul att de kom, skrattade så mycket under den veckan!! Vi gjorde så himla mycket, dock så laggar min telefon för tillfället så jag har bara några få bilder från resan.

Likes

Comments

Min kompis Siena och jag! En av mina sorority sisters, världens underbaraste!! <33 (Bilden är tagen på någon utgång)

Likes

Comments

Asså herregud va det är kaos i politik just nu. Bland alla galna executive orders såsom the ban on the 7 countries, eller the building of the Mexican wall, Neil Gorsuch vald som Supreme Justice Nominee, asså vilken röra. Har svårt att se vad som är "bra" med alla hans val och hur det kommer göra saker och ting "bättre". Det som jag tycker är mest frustrerade är hur alla sa "it's just campaign rhetoric, he's not going to go through with it" MEN DET ÄR EXAKT DET HAN GÖR. På ett sätt är Trump fast nu eftersom han försöker bli "vän" med det republikanska partiet så han går genom med alla dessa saker som partiet vill :(

Likes

Comments

Tips: om ni någonsin är i Boston gå till Tatte Bakery. Finns ca 3 st i Boston, det är min absoluta favorit café här i Boston. Såååå god mat, deras cheesecake och avokado toast, Mmm!! Jag brukar gå hit minst 2 ggr, kan inte hålla mig ifrån hahah :)

Likes

Comments

Hej Hej Hej på er! Som ni har märkt har jag tagit ett (oplanerad) blogg paus efter thanksgiving lovet. Anledningen är att så mycket hände plugg och socialt messigt så bloggen blev ingen viktigt grej för mig längre. Och sen slutade jag ta bilder... men nu är jag tillbaka!! På riktigt!! Tycker det är kul att blogga både för mig själv och andra!

Så vad är det som har hänt dem senaste månaderna?

Mycket haha! Så om vi börjar med thanksgiving, San Franscio! Asså det är seri en av de bästa ställen jag någonsin har upplevt! Det var så fint med alla mysiga hus, alltid sol och värme och sen miljön, att ha vattnet och höjden av bergen! Sen så upplever man en stad alltid bättre när man besöker någon som bor/kommer där ifrån! Eftersom jag besökte Bailey hade vi alltid en bil och hon tog mig till alla coola ställe som kanske inte är så turisteriga men som äkta SF:are hänger på. SF har en sån otrolig bra utbjud av god, ekologiskt och nyttig mat. Och bra shopping! Asch det var så underbart!

Sen så tog plugget väl över mitt liv haha. Oj va deppigt sagt. Nä men de två veckorna i december som jag var här var väldigt ansträngande pluggmessigt! Finals week är verkligen så galet som man ser på film. Till slut hade jag också väldigt mycket hemlängtan. Det jag märkte är att hemlängtan kommer i en period som är tuff, en period där man bara vill skita i allt och krama mamma. Men man kan inte. Och denna tuffa perioden måste man gå genom själv. Det är då det blir svårt.

Att vara hemma igen kändes konstigt för det kändes annorlunda men detsamma. Pappa och Philip hämtade mig och det första vi gjorde var att köpa bröd och lusslebullar på gateau och sen att komma hem och käka surdegsbröd med skagen! Im in heaven! Jag hade saknat god svenskt mat, kvalité mat, så mycket.

Jag var bara i Sthlm i en dag, Philip och jag hann åka in till stan och sitta på weinercafeet, och sen åkte vi till Tyskland. I Tyskland fick jag se mamma första gången sen augusti. Jag var så lycklig att se henne!! Och Stella!!!!!! Gud va hon har vuxit. Hon var så overwehlmed hon fattade först ingenting men senare hemma hos min moster så fick vi vår lyckliga återförening.

Så jag var i Tyskland en vecka. Underbart att hänga med familjen. Sen i Sthlm, så kul att träffa vänner och hänga mer med familjen. Ville verkligen inte åka när jag skulle, tyckte det var jätte jobbigt. Det blir aldrig lättare att säga hejdå.

Så nu är jag tillbaka i Boston. Mycket nytt i år, ny roommate, nya kurser, nya lärare, nya klasskamrater, och jag är mer involverade i min sorority! Kurserna i år är mycket bättre, jag valde dem själv men också så handlar på ett eller ett annat sätt alla om politik. All politik, hela arena är koas just nu. President Trump? No thank u. Men det är så coolt att plugga om amerikansk politik, i USA när allt händer! Och sen tycker jag jätte mycket om mina professorer, så intelligenta och coola. Och sen är har jag mycket roligare med min sorority eftersom jag får gå på alla fester nu och verkligen delta på allt!

Likes

Comments

Thanksgiving är känd för en tid för reflektion och tacksamhet. Hela konceptet med Thanksgiving kommer ju från att the pilgrams och indians hade middag ihop för att "tacka" varandra. Personligen tycker jag är att det är jätte viktigt att vara tacksam. Är man tacksam så är man lyckligare. Så jag tänkte bara punktera några saker som jag är otroligt tacksam för.

1. Min utbildning. Jag är otroligt tacksam att jag kan plugga på college för det är så himla dyrt. Här så ses en utbildning verkligen som en lyx, a privilege and not a right. Jag tar min utbildning väldigt seriöst, jag har aldrig hoppat över en lektion medan jag har varit på campus, jag gör alltid mina läxor och jag ge mitt allt i övrigt. Det är så få som får chansen att plugga i USA, speciellt på en privat skola, så jag är otroligt tacksam för denna chans.

2. Min familj. Jag har alltid varit nära dem men på senaste åren så har jag kommit speciellt nära alla tre. Jag har en otrolig bra relation med dem. Jag känner min mamma, pappa, och lillebror utantill nu mera.

Min bror: Philip har alltid varit min första och bästa kompis i mitt liv, och mycket bygger på hur vi har blivit uppvuxna. Han har alltid varit där för mig under tuffa tider. Jag kan verkligen prata med honom om vad som helst och han får mig alltid att skratta. Han är den personen i mitt liv som jag känner mig mest bekväm och "at peace" med. Det har varit svårt att vara ifrån honom, saknar honom jätte mycket. Men vi hörs varje dag antingen via snap eller FaceTime. Jag vet att vår bond är så stark så att den aldrig kommer att knäckas, jag tror hellre att vi blir närmre och närmre eftersom det blir viktigare att visa kärlek när man inte ses varje dag. På många sätt ser jag upp till min bror. Jag är så stolt över honom sen han kom ut, och jag älskar honom mer nu om det ens är möjligt. Han har en enorm inre kraft som gör honom så himla modig, stark, och trygg. Min lillebror har landat och vet vem han är, och jag är så stolt och glad för hans skull. Han har vuxit upp framför mina ögon och blivit så mogen, han är en person som är i balans. Jag är så otroligt tacksam att jag har honom. Älskar honom så mycket.

Min pappa: På många sätt så är jag en exakt kopia av min pappa. Han förstår mig ibland bättre än vad jag förstår mig själv! Älskar att ha djupa och filosofiska konversationer med honom för jag lär mig mer om mig själv och även om min pappa. Jag förstår honom mer nu än innan och vi har verkligen vuxit ihop under åren. Jag ser upp till min pappa också. Han har alltid jobbat svin hårt hela hans liv och sen han har fått oss så har han satt oss före honom. Jag är så otrolig tacksam att ha en pappa som älskar mig så mycket. Jag vill göra honom stolt och det driv som jag har fått har jag fått av honom. Jag är verkligen så otroligt tacksam på så många sätt, han är den bästa pappa eveer <3 älskar honom!

Min mamma: Vad skulle jag göra utan henne? Hon har verkligen gett mig så mycket stöd och kärlek under mitt liv. Senaste åren så har hon blivit mer som en bästa vän än mamma, jag kan verkligen snacka om vad som helst med henne!! Såsom min pappa så sätter hon familjen före henne. Jag är så otroligt tacksam för att ha en mamma som älskar mig så mycket. Ärligt talat är det svårt att vara ifrån henne, speciellt under en sån här lång tid. Jag har fått träffa Philip 1 gång och pappa 2, men ej mamma :( jag längtar för att kunna för krama om henne. Hon betyder så mycket för mig, jag är verkligen så tacksam att jag har henne! I Love her so much!!

Jag är otroligt tacksam för att har en bra familj i övrigt. På min tyska sida så är det så uppenbart att vi alla älskar varandra och jag är så tacksam att vi har det för det är inte varje familj som har det. Jag är också tacksam för pappas sida för de är också fyllda med kärlek. Och Stella, jag är så tacksam att jag har henne också<3

3. Min vänner här och hemma i Sthlm.
Jag har ju inte varit i Boston alldeles för länge än men jag har en par riktigt bra och äkta vänner här. Jag var rädd att alla amerikaner skulle bara vara superficial, alltså flaska. Och visst många är det, och min sorority kan vara det lite ibland också. Men det finns en par roligt underbara och äkta människor här som jag har klickat med och det är dem som jag lägger min energi och tid på. Jag är så tacksam att jag har dem.

Hemma i Sthlm har jag en par underbara vänner, ni är vet vilka ni är och ni är saknad!! Är så taggad för att träffa dem mesta under jullovet! Det blir så uppenbart när man flyttar vilka ens vänner är. Jag är så tacksam att jag har er och vi ses ju snart!!

4. Att kunna resa. Det är en otrolig lyx att kunna resa så mycket som jag gör. Jag är så otroligt tacksam för att jag kan upptäcka världen. Sitter i planet mot SF just nu och det är en sån underbar känsla att veta att man har ett nytt äventyr framför sig. Speciellt tacksam för att mina föräldrar gör det möjligt för mig att kunna resa. <33

5. Min kropp- Att vara frisk. Jag tänker inte ofta nog på denna punkt men jag är verkligen så otroligt tacksam att jag är frisk. Att jag lever, att min kropp är hel, att jag kan träna, att jag kan äta god mat och jag har en underbar kropp. Jag är tacksam, väldigt tacksam för att har en sån tur!

Två bilder från New York med underbara bror! <33

Likes

Comments

Omg jag är så glad! Min kompis Bailey bjöd mig att fira Thanksgiving med henne och hennes familj i SF! Hon har fixat en plan för alla restauranger, kaféer och shopping som vi kommer göra! Jag har aldrig varit i California så jag är jätte taggad!! Kommer bli så kul!!

Kolla det är Grand Canyon!!

Likes

Comments