Header

Igår vad det marknad i Strängnäs som de är varje år andra lördagen i oktober. Det var jag och mina 4 kompisar som gick på marknaden från 11-18. De ända som var jobbigt var att man fick ont i sina fötter efter att ha gått 7h i sträck. Klockan 18 så åt min familj och min kusins familj hemma hos farmor och farfar. Sen gick vi hem och sov!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OC (originaltitel: The O.C..) är en amerikansk dramaserie som gick mellan åren 2003 och 2007 på TV-kanalen Fox (i Sverige på Kanal 5). Serien, som skapades av Josh Schwartz, handlar om en grupp ungdomar och deras familjer i Orange County, Kalifornien. Serien handlar mycket om att bara för att man har mycket pengar behöver inte livet vara bra. Detta är ett utdrag ifrån Wikipedia som jag tyckte beskrev The oc väldigt bra.

De jag gillar med denna serie är att man ser en kille gå ifrån att inte ha nått till att få något. Älskar denna serien och dess budskap.

Likes

Comments

Prison Break var en amerikansk Tv-serie som sändes mellan 29 augusti 2005 och 4 april 2017 i den amerikanska kanalen FOX. Serien kretsade kring Lincoln Burrows (Dominic Purcell), som dömts till döden för ett mord han inte begått. Hans bror Michael Scofield (Wentworth Miller ) planerar i detalj hur han ska rädda sin bror och rånar en bank med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott. Detta är ett utdrag i från Wikipedia som beskriver bra seriens början.

Denna serie behöver man verkligen hänga med i om man ska förstå vad som händer. Men jag tycker verkligen att ni ska ge den en changs och börja kolla på den. Jag fastnade direkt och de tror jag ni också kommer göra.

Likes

Comments

Efter att ha lagt ut 5 inlägg tänkte jag berätta lite om mig och vad jag sysslar med. Jag är en tjej på snart 16 år som bor i en stad som heter Strängnäs en timme ifrån Stockholm. Jag bor i ett gult hus tillsammans med mina föräldrar, min lillebror och min hund som är 4 år. På fritiden dansar jag på en dansskola som heter Lets move som ligger i Eskilstuna. För ungefär 3 veckor sedan slutade jag grundskolan och i höst börjar jag på ett gymnasium. På denna bloggen kommer ni få se de mesta ifrån min vardag men även lite mode och tips på saker. Hoppas ni vill hänga med!! <3

Om ni vill kontakta mig så finns jag här:

Mail: emmalouiiisee@gmail.com

Instagram: emmalouiiisee

Snapchat: emmaleonardsson

Likes

Comments

Efter att ha sätt en video på youtube så bestämde jag mig för att göra Nutella kakor och Nutella brownie. Detta är det slut giltiga resultatet. Måste bara säga att om man gillar Nutella borde man verkligen testa dessa. Receptet till kakorna och brownien finns under bilderna.

Nutellakakor:

2 dl Nutella
2 dl vetemjöl
1 ägg

Gör såhär: Sätt ugnen på 170 grader. Blanda alla ingredienser i en bunke och gör små bollar av smeten och lägg på en plåt. Sätt in plåten i ugnen i ca 6 minuter.

Nutella brownie:

1 Nutella burk
4 ägg

Gör såhär: Sätt ungen på 170 grader. Blanda alla ingredienser i en bunke och häll ut de på en plåt. Sätt in plåten i ugnen i ca 30 minuter.

Likes

Comments

Ett år efter alla andra i min ålder har tagit mopedkörkort så tänkte jag oxå göra det. Jag har gått alla teori lektioner och alla körlektioner så nu är det bara teori provet kvar att göra. Längtar tills jag får körkortet så att jag kan börja åka mopeden. Idag så ska jag åka och kolla på en moped som jag kanske ska köpa så de kommer bli jätte kul.

Likes

Comments

I fredags så var det midsommar och jag och min släkt var hemma hos min farmor och farfar ute på landet. Vi var där hela dagen och min familj och min kusins familj sov över hemma hos min farmor och farfar. Som ni kanske ser så blev det inte den playsuiten som jag hade tänkt utan det blev denna. Denna är från nelly ock köpte den förra året så vet ej om den finns kvar.  Är inte helt säker på om det är denna men tror det https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jumpsuit/nly-trend-917/summer-playsuit-918922-8746/ 

Likes

Comments

På fredag är det redan midsommar, visst har tiden gått fort? Känns som att det nyss snöade ute. På midsommar bukar de flesta köpa någon och ha på sig som på skolavslutningarna, men jag har alltid bara tagit något ur min garderob. Denna midsommar tänkte jag köpa någon nytt. Jag är ute i sista sekund som vanligt men hoppas att jag hittar något innan fredag, annars får det väll bli något ur garderoben. Jag har kollat runt på en massa olika sidor för att hitta en fin midsommar outfit men som ändå ska vara bekväm, det är ju supersvårt. Jag har hittat massa olika fina klänningar, jumpsuits och playsuits men det finns ingen som jag vill ha på midsommar. Jag försöker att hitta en klänning, jumpsuit eller playsuit som helst ska vara vit eller i någon ljus färg och inte ha några blommor eller något tryck men det är väldigt svårt. Det är inte svårt att hitta själva klänningen eller playsuiten men det är svårt att få den och passa på min kropp. Jag brukar oftast beställa några styckna eftersom det är inte alltid de passar eller ser lika bra ut som på modellen. Brukar inte ha klänningar, kjol och shorts så ofta och då är det svårt att tycka att den passar när man är så ovan.

Har hittat denna playsuiten som heter Mysteria Playsuit https://www.dmretro.se/byxdressar/mysteria-playsuit . Den kommer ifrån Dm retro men dock vet jag ju inte om den passar och midsommar är ju på fredag. Tänkte åka till Stockholm i morgon och gå till deras två butiker och prova den om den finns där. Om inte får jag väll se om det finns något annat där. Ni får gärna komma med tips på fina klänningar, jumpsuits och playsuits som är vita eller ljusa och inga tryck på <3

Likes

Comments

Igår var jag på gymmet, jag körde 30 minuter på crosstrainern och sen körde jag några benövningar. Jag var sedan ute hela dagen och jobbade på brännan. Det var ju ändå över 20 grader.

Likes

Comments