Mjölk och honung kan vara världens finaste bok🙏🏼 så fina, tänkvärda texter✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en vecka har passerat, tiden går så jäkla fort!

I söndags var det första advent, den spenderades hos Kajsa med henne och Hanna. Vi tillagade vår första julskinka(vilket blev allt annat än lyckat), sedan kollade vi julkalendern och drack glögg✨

Veckan har mestadels bestått av skola och tentaskrivande. Jag läser till personalvetare och har snart avklarat första terminen. I övrigt har jag hunnit med gymmet, promenad med fina vänner och en arbetsdag!

Igår lämnade jag in hemtentan och begav mig till Göteborg, där blev det god mat, en spontanutgång samt julgranshuggning(mitt i natten med en brödkniv, man tar vad man har).  Största misstaget var när vi sedan gick in i fel lägenhetshus, försöker komma in i en lägenheten, som visade sig tillhöra någon annan. Inte lätt att förklara varför man försöker ta sig in hos någon okänd mitt i natten, med 2 knivar och en pallad julgran. Vi fick ett gott skratt iallafall, speciellt när vi inser att granen inte ens var en gran, utan en tall! Sånt som händer haha.

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon och sedan lunchade vi på JOS, himla trevligt!


Hoppas att alla får en fin kväll! kram 💛

Likes

Comments

Jag är en person som känner för mycket, tänker för mycket, är det någon som är expert på att överanalysera är det jag. Jag är ofta för snäll för mitt eget bästa, och vill alla väl. Jag sätter alltid mina medmänniskor före mig själv, vilket skulle kunna vara en bra egenskap men det resulterar allt för ofta i att jag blir sårad. Jag förlåter allt för fort, oavsett.

Jag har svårt att släppa taget om människor, även när det är det enda rätta. Trots vetskapen om hur man borde agera, tar känslorna och mitt stora samvete alltid över.

Likes

Comments

​I vintermörkret är det viktigt att minnas den varma, ljusa årstiden, den bästa tiden på året! Minnena och känslan bär man med sig tills sommaren återkommer igen. Sommaren 2017 bjöd på många glada dagar och sena kvällar, precis som det ska vara! 

Fisketur, afterbeach eller en beerpongturnering i kvällssolen är inget jag hade tackat nej till.

/E


Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades hos Hanna i Göteborg med henne, Hanna och Kajsa.

God mat, skratt och mycket dans kan summera kvällen, ni är bäst!

Idag blev jag bjuden på första julbordet för mig i år. Att välja tajta skinnbyxor var kanske inte mitt bästa beslut då vi åt och drack gott i flera timmar! Haha. Julbordet var på Gustavsberg, så otroligt mysigt! Och allra viktigast- gott!

​/E

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, du har hittat hit, Lucky you! Den här bloggen kommer handla om mina tankar och min vardag.

Ta hand om er! /E


Likes

Comments