Allmänt


Från en finare powerwalk jag tog i helgen.

En av fördelarna med hösten är ju faktiskt hur fin naturen är. Klyschigt men sant! Sedan finns det ju två sidor, det är inte lika trevligt med höst när det är regnigt och blåsigt hehe... :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

AllmäntMåndag: gick i skolan 8.45-14.30. Hade matteprov och det gick jättedåligt haha ":-)". Efter skolan tränade jag och på kvällen pluggade jag!

Tisdag: idag har jag skola 10.05-14.30(?). Tror vi slutar tidigare då vi endast ska planera elevledda lektioner på idrotten. Efter det ska jag gymma och på kvällen måste jag plugga.

Onsdag: lång dag, går från 8-16. Ska endast plugga inför ett prov jag har på torsdag. Möjligtvis ta en pw eller träna av något slag, beror på hur jag ligger till med plugget!

Torsdag: skola 8.20-15.40, börjar dagen med ett samhällsprov. Känns skönt då man slipper vara nervös inför det hela dagen! På kvällen ska jag träna antar jag? Måste även plugga spanska.

Fredag: kort skoldag och även sista skoldagen innan höstlovet med tanke på att vi har praktik nästa vecka! Har inga spikade planer förutom att jag vill träna. Men det lär bli en lugn kväll med tanke på att jag måste upp tidigt dagen efter.

Lördag: jobb.

Söndag: jobb...

Såhär ser min vecka ut mer eller mindre!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt


Idag fick jag ett sorgligt besked om att vi hade behövt avliva vår katt Gösta. Det var såklart väldigt jobbigt! Jag fick väldigt mycket ångest över att jag inte lagt ner så mycket tid på mina katter, kände en enorm skuld. Jag fick även ångest för att Sören (min andra katt) nu kommer att vara ensam. Tycker så synd om honom, men samtidigt ville jag ju inte att Gösta skulle lida. Så nu får jag hoppas på att Gösta har det mycket bättre och att Sören klarar sig ändå. Ska ge Sören massa kärlek och hoppas på att han inte blir för påverkad av detta. Trodde inte att det skulle ta så hårt på mig eftersom jag inte myser med dom varje dag precis, men det var jobbigt... Alla bilder ovan är från när han var yngre, hur fin och mysig? <3

Sov gott, min lilla tiger.

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration


Jag utgår ifrån att de flesta av er har sett den nya trenden i butiker eller på stan? Jag föll faktiskt för den direkt. Jag tycker verkligen att det är charmigt med något rutigt, jag som hatade det förr (hehe). Vet att H&M har ett set med kavaj och kostymbyxor som jag är väldigt sugen på att köpa! Det kan självklart det bli lite för mycket om man klär sig i rutigt från topp till tå. Men så som personerna i mittenraden har klätt sig är, enligt mig, perfekt! Vad tycker ni om denna trenden? Eller kan man ens kalla det för en trend?

Likes

Comments

Allmänt


Jag saknar verkligen dagar som dessa just nu. Att ligga på en klippa med en bok i famnen, varvat med några dopp i havet. FANTASTISKT!


Känner att jag är skyldig er en liten uppdatering om vad som händer i mitt otroligt händelserika liv just nu! ":)"

Tänkte dra igenom lite snabbt om vad som har hänt i veckan! Har endast haft vanliga skoldagar (vad det nu innebär), men jag har haft ovanligt mycket sovmornar med tanke på att vi har haft debatt, seminarium och redovisningar. Men jag klagar inte, sovmorgon i all ära!! Har pluggat en hel del då vi har mycket plugg den kommande veckan.


Igår var jag faktiskt inte i skolan.Var på möte hos Umo och med tanke på hur korta våra fredagar är så hann jag inte vara i skolan. Pluggade lite matte på eftermiddagen då vi har prov på måndag... Efter det gymmade jag och på kvällen vankades det filmmys med Freja.

Har för engångsskull varit taggad på denna helgen eftersom jag var ledig igår och är det idag också! Jag var dock ovanligt trött på kvällen så jag somnade relativt tidigt och sov hela 11 timmar inatt, vilket är galet... Men SÅ skönt och behövligt!

Idag står plugg och träning på schemat. Kanske träffar en kompis också, men jag måste verkligen fokusera på plugget idag. Tråkigt, men så är det!


Tills vidare,

må bäst.

Likes

Comments

Allmänt


Vill gärna lova att jag är tillbaka som vanligt här på bloggen, men jag är lite osäker på det faktiskt. Har ingen fantasi när det gäller tidsinställda inlägg och jag uppdaterar bara när tiden finns till, vilket blir lite svårt nu när det är både jobb och skola på samma gång. Vi har en hel del plugg innan praktiken och höstlovet som jag tyvärr måste göra, även om jag inte vill.

Kan även erkänna att jag inte mått så bra det senaste, eftersom det enda jag gör just nu är att jobba och plugga. Jag var inställd på att det skulle bli några jobbiga veckor nu på hösten, men jag visste inte att dom skulle bli så jobbiga mentalt. Hinner liksom inte göra något jag tycker är kul, utöver att träna då. Men nu är det endast tre helger kvar(!!!) som kommer att bestå av jobb, så jag mår bättre. Mycket bättre faktiskt, med tanke på att jag bara jobbar söndag denna helgen! Dessutom är det höstlov om tre veckor, vilket gör mig ännu gladare. Att veta att jag ska få sova ut, träffa kompisar och hitta på saker om bara några enstaka veckor - det gör mig motiverad till att ta mig igenom dessa tre veckor. Dessutom har jag en rolig nyhet att berätta, men ska vänta med den tills det är spikat och klart! :)

Tills vidare,

må bäst!

Likes

Comments

Allmänt


MÅNDAG

Skola 9.20 - 15.00

Plugga

Träna


TISDAG

Skola 10.05 - 14.30

Träna

Plugga


ONSDAG

Skola 10.15-15.50

Plugga

Träna alt. pw beroende på vad jag orkar/känner för


TORSDAG

Skola 8.20 - 15.40

Träna


FREDAG

Umo 10.30 - 11.30

Träna

Kvällens planer är oklara än så länge!


LÖRDAG

LEDIG FRÅN JOBB!! :D

Träna

Plugga?

Ladda upp inför...


SÖNDAG

Jobb..:)

Likes

Comments

Allmänt
FRIDAY the 6th of OCTOBERÄntligen helg kära vänner! Min fredag har spenderats på följande sätt; skola, följt av sushi till lunch och ett besök på min praktikplats. Ska faktiskt praktisera på samma ställe jag praktiserade på för 2 år sedan, så det blir trevligt! :-) Kan berätta mer när det närmar sig. Pluggade även några enstaka mattetal när jag ändå hade ork och efter det promenerade jag bort till gymmet i det härliga vädret. Det blir så mycket lättare att ta sig igenom hösten när det är solsken. Idag har det verkligen varit underbart väder!

Åt middag tillsammans med familjen och sedan blev det lite idol-tittande innan jag begav mig till ICA då jag verkligen ville ha glass. Inte vilket glass som helst, utan Lohilo's "Salted Caramel". Det är lätt min favoritglass, så den slank ner fort hehe. Nu tänkte jag kolla på HTGAWM och sedan försöka somna hyfsat tidigt.

Imorgon står jobb på schemat, likaså på söndag... Men cash is king!


Tills vidare,

må bäst.

Likes

Comments