View tracker

Hejhej! efter en förkylning och jullov är jag tillbaka till skolan och programhanteringen. Vi ska göra en redovisning om en valfri app, jag funder fortfrande på vilken jag ska välja. Jag tror jag kommer välja en app som jag använder mig av varje dag så jag vet hur den funkar. Nu ska jag börja skriva på min redovisning, ha en bra helg! Här ser ni den som alltid håller mig sällskap i sjuka tider, lilla Molli

Likes

Comments

View tracker

Hejhej, nu är det sista lektionen innan julen. Idag har vi gjort julkort. Jag tycker om när det är simpelt men fint, det syns nog på det mesta jag gör och har gjort i programhantering. Här är ett julkort på mig och min lillebror Filip, vi blev fotograferade för något år sedan så jag tyckte den bilden passade bra som ett julkort. Jag gjorde också ett simpelt rött men ett hus, en julgran och självklart snö som falare från himlen. Men den försvann såklart när jag skulle spara den.

Nu tar jag jullov, God Jul.


Likes

Comments

View tracker

Hejhej ny vecka, den här veckan har vi pratat om justeringslagar. Jag gjorde först en bild av Malcolm som är i min grupp som har på sig våran produkt. Jag gjorde också en på min katt maja men den försvann. Jag tycker justeringlagar är kul att använda, det gör om bilderna totalt.

Likes

Comments

Hej Logg veckan är nu gången. Jag har gjort 3 olika loggor, 4 med våran företags logga. Den här veckan har varit väldigt lärorik för mig då jag inte var så duktig på photoshop innan. Men nu känner jag att jag börjar få lite koll på det hela. Jag ser ram emot att lära mig mer om photoshop.

Likes

Comments

Hejhej!

Idag har vi gjort visitkort, som jag tror kommer komma till användning inom våra UF företag.

Det är roligt att få lära oss göra saker som vi faktiskt kommer ha användning för i framtiden.

Nu ser jag fram emot att börja med vår logotyp. Ha det bra!


Likes

Comments

Hejhej! Jag heter Emma Löfqvist, jag är 18år. Jag bor i Visby på Gotland och går just nu mitt sista och tredje år på Handel & Administration på Wisbygymnasiet. Jag har en ganska stor familj om jag får säga det själv. jag har min mamma, pappa och min lillebror. Sen har jag också mina 3 katter som betyder allt för mig.

Här kommer jag skriva om lite olika saker som rör min linje och främst kursen programhantering.

Inom Handels linjen ska man går en kurs som heter programhantering, en kurs jag tror kan funka mig utmärkt då jag gillar att hålla på med praktiska saker. Det jag tror att jag kommer få ut av den här kursen är att kunna hantera alla olika program på ett bra sätt, och bli säkrare på hur man hanterar sin dator för just det jobb man ska utföra.

Ha det bra!


Likes

Comments

Instagram@emmaalouis