Postad i: Allmänt

Hej goda glada människor

Har ni det bra? Här är det iskallt. Igår snöade det till och med ?! Men det smälte bort och nu är det jättehalkigt! :/

Sitter just nu på bussen och tänkte komma med en liten sammanfattning på vad som har hänt.

Cherry har gått bra. Det gick lite sådär fram tills kanske en vecka sedan när Anna var här och red. Hon gav mig tips och inspiration så det har gått riktigt bra! Igår var det dock inget superpass. Vi åkte till Mårgård och kom mitt i ponnytimmen. Det var åtta hästar samtidigt! Hon var ju såklart väldigt spänd. Uppmärksamma VÄLDIGT. Men vi körde på och under omständigheterna är jag väldigt nöjd!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det har varit mest häst och skola. Så jättemycket har jag inte att bjuda på. Funderar väl säkert ut något till senare ;))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu är det för sent igen. Typiskt mig. Skulle bara vilja lägga mig under täcket och gå under. Har varit en sådan dag idag. Full av lite gnagande ångest. Jaja. Skriver jag ett inlägg nu så kanske jag blir på bättre humör.

Jag har tänkt en sak. Om du missar att skriva ett inlägg, vi säger i mitt fall en söndagkväll. Varför blir det så himla jobbigt att skriva på måndag då? För att man måste skriva så mycket i dåtid? Jag vet inte. Men det jag vet är att det då bara tar längre och längre tid innan man orkar skriva igen, vilket kanske är lite logiskt om man tänker efter. Det blir mer och mer att skriva om och det behövs fler och fler ursäkter till att man inte har bloggat. Fast när man väl tar tag och skriver ett inlägg , som kan ta flera dagar, känns det väldigt mycket bättre. Ta tag i det på en gång hade ju varit smart. Jag tycker det blir väldigt mycket jobbigare att skriva mycket i efterhand, så jag drar på det. Min motivation stiger och sjunker snabbare än någon som nyligen pressat i sig snabba kolhydrater. Det kanske är för att jag bloggat såpass länge. Vet inte.

Det jag iallafall inte orkat skriva om är Pay and jumpen. Kanske för att jag inte riktigt vet hur jag tyckte att det gick, inte vet hur jag ska formulera mig. Eller så är det att jag inte har någon bild eller video därifrån än.
Det gick iallafall bra. I efterhand är jag väldigt nöjd, men just i stunden tyckte jag att hon var lite för stark och pigg. Dock, för att vara första gången så kändes det riktigt bra. Hann inte riktigt rida igenom henne som planerat, men...Vi var felfria ändå. Så prinsessan fick en jättefin marin-vit rosett ;) Även Erik och Fire bjöd på en fin felfri runda. Riktigt kul!

Efter pay and jumpen i söndags så åkte jag in till stan och åt en för dyr för tråkig kycklingsallad med Filippa och spenderade resten av dagen med henne, tills vi blev utkastade från vår soffa för att det var stängningsdags. Kan även avslöja att vi kanske råkade köpa pommes även om vi försökte va lite nyttiga ;) Inte vårt fel att den alltför dyra salladen var tråkig och portionen inte så stor....

I måndags städade jag och igår bakade jag. Red även dressyr, vilket gick ganska bra. Hon var stark, men det gick väldigt fint. Ska börja ta hjälp av någon snart innan vi kör fast :)

Sedan hade jag inte så mycket mer att skriva, utan måste lägga mig och sova snarast 🌸


Godnatt

—�—�—�—�—
Emma

  • 73 Readers

Likes

Comments

Postad i: Charity, Red Fire, Träning och Tävling, Vardag , Hästkliniken, NikonD80

Hej folket!

Idag har det varit en händelserik dag så jag har inte hunnit uppdatera er så mycket. Det har jag egentligen inte nu heller, men men ;)

Dagen började med sovmorgon. Alltså huur skönt?! Har inte sovit så länge på år känns det som. Sedan så var det upp ur sängen och ut. Hjälpte mamma att sko Cherry och därefter blev det snabb lunch/frukost innan det vid lunchtid var daga att åka till hästkliniken och deras öppet hus dag. Hjälpte till där med hinderbärning, mockning, ställa fram fika osv.

Där var vi till ungefär 5 då vi drog hem och så vilade jag en stund innan jag gick ut till hästarna, vid kvart i sex. Gjorde hela stallet, tömde 4 dyngkärror (vi drar de ner till vattnet, alltså över en åker ;) ) och piffade hästarna tills i morgon. Därefter började jag städa sadelkammaren och vid åtta fick jag gå in och äta pizza.

Vid tjugo i nio gick jag ut igen och smörjde samt packade allt. Halv tio var jag inne och tog en dusch samt plockade iordning kläder. Nu ligger jag här i min säng och ska sova.

I morgon bär det av klockan kvart i nio härifrån. Banan är ganska enkel, så det känns iallafall skönt.

Är redo nu!

Kram
—�—�—�-
Emma

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Charity, Red Fire, Vardag , Träning och Tävling

Hej goda glada höstlovsfirande!
Jag hann inte med morgonbussen, så därav hann jag inte skriva inlägg heller. Men jaja. Nu sitter jag på bussen hem och är glad över att ha höstlov. Välförtjänt.

När jag kommer hem så vill jag helst bara sova, men tanken är att jag ska hoppa i ridhuset. Taggaaaa. Tänkte köra igenom lite inför pay and jumpen på söndag. Någon linje och lite titthinder hoppas jag få till👍

Dagen har varit jättebra hittills. Men nu slog tröttheten till, så gissa vem som
Sover gott ikväll ;)

Bjuder även på en bild från gårdagen samt en från idag. Den gula tröjan köpte jag igår💫

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Charity, Red Fire, Vardag

Idag har planerna ändrats några gånger, som vanligt ;) Först så skulle jag inte göra något och sedan skulle Alicia med hem och rida och nu ska jag fika med Majken på stan. Känns stabilt ;))

Nu väntar jag iallafall bara på Majken och så drar vi till stan.

Kram❤️

Likes

Comments

Postad i: Träning och Tävling, Charity, Red Fire, Vardag

Hann till bussen idag igen. Bra gjort av mig det! För en timme sedan låg jag i sängen och sov. För vissa kanske det är vardag men jag är så himla långsam på morgonen så för mig är det bra gjort.
Det är extra kul för busschauffören spelar gamla men moderna låtar, typ Avicii/ ingrosso osv från 2015-2016... Hahaha.

Idag är det torsdag och den inleds med ett prov. Sedan har vi inte så mycket mer. När jag kommer hem ska hästarna vila eller ridas ut. Planeringen ändras hela tiden så... ;) Sedan ska jag även öva tyska och göra klart en ev. hemkunskapsläxa. I morgon eftermiddag tar jag ju looov. Men jag vill inte ha onödiga läxor över lovet så jag jobbar hårt nu för att det inte ska bli så. Lite teknikplugg blir det nog ändå, då vi har prov direkt efter lovet, men men.

Om jag ska hitta på något mer att skriva. Hmm... Jo. Alla kan ju ta och följa min nya hästinsta. emmaanderzz0n_2 heter den;)

Sedan kan jag berätta att vi ska vara med på pay and jump på söndag. Erik och Fire ska hoppa 40 samt jag och cherry på samma höjd. Det enda vi ska träna på är att hålla ett bra tempo och fina vägar. Första gången man är ute tillsammans kan det ju vara skönt att inte behöva tänka på höjden. Inte för jag tror det kommer vara några problem, men bara för säkerhets skull ;D
Pay and jumpen är på Mårgårds, där vi stod med Fire i vintras och våras. C har ju varit där förut, när Fire och Erik var med på pay and jump i somras. Men då var hon ju halt så hon var där som åskådare. En bild därifrån 👇🏽

Önska mig lycka till på dagens prov. Språkhistoria *suck*

Kram
-----------
Emma

Likes

Comments