Header
View tracker

Allmänt, Red Fire, Vardag

Just precis NU borde jag sova. Men jag har nu, för första gången på en vecka känt att jag VILL göra någonting. Jag VILL blogga. Så jag gör det.

Jag har varit sjuk hela veckan. Jag har därmed inte heller varit i stallet hela vecka tre. Nu är det helg och jag blir egentligen inte bättre.
Men jag fick komma ut och träffa Fire. Han har ju inte direkt blivit borstad sedan i lördags! Det är en hel vecka. Allt var som i en bok. Fire var busig och hämnades på mig för att jag inte borstat honom på en vecka genom att krafsa och dansa runt. Men han var så jädra härlig och visade mig vad som är värt att kämpa för och inte. Vad som är viktigt i livet. Alla saker jag inte haft lust med hela veckan har han blåst bort. Han är min terapi och får mitt huvud, mitt psyke att bli friskt igen och det är han som får mig att uppskatta vardagen. Så är det faktiskt. Alla borde ha en häst! 💗
Saknar honom till och med nu❤️😂


Så nu sätter jag mig ner här och säger:

FÖRLÅT

För att jag inte bloggat denna vecka. Men det blir bättre. Från och med nu!

Som ni kanske förstår har ju min veckoplanering gått helt åt skogen. Men det kommer mer om det på måndag kanske... 🙃

Hoppas iallafall att ni haft en bra vecka.

Likes

Comments

Allmänt
"Ingen har valt sitt öde,

därför kräver ödet att vi alltid ska vara redo""Ibland så låtsas jag bara normal,

men det är så TRÅKIGT så jag går tillbaka till att vara mig själv""Vänta inte på det perfekta ögonblicket,

ta detta ögonblick istället och gör det perfekt."
"Det var som det var tills det blev som det blev.

Det blir som det blir när det är som det är.

Det är som det är tills det blir som det blir.

Faran är att det blir som det var""A smile is the best makeup any girl can wear""Tro inte på allt du hör, för det finns alltid tre versioner av varje historia:

DIN, DERAS och DEN SANNA"
"Alla säger att pengar inte kan köpa lycka, men pengar kan köpa en häst och det är ju exakt samma sak."

Likes

Comments

Allmänt, Förväntningar, Planeringar och Mål, Speciellt

Om fjorton dagar fyller jag fjorton år! Jag längtar så mycket! Det känns bättre att säga att man är fjorton än att man är tretton. när man är tretton känns det som man är en barnunge typ. Särskilt när man, som jag, ofta hänger med äldre tjejer eller killar. Jag menar inte att det är något fel, för det är det absolut inte, att vara tretton. Jag är bara så trött på att vara det.

När man fyller år så kräver ju alla runtomkring en födelsedagslista (om det ens heter så...😁) så jag tänkte,varför inte.

Det är två speciella saker;

EN NY SADEL

PENGAR TILL EN NY MOBIL


Men såklart, det fukar ju inte fören av mina kompisar att ge kanske. Så för skojs skull tänker jag lista 5 saker som jag vill ha.

ett mobilskal

ett collage av alla fula eller fina bilder ni har på mig

någonting från det jag älskar mest i shoppingsammanhang -REAN

något fint ni har gjort

örhängen

STRUMPOR-BRA


Ha det bra

kram Emma <3

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Detta var meningen att gå bra. Men nej. Såklart så blev det INTE så!

I söndags shoppade ju jag och mamma och i måndags så invigde jag de flesta nya sakerna. Skorna passade perfekt, klockan är skitsnygg och idag så provade jag ansiktsmasken. Jag tyckte den var helt ok för att vara från H&M men problemet är att jag VERKLIGEN inte kan ha ansiktsmasker! Att känna hur de luktar och hur de stelnar på huden står jag inte ut med! Så jag tvättade faktiskt bort den lera-liknande sörjan innan den torkade.

Igår så gick jag även till Majken efter skolan med fika och så åt vi och pratade i flera timmar. Myyys❤️❤️

Idag så åkte jag i vanlig ordning till skolan men jag fick åka hem för jag mådde inge bra. Redan när jag vaknade i morse så kände jag mig dålig och hade ont i halsen. Vanligtvis brukar det släppa efter frukosten, men idag blev det snarare värre. Så efter första dubbellektionen åkte jag hem.

Det blir nog ingen skola för mig i morgon heller. Jag ska nämligen till tandläkaren och dra ut en tand igen. Jag är så frisk så mina mjölktänder vill ALDRIG släppa! Vi får se det som ett gott tecken! Jo, sist så gick det ju ganska bra till en början, men när bedövningen satte i så var min face felkonstruerat 😂 och när den gick ur gjorde det så ont så jag fick bli hämtad från skolan🌿 Jag stannar hemma denna gång😉

Nu ska jag sova🔜🔛🔝💖

Likes

Comments

NikonD80, Red Fire, Förväntningar, Planeringar och Mål, Träning och Tävling

Har ni några lite mer "viktiga tävlingar" som kommer att komma under 2017. Det har jag. Jag MÅSTE ju såklart inte åka på de, men jag vill så gärna. Så i detta inlägg tänkte jag dra upp tre tävlingar som känns viktiga för just mig att åka på och varför.


Räkanhoppet 2017- Ett meeting i Strömstad som "ALLA" är på varje år "ALLA" älskade det... Jag har velat åka dit i flera år, men inte haft möjlighet. Men detta år är jag redo <3 Strömstad, Here I come!!!

Solstadhoppet 2017- Om jag inte är på detta meeting i år får jag lite panik.Det ligger i karlstad (typ 10 min ifrån stallet) och jag har varit där flera gånger som både coach och publik. Återigen, "ALLA" mina kompisar är på det----

Vårhoppet i EDA- Där det gick så bra förra gången.Jag vill tillbaka.


Är det någon tävling ni längtar efter? Är det någon av ovanstående? Kommentera! <3


Kram Emma <3<3

Vet att bildkvalite'ten syger, men det är en sådan glädjefull bild <3

Likes

Comments