Lucas , Barnshopping

Ångesten börjar komma krypande lite nu, någon/några andra ska ta hand om min son!
Jaa, herrejösses vad mycket tankar som kommer nu och vilken jävla stress! Lucas fick plats i Höör men då vi flyttat från Höör har vi sökt om plats i Svedala, igår fick vi nya platsen och han börjar redan på måndag! Alltså... shit?!

Har beställt lite nappar med namn. Så mycket som ska fixas känns det som. Det jag mer vet är att vi måste fixa regnkläder/ytterkläder..
Någon med erfarenhet av dedär som vet nåt mer man måste fixa?!
Men får väl veta mer på måndag, de va ju bara "möte" dåBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Har haft en redig jävla skitvecka och idag har ändå vart bra, kommer hem o ska senare träffa min kusin o hennes dotter som är mer som en lillasyster för mig.

Kommer hem glad o pigg och ställer mig och bakar. Tänker att de är en bra dag ändå...
Går in o kollar händelser på Facebook ;

Magen vände sig ut o in och glädjen blev sorg.
Hon gick bort för fyra år sen nu i augusti, 24år gammal och en liten dotter på ca 4år.
Jag saknar dig fortfarande och ångrar att jag inte fanns mer för dig. En vacker dag ses vi och ska dela på en massa jordgubbar som vi pratade om! ❤️

#fuckcancer

Likes

Comments

Lucas

Bild från förra året. Lucas i magen och Ewelina på magen. Min fina guddotter! Er två älskar jag! ❤️

Likes

Comments

Allmänt

Denna veckan får mer än gärna ta slut, den har sugit redig jävla kamelröv.
Känner hur tårarna bränner i halsen o bakom ögonen hela tiden. Kan ju hoppas helgen blir bättre, en del trevligheter planerat. Men man ska inte säga för mycket, det blir ju aldrig som man tänkt sig ändå.

Ska iallafall träffa världens bästa Fiffisson idag, är tanken iallfall.

Likes

Comments

Allmänt

Lite blått, lite lila, lite rött, lite gult. Fattas ju vara orange och grönt så har jag prideflaggans alla färger! 🏳️‍🌈
#loveislove

Fint blåmärke efter lördagens hårda dejt med stolpen på busfabriken

Likes

Comments

Allmänt

Idag tog vi med Lucas faster o farbror till Ystads djurpark och sedan till Busfabriken i Malmö.. Dom har en rutchkana jag älskar och hade perfekta byxor som gjorde att de gick fort som fan. Jag tog med Lucas på en tur för o se va han gilla de, men han tyckte inte om de.

Kom fel så såg hur jag kommer åka in i stolpen i mitten som står så jävla i vägen den bara kan... de enda jag tänker på är ju att göra allt för att Lucas inte slår sig och han klarade sig, han blev rädd såklart när jag åkte in i stolpen. Kan säga att de kändes nåt ja jävlar i de, de värkte och pulserade och jag har fortfarande ont. Och ett fint blåmärke på g...


Likes

Comments

Ätbart

Känns som detta snart är en matblogg så det är det enda som kommer upp nu.. så mycket som händer runt omkring så blogginspo o bloggmotivation är inte på topp... vårt hus är snart sålt om allt går som det ska o vi "hemlösa". Hoppas vi får lånelöfte o hittar lägenhet snart...

Dagens middag , falukorv i ugn i god gegga o överbliven potatisgratäng

Likes

Comments

Ätbart

Ibland får man lyxa till det, även om det är mitt i veckan. Men lillördag i all ära 😍 när man har motivationen ska man fan go for it 😉 hihi!

Likes

Comments