Haha men Gud vart tog jag vägen? Jag jade så sjukt kul i sommar så jag glömde helt bort bloggen haha vet nt om jag kommer lyckas med att börja igen nu när jag går i nian med mycket prov o jobb men kommer försöka till hundra procent å jag ska ju till London nu i höst så det blir väll något om de så jag hoppas vi ses här får ni några bilder från i sommar!

Ha en grymt bra dag!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åhh glömde helt bort min inspiration grejj jag lovar på att göra det en gång varje vecka ist nu ;)
Likes

Comments

Jag tänkte börja med att lägga ut inspiring clothes för jag har bytat min klädstil och vill visa var jag får inspirationen ifrån så att jag kommer försöka lägga ut inspiring nästan varje dag! Nu kör vi! Puss. ;)


Likes

Comments

Omg! Älskar vädret man känner hur sommarn kommer har längtat så mkt efter detta så det är sjukt! Här kommer några Bilder från Malmö och random shit ;) puss
Ha en grymt bra dag!

Likes

Comments

Försöker plugga lite på So provet som vi har imorgon fast jag är riktigt trött efter gymmet idag men funkar endå! Mår faktiskt riktigt bra trots allt och glömmer aldrig att le en enda dag glöm inte det du heller! Ha en riktigt bra dag! Bilder från min sega vecka kommer här!
Likes

Comments

Fick lite extra energi idag och gick ner och köpte choklad och jordgubbar, riktigt glad nu!

Likes

Comments

Ja, som ni märker skriver jag aldrig ngt på bloggen, och det är för att jag har fullt upp med skolan och har inget intressant att berätta änsålänge och så är det inte så många som läser min blogg så det känns lite meningslöst men kommer absolut snart att börja vara mer aktiv spc nu på sommaren kommer jag vara mkt mer aktiv, så ses snart då! hoppas ni har de bra!
Hej då!
Likes

Comments

Nu har lovet vart och även en hel vecka efter det känns som det var forever sen jag uppdatera men men, jag är ju här nu haha ;)
Iaf så har jag haft ett grymt lov även fast jag var sjuk i början av lovet men överlevde, har lite bilder till er och hoppas ni har ett grymt lov hej då! :)


Likes

Comments

Bara 2 veckor till lovet nu ! Kan verkligen behöva det nu.. Men som sagt har inte så mkt tid över att blogga och sånt efter skolan men försöker
Hoppas ni har det grymt bra!
Hejdå!Likes

Comments