View tracker

Kaos dag men är nu hemma igen. Var färdig med uppgifterna vi skulle göra på idrotten och även svenskan vilket var skönt för då kunde jag mest ta det lugnt och läsa igenom mina texter. På engelskan gjorde jag och Tova matte och blev klara med det så det va jätteskönt att ha det färdigt innan helgen.
Vi åt även Pulled Pork på stena som va gott men hade ingen aptit så åt inte så mycket.
Har inga planer idag men ska träffa en kompis imon som även ska sova över.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skoldagen gick ganska snabbt och bra idag. Jag och Tova redovisade en engelska uppgift och det är såå skönt att det är över så man inte behöver oroa sig över det längre. Matten gick helt okej och vi avslutade med skridskor på Heden. Har sett fram emot skridskorna ett tag och det va faktist väldigt roligt men hade dock ont i fötterna. Ville också spela ishockey men det fanns inga puckar så vi fick strunta i det.
Blev även skrämd av Elsa som hoppade ut från en buske när jag var på väg hem från bussen. Blev inte lite rädd så tack för det Elsa!
Imorgon är det äntligen fredag igen och ser fram emot alla lektioner + helgen.l

Likes

Comments

View tracker

Skoldagen har gått hyfsat lätt. Roligt att komma tillbaka efter en APL vecka i Slottskogen. Svenskan och mentorstiden gick väldigt lätt och det gjorde ändå matten också. Vår mattelärare hade lovat oss att vi skulle sluta 40 min tidigare en lektion för vi jobbade matte på en mentorstiden en gång för ett tag sedan. Vi valde att sluta tidigare idag men jag och Tova valde faktiskt att sitta kvar och jobba. Vi ville räkna klart uppgifterna som vi höll på med så vi slapp läxa plus att det bara är skönt när man är klar.
Åt även Panini till lunch, såå gott!!

Fanny uppskattade mattelektionen❤️

Likes

Comments

Blev färdig med allt skolarbete idag och det är så skönt. Gjorde färdigt matten imorse direkt när jag vaknade och nu på eftermiddagen har jag gjort två idrotts uppgifter och lite engelska. Bara tre veckor kvar i skolan och det känns som att dom kommer gå ganska snabbt och sen blir det skidor. På torsdag ska vi åka skridskor på idrotten och vecka sex ska vi även åka och simma.

Likes

Comments

Om 21 dagar alltså på sportlovet ska jag följa med Tova & hennes familj och åka skidor. Älskar att åka skidor så är jättetaggad och det kommer bli så kul❤️

Likes

Comments

Äntligen helg!! Vi har haft APL vecka denna veckan vilket betyder att vi har varit i Slottskogen hela veckan. Det var såå kallt för vi va ute hela tiden så denna helgen är väldigt behövlig och efterlängtad.
Det ska bli kul att komma tillbaka till skolan på måndag igen, har väll typ längtat sen i måndags.

Likes

Comments