Dette indlæg er sponsoreret af Citatplakat.dk

Bare ærgerligt sunnyboy: HER Is plakat: HER Få dig din egen kæreste mulle: HER The ice is melting: HER

Hey guys! Jeg vil rigtig gerne fortælle jer om en super fed plakat shop ved navn "Citat plakat". Mine vægge i privaten er en skiftende udstilling, da jeg elsker forandring og fornyelse. Jeg har altid været stor fan af simple plakater, så som de overstående. De er super fine, og ikke alt for larmende. Jeg er helt vild med de legendariske citater fra min barndom! Jeg er vild med humoren bag, og ikke mindst retro stilen som de grafiske plakater udstråler. Jeg og min familie har altid gået og pjattet med udtryk som "bare ærgerligt Sunnyboy" "7 år Niels" og "Jamen så fuck, fuck da" fra den danske film klassiker Den eneste ene. Det kunne være en rigtig sjov værtinde gave, som samtidig er personlig. Det er sjovt som vi danskere adopterer citater, og bruger dem i vores daglige tale. Det er så internt, og Danmark når det er bedst!

Jeg syntes det er så fint at sammensætte flere forskellige styles og størrelser. Jeg kunne selv rigtig godt tænke mig en kæmpe billedvæg, med plads til alle mulige fine og sjove plakater.

Da jeg og min mors interiør stil bærer præg af den fransk/svenske landstil, giver en moderne plakat som denne en god kontrast. Less is more ifølge mig, så jeg sætter pris på den simple skrift, og at de har holdt farverne ligeledes. Det gør det muligt at tilføje til boligen uden at skulle tænke over farvekombinationer osv. Derudover kan i finde Citat Plakat på Instagram lige HER. De lægger nogle super sjove klip ud fra vores alle sammens ynglings film, og fremviser ikke mindst nye styles.

Hvis du er mere til sort humor og hellere vil have plakater med platte og sjove jokes , skal du blot besøge hipd.dk

Så hop ind på citat plakats webshop og find dine favorit citater!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg mindes ikke at nogen anden kjole har fået mere omtale end denne. Alle har en, alle vil have en, og alle elsker dem! Selvom vores vejrforhold her i Danmark ikke er de mest optimistiske, ser jeg stadig mit snit til at få brugt disse en masse. Om ikke andet med et par jeans under. Dont you love them?

Likes

Comments

Hejsa! Igår var jeg til det hyggeligeste event på The Union Kitchen i indre by. Jeg var blevet inviteret af pr bureauet Holm & Bertung til at fejre Lauries 30 års fødselsdag.Vi fik den lækreste brunch, juice og kaffe. Mit mad glade hjerte var fuldent. Vi fik også den fineste goodiebag med hjem! Temaet var RØV! Så da vi skulle finde vores plads ved bordet, skulle vi lede efter billedet af vores bagdel. Derefter var jeg på besøg hos Holm & Bertung på deres kontor, hvilket var super hyggeligt. Dage som disse nyder jeg fuldt ud. Jeg føler mig meget heldig, og beæret. Hårdt arbejde betaler sig.

Likes

Comments

Jeg faldt over denne smukke sag forleden i Zara, til kun 189 kr. Jeg og min med youtuber fra Trendday var til et spændene møde, efterfulgt af lidt shopping i indre by. Jeg er fan af rød og blå striber for tiden, så denne var mere end velkommen i samlingen.

Derudover er youtube kanalen blevet opdateret med en masse nye sjove videoer, som i kan tjekke ud lige her.

Likes

Comments

Jeg håber først og fremmest i nyder ferien, og derefter vil jeg dele denne lækre sommer ret med jer! Den indeholder følgende:

Kylling marineret i soya.

Vandmelon med rødløg og chili.

Smørstegt spinat.

Oliven, mandler og ærter.


Likes

Comments

Hej alle sammen. Eftersom der sker en helt masse, har jeg slet ikke fået fortalt om hvad jeg går og laver for tiden. Jeg og Sascha Winther er blevet Trenddays nye youtubere. Det er os i kommer til at se fremover på deres kanal. Det hele bliver super spændene, og jeg håber selvfølgelig at i vil følge med der også! I kan se kanalen her, og den første intro video og en KÆMPE giveaway er allerede oppe på kanalen nu! Knus Emmaline.

Likes

Comments

Hey piger! Sommerferien er for alvorg skudt igang for mit vedkommende, og jeg rejser om 10 dage! I den anledning har jeg gjort mig lidt sommer shopping som jeg vil dele med jer. Først og fremmest fandt jeg den fineste denim nederdel på Asos til sølle 183 kr. på tilbud. Jeg havde længe kigget efter en nederdel, og fandt heldigvis denne til en fornuftig pris.

Sandalerne forelskede jeg mig straks i, da jeg spottede dem i Lyngby. Desværre havde de ikke min størrelse, så jeg bestilte dem hjem fra h&m´s hjemmeside. Jeg ser frem til at spankulerer ned til poolen i disse.

Hvide sommer bluser kan jeg ikke få nok af! De overstående er fra Asos og h&m. Toppen til venstre var på tilbud til 173 kr. og er perfekt til en varm sommerafren. Blusen til højre kostede 179kr, og har den fineste blonde detalje på ryggen. Jeg kan ikke finde den på deres hjemmeside, men der er en masse fine alternativer på h&m´s hjemmeside.

Håber i kan holde varmen derude!


Likes

Comments

Det er tid til en lille sommer forkælelse, i form af en lækker giveaway i samarbejde med Restart Juice. I kan vinde et juice kit til en værdi af 399.- I kan deltage lige her via Instagram. Vinderen bliver fundet d. 19 Juni. Held og lykke! Det er dag 2 i mit juice kur forløb. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk over hele siturationen. Til min overraskelse, har det været en meget positiv oplevelse, som jeg håber jeg kommer til at opleve igen. De 5 forskellige juicer smager fantastisk! Jeg har hverken oplevet hovedpine eller kvalme under min udrensning. En meget positiv oplevelse.

Likes

Comments

Lidt sommer inspiration til jeres computere derude! Alle billederne er fundet på Tumblr, og collagerne har jeg lavet på canva.com

Jeg er gået på sommerferie, og rejser til Bulgarien i slutningen af denne måned. Hvad skal i lave i ferien?

Husk at deltage i min giveaway på Instagram, !!!!!

Likes

Comments

Lige et lille Ebay tip med på vejen på årets første rigtige sommer dag!

Fuglene kan købes på ebay HER til sølle 30 kr. Jeg har ventet på dem i nogle uger, men kvaliteten er i top i forhold til prisen. Cowboyjakken er fundet i en genbrugsbutik, så i alt har dette diy projekt været en billig affære. Jeg glæder mig til de kølige sommernætter hvor denne jakke er perfekt. Den er noget af et statement item, men lidt støj i garderoben skader ikke. Jeg har klikket en masse sjove patches hjem fra ebay, som jeg glæder mig til at modtage snarest.

Likes

Comments