Jeg faldt over denne smukke sag forleden i Zara, til kun 189 kr. Jeg og min med youtuber fra Trendday var til et spændene møde, efterfulgt af lidt shopping i indre by. Jeg er fan af rød og blå striber for tiden, så denne var mere end velkommen i samlingen.

Derudover er youtube kanalen blevet opdateret med en masse nye sjove videoer, som i kan tjekke ud lige her.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg håber først og fremmest i nyder ferien, og derefter vil jeg dele denne lækre sommer ret med jer! Den indeholder følgende:

Kylling marineret i soya.

Vandmelon med rødløg og chili.

Smørstegt spinat.

Oliven, mandler og ærter.


Likes

Comments

Hej alle sammen. Eftersom der sker en helt masse, har jeg slet ikke fået fortalt om hvad jeg går og laver for tiden. Jeg og Sascha Winther er blevet Trenddays nye youtubere. Det er os i kommer til at se fremover på deres kanal. Det hele bliver super spændene, og jeg håber selvfølgelig at i vil følge med der også! I kan se kanalen her, og den første intro video og en KÆMPE giveaway er allerede oppe på kanalen nu! Knus Emmaline.

Likes

Comments

Hey piger! Sommerferien er for alvorg skudt igang for mit vedkommende, og jeg rejser om 10 dage! I den anledning har jeg gjort mig lidt sommer shopping som jeg vil dele med jer. Først og fremmest fandt jeg den fineste denim nederdel på Asos til sølle 183 kr. på tilbud. Jeg havde længe kigget efter en nederdel, og fandt heldigvis denne til en fornuftig pris.

Sandalerne forelskede jeg mig straks i, da jeg spottede dem i Lyngby. Desværre havde de ikke min størrelse, så jeg bestilte dem hjem fra h&m´s hjemmeside. Jeg ser frem til at spankulerer ned til poolen i disse.

Hvide sommer bluser kan jeg ikke få nok af! De overstående er fra Asos og h&m. Toppen til venstre var på tilbud til 173 kr. og er perfekt til en varm sommerafren. Blusen til højre kostede 179kr, og har den fineste blonde detalje på ryggen. Jeg kan ikke finde den på deres hjemmeside, men der er en masse fine alternativer på h&m´s hjemmeside.

Håber i kan holde varmen derude!


Likes

Comments

Det er tid til en lille sommer forkælelse, i form af en lækker giveaway i samarbejde med Restart Juice. I kan vinde et juice kit til en værdi af 399.- I kan deltage lige her via Instagram. Vinderen bliver fundet d. 19 Juni. Held og lykke! Det er dag 2 i mit juice kur forløb. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk over hele siturationen. Til min overraskelse, har det været en meget positiv oplevelse, som jeg håber jeg kommer til at opleve igen. De 5 forskellige juicer smager fantastisk! Jeg har hverken oplevet hovedpine eller kvalme under min udrensning. En meget positiv oplevelse.

Likes

Comments

Lidt sommer inspiration til jeres computere derude! Alle billederne er fundet på Tumblr, og collagerne har jeg lavet på canva.com

Jeg er gået på sommerferie, og rejser til Bulgarien i slutningen af denne måned. Hvad skal i lave i ferien?

Husk at deltage i min giveaway på Instagram, !!!!!

Likes

Comments

Lige et lille Ebay tip med på vejen på årets første rigtige sommer dag!

Fuglene kan købes på ebay HER til sølle 30 kr. Jeg har ventet på dem i nogle uger, men kvaliteten er i top i forhold til prisen. Cowboyjakken er fundet i en genbrugsbutik, så i alt har dette diy projekt været en billig affære. Jeg glæder mig til de kølige sommernætter hvor denne jakke er perfekt. Den er noget af et statement item, men lidt støj i garderoben skader ikke. Jeg har klikket en masse sjove patches hjem fra ebay, som jeg glæder mig til at modtage snarest.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sommeren og varmen nærmer os, og i den anledning har jeg lavet en lille swimsuit guide. Jeg drager selv syd på i to uger, og jeg er derfor på udkig efter noget nyt badetøj. Jeg er vild med de overstående 8 som er fundet på Asos og Boohoo. Har i nogle planer til sommer?

Likes

Comments

Jeg er stor fan af alle former for tøjstativer, men især de rå som dette. Min far har selv kreeret det ud af gamle vandrør. Det er super holdbart, og en smule mere personligt end de vakkelvorne fra ikea man kan købe. Jeg er gået all in på det rustikke look, og jeg har derfor valgt nogle gamle renseri bøjler.

Hvordan opbevare du dit tøj?

Likes

CommentsJeg var så heldig at modtage denne spændene olie fra Cetina skincare. De er Danmarks førende brand indenfor krokodille olie. Produktet er rig på omega 3, 6 og 9 fedtsyre som genopbygger skadet hud. Råvaren kommer hele vejen fra Australien, men selve produktet er produceret i Danmark.

Du kan finde olien lige HER.

Likes

Comments