Sommaren började med en Roadtrip i USA med min familj! Vi åkte från Fort Wayne- Detroit- Columbus- Fort Wayne- Chicago.
Vi gick på museum och när vi var i Chicago så gick vi till the bean (såklart!).
Efter det så flög vi hem och jag flyttade då hem till Sverige

Sedan njöt jag av att vara hemma i Sverige igen. Jag jobbade och gjorde mig van vid Sverige. Det var väldig härligt att vara hemma.

Sen så åkte jag till Fårö! Det var så skönt och jag behövde verkligen det. Det fick mig att rensa tankarna och mer. Jag hamnade som i ett lugn igen.

Efter Fårö så njöt jag av den frid jag hade fått igen. Jag gick vidare med mitt liv, jobbade och bara tog hand om mig själv.

Jag slutade också raka mig. Det är ett inlägg man kan göra för sig! Men de blickar man får, herregud! Men ben och armhålor har inte blivit rakade på 2 månader nu ungefär.

Jag gjorde ett inlägg med bilder från Pride så man kan se fler foton där. Men jag gick på Pride för första gången! Jag bodde i Sollentuna över helgen och hängde med vänner. Det var en super trevlig helg. Nästa år är målet att vara i Stockholm hela Pride veckan!

Den sista tiden har det varit mycket prat om skolan. Jag vill verkligen börja skolan satt den har jag pratat om länge.
Jag har även gjort om i mitt rum mycket och också det kommer det inlägg om när alla möbler är köpta!
Jag har njutit av de sista lediga dagarna också, sedan har jag mött nytt folk.
Denna sommaren har vart så speciell i och med att jag har vart borta så länge! Vi får se vad detta skolår ger och vad som kommer ske nästa sommar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det två veckor kvar till skolan börjar och jag känner hur nervositeten kommer. Men vill ändå att den ska börja nu. Vill träffa nya människor och lära känna nya människor.

Känner ett stort behov att träffa nytt folk, vet ej varför. Vill börja plugga också för jag vill lära mig nya saker. Vill även börja med de nya ämnena för att jag är en nyfiken typ.

Kommer såklart uppdatera här med hur det går och sådant för jag kommer ju börja tvåan (samhäll beteende). Grejen är ju att jag kommer gå med de som är ett år yngre för ja jag åkte till USA. Det är så mycket tjat om USA. Men ja, det är folk som jag inte känner sen tidigare. Men det lär gå bra!

Frågan är om man ska tona ner sina åsikter? Haha nej kommer inte hända!

Likes

Comments

Igår var det Pride paraden i Stockholm och jag gick för första gången!
Jag har tidigare skämts över vem jag är och har därför aldrig gått tidigare.
Jag tänker nu inte skriva mer om det för jag vill att bilderna ska tala.

Likes

Comments

Jag är en person som älskar att planera och organisera! Jag verkligen ÄLSKAR det. Så jag tänker nu visa hur jag gör det.

Jag gör dessa planeringar inför veckan för att ha en typ av översikt över vad som kommer ske och vad jag måste göra.

Här har vi veckans att göra när jag har skola. Jag gör en och sen kopierar man upp den så blir det mindre jobb.

Detta är veckans att göra när jag har lov. Den behöver inte lika mycket speciella rutor och sånt.

Jag har en för videos och blogg inlägg som ska göras. Perfekt att få ner ideér och sådant.

Sen såklart så har vi en kalender. Typ allt skrivs i den så jag kan enkelt dra med mig den när jag ska i väg. Jag gör min på personligkalender. Tycker verkligen om det och det bästa är att man kan beställa den och få den även om man bor i tillexempel USA. Ja, jag testade när jag bodde där.

Likes

Comments

Mitt rum är i en stor röra just nu. Varför? Jo, för att jag gör om och byter möbler! Allt ska bytas. En del har jag redan bytt och det nyaste tillskottet är denna hyllan. Älskar den för den funkar perfekt som rum delare. Hyllan heter KALLAX och kostar 899 kronor (köpte min begagnad). Denna har 5x5 hyllor.

Dessa tre möbler här nere kommer jag köpa lite senare. Dom är såklart till min förvarning. Jag ska köpa annat som tillexempel en soffa och fåtölj.

Vi har denna typiska ALEX lådegrejen. Den kostar just nu 799 kr. Jag ska ha den till block och sådant.

Här har vi KALLAX, fast mindre. Den kostar 499 kr. I den ska jag ha mer jobb grejer. väldigt mycket till mitt skrivbord kommer stå i den.

Detta är MALM och den kostar 995 kronor. Den har 6 lådor och kommer såklart vara till mina kläder.

Så det kommer ske en hel del. Det kommer ta ett litet tag då jag måste samla pengar och sådant. Men det kommer bli klart någon dag och den dagen då kommer det fotas och läggas upp!

Likes

Comments

Jag satt i stress inför jobbet och fixade eyeliner. Guess What. Den vart otroligt bra! Är så nöjd och stolt. Blir stolt så fort jag lyckas med något bra satt hehe ingen överraskning att jag blir stolt över detta då!

Likes

Comments

Jag är väldigt intresserad av politik. Det är inget nytt alls. Har ju en feminism och politik kategori. Så ja ingen överraskning där. Om man kollar på min Instagram tillexempel så ser man också ett väldigt tydligt politik intresse och folk vet ju om det.

Hösten 2016 till nu så har jag blivit mer öppen mer det kan man säga. Jag uttrycker mig mer om politik. Okej kom igen det sändes på nyheterna om att jag brinner för feminism (SVT uppland om någon undrar). Jag känner att det inte är så uppskattat på min skola. Feminism då.

Jag är nervös över vad som kan hända men jag är ändå redo att möta det och argumentera. Men om det händer på en dag då jag inte har någon ork. Då blir det jobbigt...

Likes

Comments

Jag har mindre än en månad kvar av sommarlovet (say whaaat?). Hade typ tre veckor extra sommarlov så är rätt Done med att ha sommarlov nu... Men men vad ska jag hinna göra innan skolan börjar igen? Jo här kommer en lista!

Vi börjar med att jag ska till Pride paraden i Stockholm! Det är den 5 augusti för er som inte vet. är ni intresserade så finns mer info på Facebook. Men ja den ska jag på. Det är första gången för mig för att detta är förta gången jag vågar gå. Jag har nämligen skämts för att jag är bisexuell väldigt länge för att i min kommun så är det inte så accepterat.

Alla heteros i min kommun: Ööööh nej det är visst accepterat!

Ja testa att faktiskt va annat än hetero så märker du att det inte är så. Faktiskt!


Sedan 20 augusti (dagen innan skolan börjar) så är det BB-kaos marsch i Stockholm (Facebook för mer info). Jag tänker gå med där för att vem vet jag kan en dag ligga där med en stor mage och kramper. Man vet aldrig. Vill var del av detta för att det är ett kaos som måste bli fixat nu!


Mamma och jag har ju vårt parti och vissa detaljer måste bli klart. Så i alla fall mitt mål är att det ska bli klart innan skolan börjar!


Skolshopping. Favorit grejen! Gillar verkligen det. Titta på pennor och block. Sticky notes och aaaah massa sånt. ÄLSKAR DET!!!!! Kommer såklart visa er vad det blir sen.


Nämnde att jag hade ett sommarprojekt. Video sommarprojekt då. Har en hel del material och jag tror att det kommer bli bra. Har en hel del redigering att göra dock. Men det blir nice!

Likes

Comments

Jag har som ni vet varit borta ett helt år från den svenska skolan. Det är en rätt lång tid med tanke på min ålder. Nu är det en månad kvar tills skolan börjar igen och jag ska börja andra ring (sam beteende som jag gick innan). Min klass är inte så stor för att det programmet inte super populärt här.

Hur känner jag inför att börja in klassen och svenska skolan då? Jag är super nervös! För klassen är jag mer lugn tror jag. Mest för att jag var i nya klasser hela tiden i USA så har liksom vant mig vid det scenariot. Men hela skolan där det är folk som redan vet vem jag är så är jag mer nervös av någon anledning. Men är ändå glad och vill att det ska ske nu så det är gjort.

Vi har en hemsida där vi kan se schemat och det har uppdaterats så som det ser ut nu så har jag ett väldigt härligt schema! Har tid att plugga och även jobba på längre raster, vilket jag tycker är skönt. Men det kommer nog ändras endel. Min kurs jag valt är inte ens inskriven än. Hoppas att dom vet att jag kommer tillbaka!

Men hela allt detta är jag ändå redo för. Vill att det ska ske nu!

Likes

Comments