Heeej bloggen!!! Idag vaknade jag upp runt 12, som vanligt. Jag har också hängt med Moa hela dagen, också som vanligt haha. Vi har picknickat på Sundsta med jordgubbar och nocco. Jag hann lägga i en hårfärg i förmiddags också, äntligen är utväxten borta. Jag väntade alldeles för länge den här gången.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå på. Vädret är helt underbart så förmodligen blir det mycket att göra. Yäääy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla bilder är tagna från den lediga gårdagen.

Idag vaknade jag upp runt 12, kollade de sista avsnitten av skam (!!!). Så bra och det är så sorgligt att det är slut nu. För er som inte sett sista ännu, slutet är riktigt bra. Njuuuuut av sista avsnittet, haha.
Efter sista skamavsnittet återvände jag till verkligheten och till jobbet och jag jobbade ungefär fram tills nu. Imorgon ska jag ut och gå med Moa och även hinna på stan en sväng.

Godnatt!

Likes

Comments

Sitter hemma hos Moa, lyssnar på Melissa Horn och äter jordgubbar till kaffet. Idag är vi båda lediga vilket är helt underbart. Senare ska vi till Karlstad och hem till min lägga för att färga håret. Ikväll tänkte vi ta ett glas vin och äta chark, så vi hoppas på fint väder!

Imorgon börjar jag jobba vid 17, så jag ska hinna gå på stan lite innan. Hela Juli består av jobb, men det gör inte så mycket efter att ha spenderat två helt fantastiska helger i Stockholm. Har massa energi kvar till jobb nu.

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en helt underbar midsommar i Stockholm tillsammans med mina fina vänner. I fredags så tog vi tåget dit härifrån Karlstad och vi spenderade hela kvällen på ett och samma ställe, ute på Tyresö där vi åt en god middag, körde femkamper och sjöng snapsvisor. På lördagen vaknade jag upp hos Fanny och åt lunch innan vi började dricka vin. Tjejerna kom till oss lite senare och då lagade vi iordning tacos. Kvällen slutade i en lägenhet i stan. Mina vänner är verkligen världens bästa.

Nu är jag hemma igen och min kropp är helt slut. Imorgon är jag ledig så jag ska passa på att tvätta, träna och umgås med familjen.

Likes

Comments