Fick välja i mig rödvin efter gårdagens notis om Trump som president.(Förövrigt ett hiskeligt gott vin) Snackade sönder alla jag hängde med igår. Mormor fick ta en del av mina åsikter. Men det är ju så, sånt här skapar ju en hel del motsättningar. Inte bara i mitt huvud det brinner. Är inte ens andlig eller troende men ber till alla gudar som sägs finnas. Vill tro att världen är bättre än såhär. Ett sådant nylle får bara inte ta plats i ett sådant här syfte. Fan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HÅLL I ER FO HELVEADE!

Låt mig meddela er om en comeback här på bloggen. Doppa precis mitt nyslingade hår i köttfärssåsen. Dejlig de, precis vad jag kände för ;-) Som sagt, har länge funderat på att ta upp det här igen. Måste få utlopp på något sätt. Särskilt nu när jag är "mellan två jobb". Ledighet är najs emellanåt men tenderar att bli för rastlös såhär på blanka dagen. Får panik för jag blir så oproduktiv och går bara i tankar om vad jag ska äta härnäst. Nåväl, ett förbannat ilandsproblem. För lite att göra och då klagar man, bah aha när fan är du nöjd då männska?!

Hittils idag har slingat håret. Så nojig över sånt där också. Ville inte gå in där med några förväntningar men hade fortfarande en bild över hur jag ville ha det. Visade en bild på en mörkblond kvinnua och sa att sådär ville jag gärna ha det. Känner att mitt kycklinggula hår fick ge sig nu. I alla fall, så kommer jag ut därifrån med samma nyans som tidigare. Det är väl helt okej, det är ju jämnt nu åtminstone men fasen inte vad jag tänkte mig.Så komiskt, är nog till och med blondare än tidigare. Så långt ifrån förförisk, mystiskt brasiliansk modell man bara kan komma. Inte för att jag någonsin kommer se ut så, så var det känslan jag ville åt.

Så numera är jag en lintott. Ser ut som 3 år :-)

Ska försöka ta tag i danskan nu. Ja, jag ska lära mig danska. Kommer bli nödvändigt de kommande 5 månaderna. Mer om det snart!

Likes

Comments

Bonjour!
Betar av några timmar i en liten stadspark i Paris. Duvstjärtar precis ovanför oss. Vore så sablarns trist med en sådan olycka nu när man checkat ut ur vårt rum. Var ska man rengöra sig då liksom? "Pardon there have been an accident in the park". Ikväll bär det åter hemåt efter 12 dagar away i alla fall. Skönt att kunna få bada igen, finns ju inga små insjöar/hav här i Paris direkt. Ah floden visserligen men det känns aningen för desperat att doppa sig i den. Ajaj.


Nåväl, mina franskakunskaper är ju inget å hurra för. Blandar franska fraser med engelska och en hel del spanska. Varför liksom?? Kan ju knappt spanska och ändå är det det jag väljer att använda här. Bah aha. International I guess.

Nu 2 h tills vi rör oss till Charles De Gualle dvs flygplatsen, hej å hå!

  • 472 Readers

Likes

Comments

Mixat från Dummerburst, ah visst o där gled min feta tumme in o felstavade :-) Summerburst givetvis! På gärdet i hällgren ena dagen och växlad molnighet på lördagen. Ja det får man ju vara nöjd med, Sverige väder är aldrig att räkna med. Trist att man är en sån väderhagga som påverkas något inåt helv***. Jaja, hade en ypperlig stämning i alla fall - kändes som livets fest! Ville ej lämna.

  • 616 Readers

Likes

Comments

Göteborg 4-6 juni! Fasen vilket hålligång! Dom jag och Clara skämtade om:

"Gjorde du i helgen då?"
"Ah, äsch - var i Göteborg och lyssna på lite musik o så"

Haha, finner inga ord för den där konserten, som att nå Nirvana eller nått heligt. Grät som en kolikbebis och skrek som jag gör till Carolas "säg mig var du står". 70144 st personas som hittat till Ullevi och levde i en Håkan H- bubbla i 2 dagar. Så jäkla fränt att ha varit med om. Får panikångest åt er andra som inte var där. Bättre än allt jag upplevt i mitt ungvuxna liv.

Tack Clara, Håkan och Göteborg. Love peace and joy <33334

  • 661 Readers

Likes

Comments