Bonjour!
Betar av några timmar i en liten stadspark i Paris. Duvstjärtar precis ovanför oss. Vore så sablarns trist med en sådan olycka nu när man checkat ut ur vårt rum. Var ska man rengöra sig då liksom? "Pardon there have been an accident in the park". Ikväll bär det åter hemåt efter 12 dagar away i alla fall. Skönt att kunna få bada igen, finns ju inga små insjöar/hav här i Paris direkt. Ah floden visserligen men det känns aningen för desperat att doppa sig i den. Ajaj.


Nåväl, mina franskakunskaper är ju inget å hurra för. Blandar franska fraser med engelska och en hel del spanska. Varför liksom?? Kan ju knappt spanska och ändå är det det jag väljer att använda här. Bah aha. International I guess.

Nu 2 h tills vi rör oss till Charles De Gualle dvs flygplatsen, hej å hå!

  • 229 readers

Likes

Comments

Mixat från Dummerburst, ah visst o där gled min feta tumme in o felstavade :-) Summerburst givetvis! På gärdet i hällgren ena dagen och växlad molnighet på lördagen. Ja det får man ju vara nöjd med, Sverige väder är aldrig att räkna med. Trist att man är en sån väderhagga som påverkas något inåt helv***. Jaja, hade en ypperlig stämning i alla fall - kändes som livets fest! Ville ej lämna.

  • 372 readers

Likes

Comments

Göteborg 4-6 juni! Fasen vilket hålligång! Dom jag och Clara skämtade om:

"Gjorde du i helgen då?"
"Ah, äsch - var i Göteborg och lyssna på lite musik o så"

Haha, finner inga ord för den där konserten, som att nå Nirvana eller nått heligt. Grät som en kolikbebis och skrek som jag gör till Carolas "säg mig var du står". 70144 st personas som hittat till Ullevi och levde i en Håkan H- bubbla i 2 dagar. Så jäkla fränt att ha varit med om. Får panikångest åt er andra som inte var där. Bättre än allt jag upplevt i mitt ungvuxna liv.

Tack Clara, Håkan och Göteborg. Love peace and joy <33334

  • 418 readers

Likes

Comments

Ja dra katten i hönsskit! Det var minsann ett tag sen man visade sin närvaro här men ah busy living life så att säga ;-)

Bilder från ett kärt återseende av linnea, Sofia och Bellan för några veckor sedan. Även Mr French för den delen. Älskar det. Skulle vilja bo på det stället - crasha under bardisken typ, och sen fortsätta dagsfesten tills sommaren är slut. Drömscenario hih. Kanske ska ta ett snack med krögaren, klart han vill ha en 20-årig snällis sovandes under baren. Eller hur?

Och när jag ändå har bilderna på plats här så kan jag tillägga att dem där drinkarna var inte så fantastiska som det må se ut.

"Vill ha en somrig, fräsch och syrlig drink, tack" trodde ändå bartendern förstod att man ville ha nått åt mojito-hållet men så bah levererar han en hälso-ingefära-dödar-halsen-drink. En rosa pantern från Dovas hade faktiskt suttit finare.

  • 421 readers

Likes

Comments

Ni vet alla galakvällar, event, pressmiddagar och aftonar som man blir inbjuden till? Ah känner att det börjar blir för många nu - hinner inte med allt tyvärr :/

Haha ah om det ändå vore så va - men ibland blixtrar även en tisdag till och man lyckas glida in på ett stort, rosa räkskal (nu tänker ni: nej nu säger du fel, räkmacka heter det, och ja det må vara sant men tänk att en felsägning kunde bli så kul så sen dess kör jag på det) rakt in i "Ung och bortskämd"- gänget på Orangeriet. Ja, nej ägnade väl inte ens en minut med dem men var i närheten liksom. Frekkknnn TV-starz ;))

Nåväl, Corona hade ett invigningsevent och Melinas kompis Amin-soon to be big as Avicii, höll musiken igång och en sångare vid namn Sean Bradford sjöng HELLO med Adele som om han inte gjort annat. Minihamburgare, ceviche i små små små glas och löjromstoast åt vi oss mätta på och Coronadrinkar värt multummiljonas fick vi häva i oss. Ironiskt nog hade jag lovat mamma att hämta hennes bil i Ulvsunda så fick ju inte smaka ett skvatt. Fyfasen.

Jag och mina cheyor hoppade sedan förbryllade och belåtna vidare mot tunnelbanestationen för att entra sina beloved hoods.

  • 531 readers

Likes

Comments