Sååå.... hej.

Senast jag var in här var i Juli. Om den ens finns någon som besöker här så blir jag imponerad. Men det är mitt i natten och bestämmer mig för att skriva lite snabbt.

Först och främst, vad som händer i livet just nu. Ärligt talat inte alls speciellt mycket. Jag timvikarierar inom Stöd och Service och trivs med det. Det tog mig visserligen upp tills Oktober innan jag insåg att sommaren var över och att jag inte längre gick  i skolan. Får såna där wow jag borde vara i skolan just nu då och då, börjar bli mindre. Annars så saknar jag det inte, och jag gillar att kunna gå till ett jobb och få en lön i slutet av varje månad.

Lite planer för den närmsta framtiden finns i huvudet men inte riktigt mer än så just nu. Bor fortfarande i Skellefteå och åker hem till Burträsk då och då. 

Fotandet kommer och går det också, ena stunden har jag tid men ingen lust- andra gånger har jag lust men ingen tid. Jag är lika beroende av SKAM som resten av världen. Har faktiskt ett eget Spotify konto efter att delat med familjen sen den dan det kom. Suger fortfarande på att handla mat + laga mat och tog det där körkortet tillslut.

Varför skriver jag då inte här längre? Mycket för jag inte känner för det, har ingen lust att komma in dagligen och göra det och ärligt talat de senaste månaderna har jag som glömt att jag har denna blogg.

Något jag däremot håller fortfarande med är tumblr bloggen. Den jag startade i somras då jag förlorade lusten att skriva. Min form av portfolio där jag försöker ladda upp bilder med jämna mellanrum. Det är ju en form av blogg det också, men där blir det annars och ja vet inte hur annars jag kan förklara det.

Så vad jag försöker komma till är att här kommer ni nog inte höra mycket mer av mig, om jag inte får något ryck någon gång i framtiden. Men om ni vill veta vad som smått händer och vad jag fotar - så varsågod att titta in på tumblr :)http://emmalindmaark.tumblr.com/ På nått höger och vänster så känns det mer som mig än vad denna blogg gör (jag är werid I know)

Men som jag sa; Det är mitt i natten, och jag borde sova. Så hej på er, om det ens är någon er att säga hej till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har som insett att jag suger på att blogga, hehe. Jag kan få mina rush ibland, men annars har jag alltid svårt över vad jag ska skriva osv. Och det är ju helt okej. Men något jag ska börja vara aktiv med är detta; Gjorde en portfolio på tumblr, så vill någon som tittar in se mina fotograferingar så titta in där. Länk på bilden!

Likes

Comments

+Stadsfesten. +Badet i Innansjön. +När solen var framme.

Känns som evigheter sen, fast det var egentligen bara förra veckan. Besökte stadsfesten lördag kväll efter att jag jobbat, det var första gången som jag skulle besöka den på kvällstid. Mötte upp några kompisar, och träffade annat känt folk under kvällens gång. Jag fick lyssna på Miriam Bryan och Otto Know, jag må bara ha fått två timmars sömn före jag gick till jobbet kl. 6 eftersom cykeln var trasig, men det var så värt det!

Jag minns inte vilken dag det var, men jag och syster pyster fick skjuts till Innansjön där vi hängde i vattnet, väntade på att familjerna som var där skulle åka hemåt så vi kunde leva om som vi ville. Det var inte speciellt varm dag,men det var trots det skönt att flyta omkring där ett tag.

Och solen saknar jag! Den har inte syns på flera dagar och man börjar undra om det verkligen är sommar. Saknar att kunna gå omkring i shorts och linne, känna sig lite lagom cool i brillor och se solen genom träden.

Likes

Comments

Det har som trots allt inte riktigt kickat in att jag faktiskt tagit studenten, tänker att jag ska tillbaka till skolan till hösten men det ska jag ju inte. Det kommer som i vågor haha, ena stunden inser man det och nästa så inte. Men det är gjort, studenten är tagen och jag är klar med skolan! (för nu iallafall, och en bra bit framåt) Nu blir det bara att jobba i sommar, ha kul och fortsätta så tills jag kommer på något nytt.

Likes

Comments

Bakgrunden är hemsk och rörig, men poängen är idag tar jag studenten!

Likes

Comments

Vad har jag gjort sen sist?

Jag har gjort det sista i alla mina kurser och är officiellt klar med skolan!

Årets första dopp idag, det var iskallt men värt det.

Jag har sprungit mest varje dag, igår gjorde jag personligt rekord på 4,5 km på 30 min.

Studentkläderna är fixat och klart.

Besökte Jennys ö, det är så trevligt där.

Rensat klart skoldatorn, behöver bara ta bort google drive mappen därifrån sen klart.

Började se Lucifer, jag och mina serier.

Läst och solat under helgerna, läste klart andra boken av The Mortal Instrument idag och ska påbörja tredje nu.

Solade på ett berg efter att ha sprungit en kväll, var där länge.

Standard grejer, som att städa/diska/äta haha.

Ställt mig i bostadskö i Göteborg, ifall jag en dag i framtiden vill ta mig dit.

Vad skall komma?

Studenten är om en vecka(!)

Mathilda kommer tillbaka till Sverige på måndag (!)

Ska på John de Son med Josse på lördag kväll.

Ska se klart Lucifer ;)

Det är student veckan, allt möjligt kan väl hända?


Likes

Comments

Inte bara har jag varit sjuk, feber i måndags och sen dess har de varit lite upp och ned. Men även i måndags kväll dog min router, vilket innebär att jag har inget wi-fi i lägenheten.Vilket suger. Det positiva är att jag har kunnat utnyttjat skolan och stannat här fram tills fyra hehe. Men det har faktiskt inte varit såå hemskt, har fortfarande tv, kan se himym som ligger på hårddisken samt spelat tv spel och lagt en väldig massa patiens! Klippte mig också i tisdags, blev slingor och fräscht, det blev inte som jag tänkt mig exakt men blev så nöjd med det ändå! Ja liten update på mitt väldigt intressanta liv.

Likes

Comments

Jag har varit ute hela dagen! Och nu är jag röd som en kräfta haha. Det har varit över 20 grader i solen och hur härligt som helst. Har spelat fotboll med syrran, legat och läst och gjort nada. Och ja jag har bränt mig, men tycker att det redans känns lite bättre, är säker här i skuggan på balkongen. Börjar närma slutet av veckans långhelg, då det var kristes himmelsfärd i torsdag. Det har varit skönt, har hunnit cykla till btk och löpa årets första mjukglass, skriva klart en hemtenta, sola, se fotboll, baka hällakaka och varit på kalas. Ikväll avslutas helgen med bio, ska djungelboken med familjen. Har hört att den ska vara riktigt bra, så ser fram emot det!

Likes

Comments

​Vi var i den här gigantiska parken som finns i Valladolid, hur fint och trevligt som helst. Fåglar som gick omkring fritt och ja, det var verkligen en fin park.

Likes

Comments