View tracker

Har som insett att jag suger på att blogga, hehe. Jag kan få mina rush ibland, men annars har jag alltid svårt över vad jag ska skriva osv. Och det är ju helt okej. Men något jag ska börja vara aktiv med är detta; Gjorde en portfolio på tumblr, så vill någon som tittar in se mina fotograferingar så titta in där. Länk på bilden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

+Stadsfesten. +Badet i Innansjön. +När solen var framme.

Känns som evigheter sen, fast det var egentligen bara förra veckan. Besökte stadsfesten lördag kväll efter att jag jobbat, det var första gången som jag skulle besöka den på kvällstid. Mötte upp några kompisar, och träffade annat känt folk under kvällens gång. Jag fick lyssna på Miriam Bryan och Otto Know, jag må bara ha fått två timmars sömn före jag gick till jobbet kl. 6 eftersom cykeln var trasig, men det var så värt det!

Jag minns inte vilken dag det var, men jag och syster pyster fick skjuts till Innansjön där vi hängde i vattnet, väntade på att familjerna som var där skulle åka hemåt så vi kunde leva om som vi ville. Det var inte speciellt varm dag,men det var trots det skönt att flyta omkring där ett tag.

Och solen saknar jag! Den har inte syns på flera dagar och man börjar undra om det verkligen är sommar. Saknar att kunna gå omkring i shorts och linne, känna sig lite lagom cool i brillor och se solen genom träden.

Likes

Comments

View tracker

Dagar då en liten sak får hela dan att bli bättre måste vara det bästa. Såna dagar när det händer en bra sak som gjorde allt så mycket bättre. Det kan vara en väldigt liten och fånig sak, men trots allt gjorde det hela dan bättre. Såna dagar ger en ett bra humör, det bidrar till att en får idéer och kommer på saker jag vill göra. Idag är en sådan dag. Idag hamnade humöret på topp eftersom en sak gick så bra. Och nu har en liten små fånig men rolig idé har bildas i mitt huvud som jag ska ge mig ut för att göra. Idag känner jag att jag är på toppen.

Likes

Comments

Det har som trots allt inte riktigt kickat in att jag faktiskt tagit studenten, tänker att jag ska tillbaka till skolan till hösten men det ska jag ju inte. Det kommer som i vågor haha, ena stunden inser man det och nästa så inte. Men det är gjort, studenten är tagen och jag är klar med skolan! (för nu iallafall, och en bra bit framåt) Nu blir det bara att jobba i sommar, ha kul och fortsätta så tills jag kommer på något nytt.

Likes

Comments

Bakgrunden är hemsk och rörig, men poängen är idag tar jag studenten!

Likes

Comments

Vad har jag gjort sen sist?

Jag har gjort det sista i alla mina kurser och är officiellt klar med skolan!

Årets första dopp idag, det var iskallt men värt det.

Jag har sprungit mest varje dag, igår gjorde jag personligt rekord på 4,5 km på 30 min.

Studentkläderna är fixat och klart.

Besökte Jennys ö, det är så trevligt där.

Rensat klart skoldatorn, behöver bara ta bort google drive mappen därifrån sen klart.

Började se Lucifer, jag och mina serier.

Läst och solat under helgerna, läste klart andra boken av The Mortal Instrument idag och ska påbörja tredje nu.

Solade på ett berg efter att ha sprungit en kväll, var där länge.

Standard grejer, som att städa/diska/äta haha.

Ställt mig i bostadskö i Göteborg, ifall jag en dag i framtiden vill ta mig dit.

Vad skall komma?

Studenten är om en vecka(!)

Mathilda kommer tillbaka till Sverige på måndag (!)

Ska på John de Son med Josse på lördag kväll.

Ska se klart Lucifer ;)

Det är student veckan, allt möjligt kan väl hända?


Likes

Comments

Vi firar inte morsdag speciellt mycket, men jag satt ihop denna och gav den till henne. Det är ett citat från en tidning som mamma visade mig för ett tag sen, och ja bilden säger allt, behöver inte skriva mer.

Likes

Comments

Gissa vem som är smått uttråkad och kände för att använda webb-kameran på skoldatorn som rensar? Ja jag haha. Håller på att sakta men säkert föra över allt från min skoldator och rensa, eftersom nästa vecka ska den in igen och jag säger hejdå till den. Inte så tragiskt, då jag redan har en till dator, det tråkiga är att jag kommer inte längre ha tillgång till programmen vi haft under de tre senaste åren och som jag lärt mig att älska. Det blir att ta hand om det problemet en annan dag. Nu däremot funderar jag starkt att gå ut och gå/springa. Bara för att varför inte? Egentligen borde jag finputsa på svenskan och andra skolarbeten som jag har kvar, men känner verkligen inte för det och jag hinner de imorgon (skjuter upp saker som vanligt)

Likes

Comments