Header

- Måste ha varit tröttare än vad jag trodde då jag sov till elva idag, inte vanligt det händer-

-Att förstå det du pluggar ger mig en kick, det gör mig så glad och insåg då det var därför jag ville plugga igen-

-Har laddat upp med godis för mitt arbetspass imorgon, 7-21. Men blir ett bra avslut på veckan då jag tar helg sen-

-Träffade även min kusin på stan och snackade med henne ett tag-

-Ska försöka mig på yoga ordentlig, har provat lite om man kan säga så men vill prova som sagt ordentlig för att se om det hjälper min kropp och huvud-

-Hade tänkt laga middag ikväll, men kommer bli att jag äter upp mina rester-

-Blir ännu ett skype samtal ikväll, den här gången med mina syskon-

-Tycker det är jätte kul att redigera mina bilder i telefonen, lättroad lite kanske-

-Majoriteten av mina tankar är resor. Vi pratade om att resa bara några dagar nu i höst och jag hoppas vi kan pussla ihop det!-

Likes

Comments

För tillfället känns huvudet lite tomt, mot min vilja så är jag slut ock det är kanske inte så konstigt, jobbar just nu nästan en heltid, jag har skolan och sover inte som jag borde. Men jag är inte nere för det! Förmodligen också lite det som är problemet haha, inom mig finns energin och lusten till mycket medans kroppen säger "men snälla nån gå och lägg dig bara."

Jag har då jobbat ett kort pass idag, fick cykla hem i regnet som väl var helt okej om inte mina regnbyxor hade börjat ta in regn, tror att jag måste investera mig i ett nytt par, jag stannade tvärt vid Alhemskyrkogård där de har en väg med alla dessa vackra träd och min cykel fick vara modell. När jag kom hem upptäckte jag också att bara halva sidan av mitt hår var blöt, såg lite lusigt ut faktiskt. Och jag har äntligen lyckas förstå hur jag ska använda wi-fi funktionen på kameran för att kunna överföra direkt till kameran! Inte alls komplicerat när jag väl visste hur jag skulle göra.

Ikväll är mina enda planer att laga middag (kyckling och ugnsstekta grönsaker/potatis), plugga och ha ett skype samtal med några vänner. Sedan ska jag krypa i säng i god tid och njuta av att faktiskt ha sovmorgon imorgon.

Likes

Comments

Så idag har jag haft en typ ledig dag, klev av jouren kl1.0 så har ju jobbat men ja. Under den senaste timmen har jag pratat med Jenny, eller jag pratat och pratat oftast när vi pratar med varandra i telefon gör vi en massa saker samtidigt och ibland sitter vi tysta och gör vårt eget med varandra ändå i örona. Men det är trevligt iallafall! Håller på att fixa middag, blir simpelt idag med korv och makaroner, och ska sedan försöka ta mig ut och springa en runda.

En annan trevlig sak är att igår ringde min chef och erbjöd mig ett schema perioden ut. Det är bara till 1 oktober men känns ändå väldigt bra! Får då månadslön ännu en månad men och får hoppas på att jag kan lösa mer jobb i oktober. Är inte så orolig egentligen, det är mer att ta tag i det och leta fler ställen som känns lite mer jobbig. Har ju som varit bekväm nu sen maj/juni.

Likes

Comments

Har sen jag kom hem efter ett långpass på jobbet legat här i sängen med en chipspåse och tjurat mig igenom Prison Break. Det är inte det att det inte är bra, men saker börjar bli långsökt helt enkelt. Snart blir det dock att ge upp, ska orka en dag imorgon också! Men det blir nått eller några avsnitt till.

Likes

Comments

Tänker inleda med att min knappt 14 år gamla syrra ser ibland läskigt gammal ut, speciellt i smink... och jag ser ibland väldigt ofta väldigt barnslig ut. Tycker jag iallafall. Och för att avsluta det här korta inlägget. Det här är några av mina favoriter från den här fotograferingen. Många som har blivit mina absoluta favoriter, speciellt den översta, men är också väldigt förtjust i den nedersta också. Ljuset är perfekt i den.

Ville dela med mig av dessa, finns fler av dem på min portfolio om nyfikna =) (försöker inte alls göra reklam för den nejnej)

Likes

Comments

Ska strax börja rulla iväg mot jobbet, arbetar ännu en till kväll och är inte den sista. Men imorgon är jag ledig, så får se vad det ut av den dagen. Idag annars så var jag ut med kameran och fotade lite, i min nya regn jacka och ska inte ljuga önskade lite att det skulle börja regna men hade inte sådan tur haha.Oturen fortsätter med att jag har fått någon form av förkylning också, aldrig kul och hade hoppas på att jag skulle slippa det men inte. Nu måste jag dock verkligen börja fara så hejdå för nu!

Likes

Comments

De översta är de första fyra på min senaste spellista , de nedersta 4 sista. Och förmodligen de jag har lyssnat mest på de senaste dagarna. Och nu ska jag ta mig i säng, har varit en lång dag och borde ha sovit för länge sen. Godnatt♥

Likes

Comments

Och trots att det var första september gick jag omkring i shorts när b.la den här bilden togs. Jag är hemma hos föräldrarna just nu, och helgen har då börjat bra, jag och syrran sminkade oss igår och klädde upp oss. Hon i hennes bättre kläder, jag i kläder jag inte använt på hundra år och som egentligen börjar bli lite för små eller slitna. Men bra bilder fick jag iallafall, och för min fördel så kan syrran nuförtiden också ta kameran och fota lite. Annars så ikväll är vi då bortbjudna på middag, och efter lunch ska låter det som att vi ska ut och plocka hallon. Ser fram emot det, för hallon är gott och det är rätt så fridfullt att plocka bär har jag upptäck de få gånger jag gjort det.

Sen för att avsluta det här inlägget så tänkte jag säga att jag har gjort mig en lite mer ordentlig portfolio! Försöker vara flitig och lägga upp mina bilder där så ni får ju hemskt gärna kika in den HÄR!

Likes

Comments

Tja tjena hallå! Jag har nu gått på helg, känns riktigt skönt faktiskt. Ska träffa Josse om några timmar, och fram tills dess ska jag fixa något att äta och plugga. Jag har nyligen fått mina böcker så nu kan jag helt enkelt inte skjuta upp det något mer. Känns fortfarande så skumt att säga att man pluggar, och jag vet att det bara är lite mer än ett år sen jag faktiskt pluggade. Men det här blir så annars, det är först och främst bara en kurs att fokusera på, men sedan också det faktum att det är på distans. Kommer få träna upp min självdisciplin något.

Annars så åker jag hem till föräldrarna i helgen, passa på att göra det medans jag fortfarande går på schema. Att sedan återgå till timis kommer också bli konstigt där ett tag, eller kanske inte konstigt bara inte lika bekvämt på ett sätt. Även om det finns fördelar med att vara det också. Men hej då länge!

Slänger in en bild från Norge som jag har ingen aning om jag lagt ut tidigare eller inte!

Likes

Comments