• Emma

Likes

Comments

Ska bara lämna det här såhär och så ska jag ta och fixa en ny spellista som jag kommer döpa till Stockholm 2017. Och många av den här killens låtar kommer vara med ofc, och att sjunga med är ju ett måste.

Likes

Comments

Väskan är packad! Följer med mamma och syrran hem till Burträsk idag, och imorgon tar jag en buss därifrån till Umeå och på kvällen bär det av mot Stockholm! Ska bli så skönt att få åka iväg någon annanstans ett tag.

Likes

Comments

Bäst att byta tillbaka till vinterdäck, om ni nu hade hunnit byta däck. När jag cyklade till jobbet igår på morgonsidan så var det vår, en dag senare är det vinter(något jag inte var klädd för kan jag ju också påpeka) Och ja jag hade ett långt pass, började sju igår och gick av jouren idag vid tio. Det är såna roliga pass man kan få som timvikarie! Men det kändes bra. Planen nu är att handla lite mat till kylskåpet, städa undan lite och sedan se Riverdale och spela sista episoden i The Walking Dead! Så jag önskar er en trevligt söndag!

Likes

Comments

Så Josse(also know as Josefine) har flyttat tillbaka till Skellefteå! Hon har spenderat de senaste 8 månaderna i Uppsala så idag hade vi en ordentlig återförening då vi mötes upp efter lunchtid och hängde hos mig, åkte ner på stan för fika(standard) och köpte hem coop sallad till middag hemma hos mig igen. Hon for hem för drygt en timme sen, men så trevligt att ha henne här igen!

Imorgon får vi se om det blir att åka till Burträsk igen, det är kalas hos min faster som jag förmodligen kommer åka på. Skulle vara kul att fara!

Likes

Comments

Vet inte om jag sagt det, eller om ni kanske har listat ut det, men är lite av en citat nörd. Länge varit och lär nog alltid vara. Gillar också att illustrera, något jag kom i ro med under sista året på gymnasiet typiskt nog(önskar att jag kommit på det tidigare medans jag hade programmen) Jag har haft testversionen på Adobes illustration för några månader sen då jag gjorde b.la. dessa tre. Och skulle gärna köpa programmet också, men eftersom Adobe ser ut som det gör idag så har jag helt enkelt inte riktigt råd att ha det. Jag har Photoshop, och det går säkert göra liknande i det men har inte riktigt förstått hur, och det är ju främst gjort för redigering av bilder. Och jag vill inte ge upp det heller så tyvärr blir det nog inget illustartion för mig på ett bra tag. Vilket är synd för jag hade gärna velat suttit och arbetat i det just nu! Saknar det helt enkelt.

Men istället ska jag sätta mig i annat, har inte bestämt mig än om jag ska sätta mig i Photoshop, penna och papper eller vattenfärg. Måste kanske dra lott eller nått.

Likes

Comments

Planen var enkel; ta mig i säng och ta mig upp i tid så jag skulle hinna göra något före jag ska iväg och jobba. Men så blev det inte när jag la mig och sov vid ett i natt efter att fastnat i att se klipp från skam. Så det ledde till att jag inte orkade ta mig upp ur sängen fören nyligen. Så som man bäddar får man ligga haha. Nä så nu har jag typ tjugo min innan jag behöver påbörja lunch och sen iväg med mig.

Men tal om annat. Jag läser faktiskt inte den här boken nu, läste ut den för att tag sen. Men ifall ni har läst boken Livet efter dig så är det här uppföljaren. Riktigt bra och som med första boken flöt det bara på när jag läste!

Likes

Comments

Bästa platsen i stan, det döpte jag dessa två när jag arbetade med dem i Photoshop. Och det är sant. Det där lilla berget som är en 15-20 minuters promenad bort är en av de få ställen här i Skellefteå där jag kan känna riktigt sinnesro. Brukar sola där när det går, gå omkring på klipporna och ibland sitter jag bara där. Vad jag än gör så är det härligt, och än så länge har jag inte stött på någon där även om jag vet att det inte är en hemligt plats. Men gillar att tänka att det är min plats hehe.

Annars? Jag var hem till Burträsk en snabbis i söndags och åkte tillbaka till stan igår kväll. Jag har jobbat idag, och ska jobba imorgon också. Annars har inte så mycket hänt. Men ska tvätta ut hårinpackningen jag har i håret just nu och sen ska jag hitta på nått innan jag ska ta mig i säng. Så hoppas att ni haft en bra dag och att ni får en bra fortsättning!

Likes

Comments