Som rubriken säger har jag inte skrivit något sen förra året. Känns som att den här sidan  har blivit som en dagbok jag går in på då och då och lägger upp något jag för tillfället tycker verkar intressant. Det är iallafall februari och jag sitter nere i Linköping och pluggar. Jag har fullt upp i veckorna, men just den här delen av terminen så har vi ganska fritt på helgerna, vilket är superskönt! Jag har börjat gymma (läs: köpte ett gymkort igår), så jag ska börja träna där så ofta jag kan och vill. Jag ska iallafall gymma mitt golf-pass där i veckorna, och också träna annat hoppas jag. Annars tränar jag golf 3 ggr i veckan för tillfället och trycker det känns ganska bra ändå. Nu återgår jag till plugget. Adios amigos.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Sommaren har gått förbi supersnabbt som alltid och det har varit väldigt skönt att vara hemma. Jag har rest runt mycket i Finland på olika tävlingar och var bland annat upp till Uleåborg en vecka. Jag tog bronsmedalj i JFM F-21, och kom 4 i match-JFM F-21. Så det har varit en väldigt bra sommar. I slutet av sommaren fick jag se några väldigt fina solnedgångar också.

Likes

Comments

​Äntligen sommar!

Jag har hunnit spela min första FJT för i år. Slutade på +5 totalt och på 5:te plats. Är riktigt nöjd med andra dagens spel (+1). Det var jättekul att spela, så nu längtar jag supermycket efter sommarlov!

Efter tävligen i Finland var jag hem via ön över dagen och åkte sen ner till Linköping igen för att ta tag i tenta-P och skriva tenta den 10:onde. Är bara en vecka och 1 dag tills jag är klar för den här terminen!!

Det var lite tråkigt bara att jag åkte ner hit dagen innan pappa fyllde år. Det hade varit trevligt att få träffa hela släkten, men förhoppningsvis blir det på mammas födelsedag annars.


Likes

Comments

Nu har golfsäsongen börjar på riktigt! Jag var till Nordcenter och spelade min första tävling för i år och det var så himla roligt! Det gjorde det inte sämre heller att det var shorts och piké väder, och att min älskade golfbränna poppade fram på endast två dagar!

Jag lyckades också göra MIN FÖRSTA HOLE IN ONE på inspelsvarvet!

Nu är jag nere i Linköping igen och peppar för de sista veckorna i skolan och en tenta som ska gå bra, peppar peppar. Annars så tränar jag så mycket jag hinner här nere, mest blir det kvällstid, och se vilka fina solnedgångar det har varit i veckan!

Likes

Comments

Har inte skrivit något på länge, och tänkte att jag kunde lägga upp bilder istället, men då upptäckte jag att jag är superdålig på att ta bilder så det är lite tråkigt. Det är något jag måste bli bättre på!

Det har iallafall blivit vår här i Linköping och golfbanorna har öppnat! Vi har spelat något varv och det är så kul! Även blommorna har hittat fram! Jag har också varit ut på min första mil, eller första och första men det är den första som jag någonsin mätt iallafall. Det kändes bättre än jag trodde det skulle vara så det var roligt, även om mina ben var lite slöa dagen efter.

Jag var hem över påsken också och då passade vi på att fara ut till en av stugorna och röja med mormor och morfar.


Likes

Comments

Har haft fullt upp som vanligt! Skolan är proppad med nya saker, men jag kämpar på. Nu när våren ska komma börjar jag verkligen längta efter golf och sommar. På mitt träningsschema står det för tillfället cirkelträning/blandad träning 3 gånger i veckan, och åtminstone 2 gånger golfträning, fast oftast 3. Då puttar jag oftast 30 minuter och kör svingträning 60 minuter.

Jag har länge arbetar på ett problem i svingen och nu äntligen börjar jag se en förbättring och det känns så skönt!

Måste bara säga att jag är så kär i denna klänning, har så stor lust att beställa hem den!

Likes

Comments

Livet knatar på här i Linköping. Det har verkligen varit toppenväder här senaste veckan, men såklart har jag inte tagit vara på det. Jag är lite stressad över skolan för det känns alltid som man missar något i fallet man läser och som att man konstant är efter i skolarbetet hur mycket man än läser.... Inte roligt.

Jag var på bio med några kompisar igår och såg på komedin How to be single. Den var superrolig och verkligen värd att se. Har inte skrattat så mycket under en film på jättelänge. Den slutade lite konstigt, men hela filmen tål att kluras på.

Annars har allt varit både upp och ner. Känns som att jag inte kommer framåt i golfen även om jag tränar så det är inte så roligt, men snart hoppas jag att det kommer att lossna lite.

Måste verkligen börja ta mer bilder också! Glömmer alltid bort det, men sen när jag skulle vilja ha dem så upptäcker jag att de inte existerar...

Likes

Comments

Snart har halva februari gått och jag har fullt upp. Efter förra terminen känner jag att jag är ganska mätt på kunskap, men det är bara att fortsätta plugga på. Även om jag ibland inte vet varför jag läser så kommer det tillslut löna sig med en utbildning.

Jag försöker ta vara på tiden jag har här i Linköping genom att träna så ofta jag kan. Jag har börjat planera in min kommande vecka på söndagar för att få tid för golfträning och plugg. Min sving känns faktiskt helt okej, Det brukar ju vara lite stelt på vintern, men nu när jag har varit i golfhallen 2-3 gånger i veckan så känns det ändå hyfsat bra, och det är skönt. Jag ser faktist fram emot golfsäsongen och vill verkligen spela snart!!

Bort bort snön, jag är trött på dig! Ge mig bar mark, sol och långa ljusa dagar!

Likes

Comments