View tracker
View tracker

Zuko , Zukos träning

Drog som sagt ut till Steninge i eftermiddags. Funderade på om jag skulle hinna lägga spår eller inte., men ett spår blev det. Bestämde mig även för att lägga ett lite längre med lite svängar så var lite svårare än han var van vid. Brukar vara ganska lagom när det får ligga under tiden jag fixar allt i mormor och morfars hus.

Zuko var lika taggad som alltid när vi drar ut med spårlinan. Han satt och pep när jag redde ur linan och kopplade om. Han var nästan lite för taggad för han for upp i skogen utan att ha hittat spåret riktigt, men han for snabbt tillbaka och plockade upp det. Sedan var han så duktigt, eftersom det var lite svårare såg man att han fick tänka ibland men han löste allt själv. Hade själv glömt bort helt hur jag hade gått så det var ju en väldans tur det.

Sedan tog vi en tur i skogen där Zuko fick bestämma vägen. Då blev det klättring, superkul tyckte Zuko, jobbigt tyckte matte. Men blev en mysig tur. Nu ikväll har han suttit och velat att jag ska klappa honom, måste filma det någon gång. Han ser såå rolig och söt ut!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Jaha, då var det snart dags att säga tack för den här dagen. Jag och Lina blev klara med vår artikelsammanfattning i alla fall så det var skönt. När jag kom hem var jag helt slut i huvudet så jag och Zuko tog en liten power nap tillsammans. Det är nog en av de bästa sakerna med att vara student, massa tid för tupplurer då och då. Kom på att det även var dags att kolla till katterna i Steninge så vi begav oss ut. Bestämde mig även att lägga ett spår för Zuko så han fick jobba lite idag också, Katterna hade ätit i alla fall men har ju inte sett Messi på ett tag... Hoppas att det bara beror på att jag har Zuko med. Nu kommer ju morföräldrarna hem i helgen så får väl se då.

Gav mig på pluggandet när jag kom hem igen, hade 39 nya chatmeddelanden från gruppen så det var bara att kasta sig in i det. Ganska skön att kunna diskutera igenom oklara saker med andra , vi kommer även ha kontakt imorgon under ntentan ifall vi blir osäkra. Väldigt bra att vi kör digital tenta, känns mer chill än digital tenta. Just nu känns det som jag vet vad det mesta handlar om, i annat fall vet jag vart jag hittar informationen jag eventuellt skulle behöva.

Så nu är planen att gå och lägga sig i tid, gå upp tidigt för en härlig morgonpromenad med Zuko. Ska försöka hinna med en ordentlig frukost innan vi får tillgång till tentan kl 09.00... Känns som om det kommer gå helt ok, men får väl se vad jag tycker imorgon haha.

TbT när jag tävlade med finaste Steven i Japan

Likes

Comments

Allmänt

Sitter just nu på högskolans bibliotek för att jobba med artikel arbetet. Tog en härlig stadspromenad med Zukoduko imorse, bra sätt att börja dagen på! Luften var riktigt härlig och vovven samarbetade bra. Jag och Lina gick igenom lite saker för tentan som är imorgon och nu känns det genast mycket bättre. Vi ska försöka få in tenta plugg på det här sättet innan varje tenta nu framöver, verkligen toppen att diskutera igenom och leta upp svar tillsammans. Kommer nog gå bra imorgon!

Nu, back to studies!

Likes

Comments

Allmänt

Gick upp hyfsat tidigt i morse för att skaffa ingredienser för idag är det ju en av de viktigaste dagarna i den svenska kalendrar,  Kanelbullens Dag! Så stod och bakade hela morgon. Blev en snabb tur med Zukoduko innan det bar av till skolan för lite grupparbete. Vi kom en liten bit på vägen i alla fall, men mest brukar vi sitta och asgarva. Härliga studenttider.

Sedan gick jag och köpte mig en cykel så nu kommer jag spara lite tid när jag pendlar till skolan.  På kvällen var jag och Zuko på träning och han var en riktig stjärna även om han var lite busig emellanåt,  aja vi har kul iaf!

Likes

Comments

Zuko , Zukos träning

Idag var jag och Zuko ute i Steninge och såg till huset. Passade på att lägga två spår i skogen när vi kom dit så de fick ligga till si lite. Zuko blev riktigt taggad när han insåg att det var spår på G. Sötnöten satt och pep när jag satt på linan och såg på mig med bedjande ögon. Full fokus och iväg! Duktiga killen hittade direkt!  Ångrar lite nu att jag inte lade dem lite längre och eventuellt lite svårare,  får bli nästa gång!

Efter att vi plockat hem skålar och markeringar övade vi lite gå fint i skogen, något som är jätte jätte jätte jobbigt tycker Zuko.  När kontakten kändes fin knäppte jag loss så han fick springa.  Tur att ingen annan brukar gå i skogen för jädra vilken fart! Men han stannade upp och kollade efter mig med jämna mellanrum så då kändes det ok att han busade runt. Lekte like kurragömma och tränade inkallning,  gick som en dans så han fick gå lös hela vägen hem. På stigen hem tränade vi kommando stanna och även det satt! Riktigt nöjd med min fluffiga vovve idag. Han verkade ha kul han med och fick busa av sig riktigt ordentligt. 

Imorgon kör vi gå fint i koppel kurs, hopas han är på lika bra humör då!

Likes

Comments

Allmänt

Japp, ganska mycket som händer samtidigt just nu! Dels har vi tenta på fredag (tror att jag pluggat haha), sen har vi två arbeten samtidigt plus att vi drar ut på VFU nästa vecka!

Dessutom rullar ju vanliga livet på med Zuko och hans husse.  Sedan har jag även hand om mormor och morfars hus och katter tills på lördag då de varit i Cali några veckor. Inte alls avis...

Nu är det dags att sova, imorgon väntar bullbak (kanelbullens dag!!!) och grupparbete med bästa gruppen!

Tänk att jag får vara matte och flickvän till de här två ❤

Likes

Comments

Zuko , Zukos träning

Var ute med Zuko två gånger idag än så länge, hårdträning just nu på att han ska gå fint i koppel. Mycket träningen med et verkar pay off som man säger!

Promenad 1: Bara en snabb runda runt kvarteret. Drog lite i början. Men vi jobbade massor och tillslut gick han riktigt fint. När vi näsan var hemma hittade han en pinne som vi använde som träningsredskap. Tanken är att vi ska gå fint fram och tillbaka och när jag tycker att han är duktig och har fin kontakt får han tillåtelse att ta den. Fy vad elak han tyckte att matte var. Blev en del pip och gnäll men var sen väldigt snäll sista biten hem.

Promenad 2: Kvällsrundan runt stan. Nu var han lite pigg och drog en hel del i början, ganska bajsnödig med visade det sig. I det läget kan det hända att han drar lite mer. Blåste ju som en orkan ute så var nästan så bajsarna flög iväg men lyckades fånga dem. Var lite drag i stan med, men det vände när vi skulle gå hem och han gick jätte duktigt med kontakt hela vägen till vi var hemma igen. Så stolt över min snuff!

Likes

Comments

Allmänt

Just nu håller vi på med väldigt mycket i skolan samtidigt. Men det känns som vi har en bra planering på det hela och följer vi bara den så kommer det att gå toppen. Just nu ska vi jämföra vetenskapliga artiklar med populärvetenskapliga, vi har uppgift inför VFU:n, en uppgift som handlar om skolans historia och tenta om en vecka! Det jag är minst nervös över är faktiskt tentan. Lite mer nervös inför engelskan, tänk om min inte är bra nog? Men man jag kom ju in så hoppas att den är det iaf. Även om den inte är lika bra som när jag bodde i London...

Mannen lagade lunch till mig idag med, riktigt lyxigt. Potatismos och kalkon falu, enkelt men åååh så gott. Varit sugen på mos ett tag nu hehe. Men det känns som riktig höstmat och eftersom sommaren hållt i sig har det fått vänta. Men nu verkar hösten vara på gång på riktigt! Även om det fortfarande är riktigt varmt så har blåst och skurar kommit igång, härligt!

Nu blir det nog ut en runda i rusket, hoppas att vi inte blåser bort!

Likes

Comments

Zuko , Zukos träning

Just nu går vi en intensivkurs på 4ggr his Annika. Superbra kurs och tror att vi ska få ordning ordentligt på koppel samarbetet när kursen är slut.

Zuko har definitivt gått in i sin tonår nu och vad matte säger är inte helt intressant alla dagar. Vissa dagar är han ju världens stjärna,  andra, inte lika mycket... Idag var vi inne i en extrem prata, nosa, dra och inte lyssna på matte dag. Men jobbade enligt nya metoderna och på slutet gick det faktiskt riktigt bra! Men tålamodet fick ju bekänna färg mer än en gång.  Men tillslut så gick det ju! Nu ska vi bara jobba vidare så kommer det nog bli kalasbra.

Även om vi inte tog världens runda var vi ändå ute ett tag så nu är vi ganska trötta båda två.  Funderade på att öppna böckerna lite ikväll men just nu känns det som att dem får ligga tills imorgon.  Bara en lektion  på morgonen så massa tid att plugga sen! 

Likes

Comments