Allmänt, Teatime

Älskar min fina tekanna som jag fick i julklapp.  Älskar verkligen te i alla dess former och der finns minst en sort till varje tillfälle.

Hittade de här två fina burkarna på Ica och var tvungen att köpa hem! Chai teet provade vi till frukosten imorse och det var riktigt gott med tydliga smaker, måste bara bli bättre på att ha rätt vattentemperatur och inte ha i det för länge... Blev riktigt glad över att hitta ett vitt te med precis de smakerna jag letat efter! Man får en energikick bara av att lukta på det, så tanken är att detta får bli mitt pluggte. 

Känns som om det kommer till att bli en hel del tedrickande iår ❤

Likes

Comments

Zuko

Ett år sedan vi fick hem det finaste vi äger och har.  Han har växt en del, blivit starkare, busigare och är en bestämd herre. Men han är även min bästa vän och den finaste själen jag mött. Så mycket kärlek och glädje han sprider omkring sig...

Vår finaste Zuko ❤
att få vara matte til dig är det bästa som hänt mig

Likes

Comments

Allmänt, Studentlivet

Igår var jag äntligen hos kiropraktorn! Precis som jag trodde så hade jag en kraftig låsning i nacken, vilket förklarar all denna spänningshuvudvärk.  Så nu gäller det att hålla igång nacken, inte sitta still för länge i samma ställning och stretcha då och då. Har två återbesök och sen får vi se vad som händer.  Hade gärna gått och knäckt lite var eller varannan månad, der är så skönt!

Annars har vi lite "paus" i plugget innan vi drar på 100% igen! Hade en tenta i måndags som kändes helt ok, lyckades ju få VG på förra så hoppas den känslan stämmer he he... Lämnade in en hemuppgift from hell idag med, hoppas den blir godkänd.

Likes

Comments

Allmänt, Studentlivet

Nytt år och nya möjligheter!  Idag var sista arbetsdagen för julhelgen och det ska bli så skönt att gå tillbaka till studentlivet igen. Alltså, jag gillar mitt extra jobb och är väldigt tacksam att de vill ha mig där... Men det finns ju en anledning till att jag började plugga. Chefen sa iaf att jag inte behövde söka något annat sommarjobb så det kändes ju väldigt bra! Fri tillgång till färskpotatis i sommar är ju inte heller fy skam. 

Hann gå igenom lite till grammatiktentan idag, känner mig ganska lugn och tror faktiskt att det kommer gå helt ok! Nu myser jag och fluffbollen framför en Disneyfilm och imorgon ska vi sova ut ordentligt.  Är inte van att gå upp innan sju längre haha.

Likes

Comments

Allmänt

▪Börja gå hos kiropraktor (redan bokat första besöket!)
▪Börja jogga med Zuko minst 2 gånger i veckan
▪Köra yoga eller annan aktivitet minst 1 gång i veckan
▪Klara av att springa milen och gilla det!
▪ Läsa mer böcker

Och självklart mysa massor med min fina lilla familj ❤

Likes

Comments

Zuko , Zukos träning

Drog som sagt ut till Steninge i eftermiddags. Funderade på om jag skulle hinna lägga spår eller inte., men ett spår blev det. Bestämde mig även för att lägga ett lite längre med lite svängar så var lite svårare än han var van vid. Brukar vara ganska lagom när det får ligga under tiden jag fixar allt i mormor och morfars hus.

Zuko var lika taggad som alltid när vi drar ut med spårlinan. Han satt och pep när jag redde ur linan och kopplade om. Han var nästan lite för taggad för han for upp i skogen utan att ha hittat spåret riktigt, men han for snabbt tillbaka och plockade upp det. Sedan var han så duktigt, eftersom det var lite svårare såg man att han fick tänka ibland men han löste allt själv. Hade själv glömt bort helt hur jag hade gått så det var ju en väldans tur det.

Sedan tog vi en tur i skogen där Zuko fick bestämma vägen. Då blev det klättring, superkul tyckte Zuko, jobbigt tyckte matte. Men blev en mysig tur. Nu ikväll har han suttit och velat att jag ska klappa honom, måste filma det någon gång. Han ser såå rolig och söt ut!

Likes

Comments

Allmänt

Jaha, då var det snart dags att säga tack för den här dagen. Jag och Lina blev klara med vår artikelsammanfattning i alla fall så det var skönt. När jag kom hem var jag helt slut i huvudet så jag och Zuko tog en liten power nap tillsammans. Det är nog en av de bästa sakerna med att vara student, massa tid för tupplurer då och då. Kom på att det även var dags att kolla till katterna i Steninge så vi begav oss ut. Bestämde mig även att lägga ett spår för Zuko så han fick jobba lite idag också, Katterna hade ätit i alla fall men har ju inte sett Messi på ett tag... Hoppas att det bara beror på att jag har Zuko med. Nu kommer ju morföräldrarna hem i helgen så får väl se då.

Gav mig på pluggandet när jag kom hem igen, hade 39 nya chatmeddelanden från gruppen så det var bara att kasta sig in i det. Ganska skön att kunna diskutera igenom oklara saker med andra , vi kommer även ha kontakt imorgon under ntentan ifall vi blir osäkra. Väldigt bra att vi kör digital tenta, känns mer chill än digital tenta. Just nu känns det som jag vet vad det mesta handlar om, i annat fall vet jag vart jag hittar informationen jag eventuellt skulle behöva.

Så nu är planen att gå och lägga sig i tid, gå upp tidigt för en härlig morgonpromenad med Zuko. Ska försöka hinna med en ordentlig frukost innan vi får tillgång till tentan kl 09.00... Känns som om det kommer gå helt ok, men får väl se vad jag tycker imorgon haha.

TbT när jag tävlade med finaste Steven i Japan

Likes

Comments

Allmänt

Sitter just nu på högskolans bibliotek för att jobba med artikel arbetet. Tog en härlig stadspromenad med Zukoduko imorse, bra sätt att börja dagen på! Luften var riktigt härlig och vovven samarbetade bra. Jag och Lina gick igenom lite saker för tentan som är imorgon och nu känns det genast mycket bättre. Vi ska försöka få in tenta plugg på det här sättet innan varje tenta nu framöver, verkligen toppen att diskutera igenom och leta upp svar tillsammans. Kommer nog gå bra imorgon!

Nu, back to studies!

Likes

Comments

Allmänt

Gick upp hyfsat tidigt i morse för att skaffa ingredienser för idag är det ju en av de viktigaste dagarna i den svenska kalendrar,  Kanelbullens Dag! Så stod och bakade hela morgon. Blev en snabb tur med Zukoduko innan det bar av till skolan för lite grupparbete. Vi kom en liten bit på vägen i alla fall, men mest brukar vi sitta och asgarva. Härliga studenttider.

Sedan gick jag och köpte mig en cykel så nu kommer jag spara lite tid när jag pendlar till skolan.  På kvällen var jag och Zuko på träning och han var en riktig stjärna även om han var lite busig emellanåt,  aja vi har kul iaf!

Likes

Comments