FREDAG, ÄNTLIGEN!

Som jag har längtat! Så trött på skolan nu.. Vi har haft nationella prov i svenska igår, ett stort NO - prov idag. Sen har vi ett matteprov på två kapitel + det nationella provet i matte nästa vecka, och sen tyska prov och det nationella i engelska om två veckor. Plus allt detta har vi vanliga läxor också... Så sjukt stressigt! Glad att det är helg nu i alla fall och glad att ha NO - provet och ett av de nationella proven över.

Red igår i alla fall. Cocos stod det på schemat. Så stolt över henne. Jobbade mycket med att jobba in och ut henne i volterna. Det gick bättre att jobba ut henne i vänster varv men svårare att jobba in henne då hon lyssnar mindre på högerskänkeln. I höger varv var hon precis tvärt om, lättare att jobba in henne än att jobba ut henne. Men vi jobbade mycket på det och i slutet av lektionen gick hon väldigt fint runt höger skänkel! I galoppfattningen lyssnar hon bäst på små hjälper, man måste lära känna henne innan man kan rida henne perfekt. Jag hopas att jag får henne nästa gång också!

Ha det bra!

KRAM <3

Några bilder jag tog för ett tag sedan när löven var så fint orange och det fortfarande var snö ute..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

It's to cold outside, for angels to fly..

KRAM<3

Likes

Comments

Lite sent nu, jag vet. Men bättre sent än aldrig.

Red Silver i torsdags i alla fall. Barbacka till och med. Riktigt kul var det, en liten utmaning dock. I högervarvet gick han hur fint som helst och lyssnade verkligen på skänklarna och hjälperna. Men i vänstervarvet var det helt tvärt om. Han ville inte lyssna på varken tyglarna eller skänkeln. Han gick hela tiden med böjd hals till höger och var som ställd utåt. Jag fick jobba som en galning för att mjuka upp honom. Har dock bara ridit honom en gång innan så får ha det som ursäkt. Skulle vara kul att få rida honom igen nu när jag känner honom lite bättre. Lite svårt också att få en full bild av hästen när man rider barbacka.
I galoppen var han väldigt fin, dock lite svårt att avgöra när man sitter barbacka och mest koncentrerar sig på att inte trilla av, hahah..
Vi jobbade också med framdelsvändningar. Där var Silver hur fin som helst!! Man behövde nästan bara nudda med skänkeln för att han skulle flytta bakdelen, en stor kontrast till hur han inte lysande på skänkeln alls i vänstervarvet. Han ville dock gå iväg efter vändningarna så man fick krama i tyglarna.
Sammanfattat så gick det bra och jag blev nöjd. Hade inte lika mycket press på mig själv nu när jag red utan sadel heller.
Ha det bra!
KRAM<3

Likes

Comments

Hej!
Jag tänkte börja om bloggen. Jag har ju inte uppdaterat på jättelänge, så tänkte nu ta tag i bloggen igen. Jag har varken haft tid, energi eller lust att skriva, men börjar nu bli mer peppad! Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan och jag vet att det kommer komma några inlägg under veckan. Ha det bra!
KRAM <3

Likes

Comments

Recept
  • 1 1/2 dl vaniljyogurt
  • 1 handfull med blåbär
  • 1 hel banan
  • ca 15 cashewnötter

Mixa allting, häll upp det i ett glas och häll på lite cashewnötter. Tadaa! Så enkelt men så gott!

KRAM<3

Likes

Comments

Vi var i Småland hela förra veckan i våra farmor & farfars sommarstuga, och här kommer några bilder från onsdagen då vi åkte ut med deras eka till en ö i Änghultasjön.

"Stranden" bestod av sten.

Det var väldigt mysigt på ön.

Det fanns vääldigt mycke blåbär på ön!

Där satt vi och njöt tills klockan blev mycket och vi åkte tillbaka hem.

När vi kom hem åt jag några av blåbären som jag plockade tillsammans med en banan till kvällsfika.

KRAM<3​

Likes

Comments

Hejhej! Spenderade de två senaste dagarna i Danmark. En dag på Tivoli och en på Den Blå Planet.
Köpenhamn är en såå fin stad enligt mig, så fina hus och det är så mysigt att bara promenera i tex Nyhavn.
Här kommer några bilder!

KRAM<33

Likes

Comments

Taggar Falsterbo imorgon!!

Ha en bra kväll!

KRAM<33

🌿🌿🌿

Likes

Comments

Juni slut så tänkte göra en lista på fem låtar som jag lyssnat mycket på under juni.

Stressed Out - Twenty One Pilots

Can't Stop the Feeling - Justin Timberlake

Allt Du Gör Och Att Du Finns - Mares

Flashlight - Jessie J

I Want You Back - Michael Jackson with the Jackson Five


Några gamla låtar som jag hittade när jag bläddrade igenom min Spotify-spellista och några lite nyare.

Ha en bra dag!


KRAM<3


​SORRY FÖR LITE DÅLIG KVALITET PÅ BILDERNA!

Likes

Comments

Tråkig regnig lördag idag.... Svensk sommar; in real.

Sådana här dagar vill man bara sitta inne med tända ljus och Netflix, precis så jag känner det. Men vi drog i alla fall iväg till Lund och tillbringade dagen där. Blev en bra dag ändå.

Kort inlägg, vet..

Ha en bra lördagskväll!

KRAM<3 ​

Likes

Comments