Nu har jag bestämt att jag ska ha godislöfte fram till jul. Detta av många olika anledningar.

1. Godis är inget som kroppen behöver och personligen tycker jag frukt är lika gott, det är ju dessutom nyttigt och gör kroppen lite gladare. 

2. Jag vill kunna göra ett löfte och hålla det. Det är bra att kunna och man har nytta av det på många olika sett i framtiden. Bara att börja öva känner jag!

3. Man sparar också en massa pengar.

4. Det är bättre för tänderna.

5. Om man väljer svensk och ekologisk frukt är det dessutom bättre för miljön.

Det finns säkert andra positiva saker med godislöfte men det är främst dessa orsakar jag har. 

Sist jag åt godis var när vi hade överraskningsfest för Sandra och då åt jag så mycket att jag fortfarande inte är sugen, Haha!

Likes

Comments

Igår slutade min dator att fungera, antagligen för att den var lite överbelastad. Idag fungerar den iallafall så tänkte berätta vad vi hittade på igår. 

Jag, min syster Victoria och mina kompisar Sandra och Evelina tog moppen till stallet för att ta ännu fler fina bilder till bilduppgiften i skolan. Dom blev superbra, jag är riktigt nöjd och Evelina och Sandra är så duktiga på att fotografera. 
Påsarna under ögonen alltså 👆

Jag fotade också bilder förra helgen med bara Sandra och de bilderna blev också superbra!


Denna bild tog jag på Viccan.


Till slut fotade Victoria några bilder på mig idag.


Om någon skulle vilja veta har jag och Viccan redigerat alla dessa bilder i Photoshop. 

Puss och kram! 

Haha✌

Likes

Comments

… sjukt mycket tills vi ska till USA! Det är bara några veckor kvar nu, åker på höstlovet och är borta i nästan två veckor. Först ska vi till Miami där vi kommer att shoppa mest (och bada och sola såklart). Vi kanske går på någon nöjespark också, antingen om vi åker över till Orlando eller någon annanstans eller om det är något i Miami. Jag ser allra mest fram emot shoppingen för jag har gått och snålat och sparat rätt länge nu, iallafall länge nog. Så jag kommer väl att åka hem och känna lite skuld över att jag gjort av med alldeles för mycket pengar. Haha, nej då, jag ska se till att bara köpa det som är nödvändigt men jag behöver ju verkligen lite nya jeans och några stickade tröjor såhär till hösten och nya höstskor och en höstjacka såklart och en halsduk och… Samtidigt håller vi på att jobba med ekologiskt fotavtryck i skolan och hur vi i Sverige konsumerar alldeles för mycket så antagligen blir det det jag kommer att känna mest skuld över. Jag får helt enkelt försöka spara på miljön på andra håll, som att åka buss istället för bil eller källsortera. Jaja, jätteintressant men iallafall så har jag självklart kollat på nätet på massor av olika kläder, skor och jackor jag skulle vilja ha. (tänkte lägga upp lite bilder på dom men hinner inte just nu, dom kommer upp på bloggen senare idag)

Efter Miami drar vi till Key West där vi antagligen kommer sola och bada, kolla runt på ön, titta på olika sevärdigheter och liknande. Det kommer ju förstår också bli jättekul och vi var där förra året så vet lite hur det ser ut. Då åkte vi ett litet "tåg" runt på ön och fick se olika ställen på ön, bl.a. USAs sydligaste punkt och hus. Det var jätte fint med alla gamla gulliga hus och vattnet var helt otroligt! Alldeles klarblått och man blev så sugen på att bada. Tyvärr gick inte det för vi hittade ingen offentlig strand och dessutom hade vi inte jätte mycket tid. Men det är ju därför vi åker dit i år igen och förhoppningsvis kan vi även snorkla. Jag har aldrig gjort det men alla som har säger att det är jättekul och en häftig upplevelse så jag antar att man bara måste göra det. Åtminstone någon gång i sitt liv. 

Nu måste jag duscha och göra iordning mig för jag ska till frisören så vi ses👋

Likes

Comments