Var på det nya köpcentret Emporia i malmö idag med Linnea och Victoria. Det var verkligen jätte fint och riktigt stort, rekommenderas starkt! Brände en del i plånboken men de var det allt värt. Köpte en snygg väst från carling och dessa dösnygga skorna, BIG LOVE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft dom flesta hårfärger (ja, tom rosa och grön osv) men kom på att röd är nog den enda hårfärgen jag inte har haft. När jag tänker på det blir jag faktiskt rätt sugen på att färga håret rött. Inte helt rött, men någon brunfärg med röda nyanser i. Då är bara frågan, vågar jag? och tror ni jag hade passat i det?

 

Likes

Comments

Det finns en tjej här på jorden som är så jävla fin så de knappt går och förklara.
Hon och jag träffades på konfan förra sommaren och redan första dagen klickade vi, efter det var vi med vara 24/7 och hade så jävla roligt. Vi skapade så sjukt många minnen som är helt oförglömliga…
Den 2 juli tog vi konfan och jag grät så mycket för jag var så sjukt rädd att tappa kontakten med en av mina bästa k...
ompisar. Vi lovade att ALDRIG tappa kontaken trots att de är så långt mellan oss, vi skulle klara det oavsett vad!
Vi höll det och nu träffas vi nästan varje lov och vi har alltid lika roligt varje gång.
Denna tjej är en av de bästa vänner man kan ha, hon ställer alltid upp för en och är helt enkelt bäst. Tjejen fyller år idag så jag vill bara säga grattis till henne och hoppas hon haft en toppen dag.
Grattis Michaela, jag älskar dig!

 

Likes

Comments

Måste bara tipsa alla läsare som är sugna på att shoppa billigt!

På nelly.com har dom en rea som är helt sjukt billig men man måste dock ha viplösenordet för att komma åt rean och kunna shoppa. Så då är det ju tur att jag har den och tänkte dela med mig av den ;) Lösenordet är: CRAZYSALE

Likes

Comments

Bjuder på den vackraste bilden ni någonsin kommer skåda i era liv och säger godnatt... godnatt!

Likes

Comments

Jag har ett tips till alla som gillar gratisgrejer! :) (vem gör inte de? ;))

Man kan bli medlem på gratisbio så tjänar man poäng när man gör saker. Och det är helt gratis dessutom, man får poäng genom så enkla grejer som tex att lägga till vänner, logga in, spela spel och sånt, Sen kan man göra saker som kostar pengar för att få ännu mer poäng men de är inget måste!

När man har tjänat ihop en viss poäng så kan man byta poängen mot biokort eller presentkort som gäller på affärer som tex åhléns. Det är verkligen helt grstis för även frakten för att få hem sina saker betalas av gratisbio.

Vill du bli medlem? Klicka då här och sätt igång och tjäna poäng nu direkt.

Likes

Comments

Hejsan!

Var verkligen längesen det dök upp ett inlägg nu. Kände att de var dags eftersom jag fått både mejl och kommentarer av läsare som tycker att jag skiter i dom osv. Jag vill bara säga det att jag absolut inte skiter i mina läsare! Jag är jätte glad att ni läser (läste?) min blogg. Anledningen till att jag inte bloggar är inte för att göra er besvikna eller så, jag har helt enkelt inte ork och tid bara. Nu är det sommarlov och då har man fullt upp med att hitta på saker heeeela tiden. Jag har tex precis kommit hem från Linköping och direkt efter det stack jag till Danmark, så schemat är väldigt tight.

Det kan däremot hända att de dyker upp inlägg de dagar då jag har tråkigt eller helt enkelt vill skriva av mig, så jag har inte lagt ner helt! :)

Likes

Comments