Header

Hejsa derude

Jeg håber i nyder ferien ligeså meget som jeg selv gør, idag bliver jeg nød til at vise jer den her søde lille dyt jeg blev ejer af i fredags lidt over middag! Det er en meget spontan beslutning som blev taget sidste mandag, da jeg havde regnet lidt på hvor meget jeg ville få i løn til den første. Det var bestemt ikke meningen jeg skulle have bil før næste år, men sådan blev det ikke;-)

Det hele startede med at i starten af sommerferien, ville mine forældre købe en ny-brugt bil. Jeg var så med ude og kigge på biler sammen med dem, og der så jeg denne her C1 som jeg bare blev helt forelsket i...men så så jeg prisen og tænkte det får jeg aldrig råd til, så tanken gik ligeså stille væk. Jeg havde jo heller ikke brug for en bil lige nu og her!

Det endte så med mine forældre købet en C3, hvilket jeg synes der var en virkeligt fed bil og lækker at køre i..... vel og mærke når koblingen og jeg var gode venner, heh;-) Jeg skulle så på arbejde en morgen fra 7 til 14 og skulle så hentes da jeg fik fri....Da jeg så blev hentet har mine forældre så været ude at købe/bytte bil uden jeg viste noget som helst.... De har så købt en ''rigtig'' familie bil (en Berlingo), kan godt lige sige jeg så helt forkert ud da de hentede mig.. og håbede lidt det bare var en låne bil, men nope det var deres nye bil.

Så derfor besluttede jeg mig for at jeg hurtigst muligt jeg skulle have min egen bil, da jeg simpelthen synes den Berlingo er så ligeudsagt virkeligt grim! Sorry hvis jeg træder på nogle ved at kalde den grim, men så er det godt vi alle er forskellige med hvilken smag man har inden for forskellige ting.

Det var lidt baggrund på hvorfor jeg har en bil idag, selvom det bestemt ikke var planen før næste år! Men det er bestemt ikke en beslutning jeg er ked af, at have taget. Jeg er så glad for det... At jeg endelig har bilnøglerne til den bil jeg blev så forelsket i for knap 1 og halv måned siden! Nå nu vil jeg ud at gå en tur ved thyborøn strand, og forberede lidt til imorgen.

-Bilen har nummere på nu, og billederne er nogle jeg har lånt at Aaskov biler (hvor bilen også er købt)

Tak fordi i læste med, it makes me happy

Mvh Emma Lilliendal

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa derude!

Jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer denne her hyggelige lille gårdbutik i Søndervig. Gårdbutikken hedder Vestkystens Gårdbutik. De sælger alle mulige vestjyske specialiteter, krydderier, chokolade, nødder, kød, og laver også deres egne oste.

Mine forældre kendte nogle som havde været derude en dag, og købt en rigtig stærk spillemands-ost. Det var også det var også derfor vi endte med at skulle derud idag. Den ost spillemands ost min far købte, havde virkeligt bare en styg lugt! Heldigvis siger han den smager bedre end den lugter...men er nu meget glad for det ikke er mig der skal sætte mine tænder i den ost.

Efter besøget kørte vi op langs vestkysten, og vendte ellers bare snuden hjem af efter og grillede. Hvis i mangler en lille udflugt ud af huset en dag kunne i evt. tage et kig forbi Vestkystens Gårdbutik, det kan godt anbefales...men bare så i ikke bliver alt for chokeret det er bestemt ikke billigt derude.

Tusinde tak fordi du læste med, it makes me happy!;-)

- Detter er ikke sponsoreret eller i samarbejde med dem det her indlæg.

Mvh Emma Lilliendal


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej derude

I dag har jeg ikke lavet det vilde, udover at kigge lidt rundt på nettet efter et gå i byen outfit. Jeg har længe været på ud kig efter en lækker læderjakke til en okay pris, dog uden held med at finde en som der passer perfekt til mig. Imens jeg har kigget lidt rundt på nettet prøvede jeg at sammensætte et to go outfit til byen. Jeg håber i kan lide sådan nogle indlæg da jeg selv synes det er hyggeligt at læse dem og finde inspiration i andres måde at matche ting sammen på.

Hvis i har lavet noget spændene idag, vil jeg meget gerne høre om det nede i kommentaren:-)

Tak fordi du læste med, it makes me happy!

Mvh Emma Lilliendal

Likes

Comments

Hejsa derude

Dette er mit første indlæg på min nye blog hos Nouw, derfor får i lige 10 hurtige facts om hvem jeg er.

  1. Jeg hedder Emma, er 18 år og bosat i en lille by mellem Herning og Ringkøbing.
  2. Til august starter jeg på mit sidste år af min HF udannelse.
  3. På HF- går jeg på deres design linje, det betyder jeg er en dag om ugen på VIA-Design.
  4. Jeg elsker makeup, og går meget op i det.
  5. Når jeg er blevet student er min store drøm at blive optaget på VIA - Design Aka. Teko centeret.
  6. Når det kommer til mad er jeg utroligt kræsen.
  7. Min største frygt er edderkopper.
  8. Jeg elsker at have travlt, og arbejde efter en deadline, det er der arbejder jeg bedst.
  9. Når jeg har min månelige periode, er chokolde i alle mulige former en nødvendighed, da jeg får den sygeste trang til sukker.
  10. Når jeg kører alene i bil skruer jeg op for musikken og har min egen fest mens jeg kører.

Det var lige 10 hurtige facts omkring hvem jeg er, kommenter gerne 3 hurtige fact om hvem i er det ville være nice!;-)

Tak fordi du læste med, it makes me happy!

Mvh. Emma Lilliendal


Likes

Comments