Mest lästa

Behöver jag säga så mycket mer? Jag har körkort och är så tacksam!

Likes

Comments

Igår var den stora dagen som man längtat efter så länge. Hela dagen var så bra och jag är så tacksam och lycklig över denna dagen. På morgonen vaknade jag tidigare än väckarklockan (snacka om att vara nervös). Jag kollade igenom instagram och alla andra sociala medier innan jag gick upp och åt frukost. Jag var så nervös men samtidigt så taggad på allt. Vi i familjen åt i alla fall frukost och sedan började jag göra i ordning mig. Jag fixade med smink, hår och smycken. När jag var färdig skjutsade pappa upp mig till kyrkan. Vi konfirmander skulle vara där en timma och en kvart innan. På plats i kyrkan övade vi innan vi gick in i församlingshemmet för att byta om till kåporna. Alla var så nervösa där vi stod och fixade det sista samtidigt som vi drack vatten och saft för att hålla oss pigga i värmen. Sedan blev klockan 10:55 och det var uppställning. Vi konfirmander önskade varandra lycka till och sedan gick vi in. Det var en sådan häftig känsla att gå in i en nästan fullsatt kyrka då alla stod upp för en själv. Gudtjänsten gick i alla fall så bra fast vi alla var nervösa så att vi hade kunnat springa därifrån. Allt jag gjorde gick också bra. Jag läste en bön men jag var även huvudroll i ett rollspel som vi genomförde. Det var lite kul för jag hade sagt att jag bara skulle läsa en bön till mamma och pappa och så är jag huvudroll med!

När kyrkan var färdig och vi hade fått den väldigt äckliga nattvarden var det fotografering utanför i det fina vädret. Man var så nervös och nu bara släppte all nervositet. Jag i alla fall stod bara där och njöt. Efter fotograferingen och ombytet till sin klänning åkte jag hem till oss där festen fortsatte. Lika lyckat var det här. Bara massa god mat, familj och vänner på gott humör och jättefina grejer man fick. Här hemma var vi jättelänge och jag gick runt och pratade samt lekte med kusinerna. En helt underbar dag med fint väder, presenter och alla som var där för att fira mig. Så tacksam för allt som hände på denna dag, en helt underbar dag helt enkelt!

Likes

Comments

I`m not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.

Likes

Comments

Några i klassen ställde upp på en tekniktävling mot andra skolor och vann den. Priset var då att få åka till Upptech i Jönköping. Så förra veckan åkte vi dit och det var så kul. Vi i klassen delades in i två grupper och ena gruppen programmerade robotar och ena gjorde ett eget dataspel. Att programmera robotar var jättekul verkligen. Det andra var lite tråkigare. Vid lunchpausen hade vi med oss pastasallad från skolan. Vi fick även gå runt och prova andra experiment. Det var riktigt kul. De hade även en lögndetektor men den funkade inte, tyvärr. Men på eftermiddagen fick vi senare åka hem och sedan var skoldagen slut. En lugn och rolig skoldag!

Likes

Comments