View tracker

Marias julkonsert!

Ikväll hade Maria sin julkonsert med orkestern och som vanligt var det en mysig och väldigt fin konsert att lyssna på. Alla som spelade var så duktiga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Recension- Propouds lussekatt

Detta var seriöst det äckligaste jag ätit på länge. Hade jag varit ni hade jag inte köpt den utan ätit den där riktiga lussekatten istället. Mycket godare och denna innehöll en massa konserveringsmedel också. Nej helt enkelt inget jag rekommenderar!

Likes

Comments

View tracker

This or That

Lussekatter eller pepparkakor

Skumtomtar eller knäck

Ischoklad eller marsipan

Köttbullar eller prinskorvar

Julkorv eller julskinka

Revbensspjäll eller janssons frestelse

Paradis eller Alladin

Sylta eller pastej

Glögg eller julmust

Rödbetssallad eller dopp i grytan

Ris ala´ malta eller risgrynsgröt

Äpplemos eller senap

Hemma eller borta

Utomlands eller Sverige

Ge eller få

Mysteriet på Greveholm eller Selmas saga

Chokladkalender eller paketkalender

Plastgran eller äkta🎅🎄🎁🎄🎅

Likes

Comments

Första luciatåget avklarat för i år. Ser ni vem som är lucia, jo syrran!

Tyckte hon var så fin som lucia. Om en vecka börjar alla mina.

Likes

Comments

Ikeas julbord

Tänkte att jag skulle recensera ikeas julbord då jag och mamma var på ikea för någon vecka sedan. Jag är rätt kräsen när det gäller mat. Eller inte kräsen men det ska vara gott om jag verkligen ska älska det. Julbord är en sådan maträtt som jag verkligen älskar och de godaste är det man gör själv tycker jag. Alla de som min släkt gör tycker jag är godast men ikeas var bra med. Av mig får ikeas julbord 8/10 stjärnor bara för att min släkts är godare. Men på julbordet fanns allt möjligt och även mycket vegetariskt som jag älskade. På min tallrik tog jag rotfruktsgratäng, kycklingkorv, grönsaksbullar, julskinka, rödbetsallad, senap och lite olika grönsaksröror. Allt var verkligen jättegott men förutom det fanns det även jansons frestelse, masa olika sillar, köttbullar, prinskorvar, bröd, knäckebröd, ännu mera grönsaksröror och dessertbord bestående av ostkaka, pepparkakor, grädde, ris ala malta, äpple och lite annat. Men verkligen gott och får ni chansen så ska ni äta det!

Likes

Comments

Årliga pepparkaksbaket!

Varje år är det dags för det traditionella pepparkaksbaket med mormor och kusinerna. Då bakar vi en hel dag och bara myser. Julmusiken är på i bakgrunden och jag och Maria står och kavlar degen och mormor sköter ugnen. Det småäts pepparkaksdeg hela tiden och ännu mer äts det efter då vi alltid tar en nybakt pepparkaka och doppar i ett glas mjölk. Mysdag med släkten helt enkelt!

Likes

Comments

Tips: Julkalendern

Japp andra december och jag tänkte tipsa om att kolla på årets julkalender som heter Selmas saga. Det har bara gått två avsnitt men ön sålönge verkar den faktiskt vara bra. Jag vet att det är löjligt att kolla på julkalendern men för mig är det en så stor tradition och jag tycker det är så mysigt att få sitta och kolla med familjen. Så ett tips från mig till dig, kolla på julkalendern som visas morgon och kväll!

Likes

Comments

Julpepp!

Äntligen har vi kommit till min absoluta favorithögtid, julen och därför tänkte jag att vi skulle ha blogmas här på bloggen med bara massa juliga inlägg tills julen är över. För förhoppningsvis älskar ni julen lika mycket som jag gör. Själv älskar jag att alla känns så glada och man umgås med de man älskar och får visa de uppskattning genom presenter och även få själv. Man får även äta massor med god mat och onyttigheter men det får man unna sig! Jag hoppas även att alla som inte gillar julen av olika anledningar kommer få det bättre i år och jag tänker även på de som inte har en familj att fira jul med eller de som inte har massvis med mat att äta och hoppas att de hittar glädje de med.

Så jag säger bara en sak; Nu är det jul igen nu är det jul igen och julen varar ända hem till påska 😜!

🎅🎄🎅

Likes

Comments