Bilden har inget med texten att göra.

Ikväll har jag varit i skolan för öppet hus från 17:00 till 19:00. Jag har haft tre vanliga lektioner bara att de varit kortare. Samtidigt som vi elever haft lektion har föräldrar och vänner fått gå runt och kolla på oss. Så det va faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle bli i alla fall om man tänker att jag var i skolan i två timmar så får jag ledigt en hel dag senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur är vädret hos er? Är det bara hos mig som det snöar, haglar och regnar om vart annat. Jag som vill ha sol och 15-20 grader...!

Likes

Comments

Vilken dag igår! Först en bra dag i skolan. Jag läste för de små för att det var internationella läsdagen på söndag och efter det fortsatte dagen med ämnen som matte, bild, so och gympa. Efter gympan som jag hade sista timmen gick jag hem. Jag skyndade mig med att duscha och fixa mig och efter en stund åkte vi till stugan. Detta för att vi skulle ta hem kaninerna till huset nu när det blir vår. Allt gick bra. Efter det kom Lydia och hämtade mig och vi åkte till en busstation och väntade in de andra mupparna där. Det var så nära att de andra förutom jag, Lydia och Annie missade bussen. För i vårt lön är det så att man måste byta buss och då ska bussarna vänta in varandra. Men det gjorde inte denna busschauffören fast vi sa till. Han var jättesur och otrevlig mot oss. Körde som en tupp gjorde han med. Men i alla fall de andra kom med och vi kom efter en stund senare till slutdestinationen MAX. Där åt vi, satt och snackade. Men vissa av oss nöjde sig inte bara med MAX så vi fortsatte mot Mc Donalds och tog efterrätten där. Sedan åkte vi buss och tåg hem med en snabb tur på hemmakväll i mellan. En sö bra kväll med de bästa tjejerna, mys<3

Likes

Comments

Andra dagen i Trysil

Den fjärde och sista dagen på skidsemestern åkte vi till Trysil. Men innan dess hade jag och Maria letat påskägg. Dock var de lika dåligt gömda som varje år. Men innehåller var gott!

I Trysil åkte vi och åkte för att hinna med så många åk som möjligt den sista dagen på denna skidsäsong. Detta var verkligen den dagen då vi hade mest tur med vädret. Solen lyste så vi kunde åka upp på toppen och åka skidor där. Dagen var verkligen så bra och rolig. Slutet av denna dagen var vi även tvungna att gå på gudstjänst igen så det gjorde vi .Innan vi kom hem till stugan stannade vi i Branäs och kollade på raketer. Efter det åkte vi hem, packade, åt mat och tillslut somnade vi gott.

Likes

Comments

När man inte kan bestämma över naturen.

Den tredje dagen på skidsemstern var planen att vi skulle åka till Trysil men så blev det inte. Det hade snöat ca 20 cm. Vi försökte köra dit men vägarna var inte skottade så vi vände och åkte till Branäs. Där mötte vi upp Hjalmar och Tage med familj och ett par till. Vi åkte skidor med de. I Branäs var det dock inte alls fina backar så jag och Hjalmar och Tage åkte hem till vår stuga. Där letade de påskägg, vi åkte pulka och efter det sov de en stund medan jag gjorde i ordning mig. På kvällen där kom sedan moster, morbror och paret hem till oss med Pizza och de satt och pratde. Medan jag och Maria lekte med Hjalmar och Tage.

Likes

Comments

Första dagen i Trysil

Andra dagen på skidsemestern åkte vi till Trysil. Vi i familjen har varit där innan men då var jag och mamma så osäkra. Då gillade vi inte Trysil alls men nu älskar vi det verkligen. Backarna var så fina. Ingen is eller snöhögar bara manchesterränder så härligt. Vi åkte massvis i familjen och efter en stund åkte jag och Maria ensamma. Sedan åkte vi alla igen. Vi åt lunch och sedan fortsatte vi åka i backarna. Nu började backarna bli lite sämre men fortfarande var det inga problem att åka. Vi försökte även åka upp på toppen men det var det för dimmigt för. Man såg inte en tio meter framför sig. Alldeles för läskigt för mig som är osäker på skidor. På eftermiddagen började även afterskin och herregud vad folk såg ut. De i min ålder hade liksom 80-talskläder på sig. Nej, de såg verkligen hemska ut. Men vi i familjen var inte på afterskin utan vi fortsatte att åka med musik från afterskin i bakgrunden. Om jag hade vart äldre hade jag lätt velat vara med där. Det såg så roligt ut! Trysil stängde sedan halvfem och då var vi tvungna att gå på gudstjänst för det hade jag ju obligatorisk som konfirmand. Gudstjänsten var annorlunda de som är här hemma men den var helt okej ändå. Det pinsamma var dock att prästen visste att jag var konfirmand så jag var tvungen att hjälpa till. Så jobbigt med uppmärksamheten i kyrkan. Men efter kyrkan åkte vi hem, åt mat och lade oss & sov.

Likes

Comments

Resan upp

Första dagen på skidsemestern åkte vi upp till Branäs. Dagen började med att jag gick upp 04:00 för att väcka mamma och pappa. Jag tyckte att vi skulle åka runt 04:00 men mamma och pappa trodde inte att jag skulle vara uppe så tidigt så det tänkte jag bevisa. Jag gick upp, väckte mamma och pappa bara för att bevisa att jag visst kunde gå upp så tidigt, Snacka om envis, haha. Men jag var lite elak så jag satte klockan nedanför mamma och pappas säng på ännu en tid och gick sedan och la mig. Mamma och pappa blev väckta ännu en gång och gick upp. De packade det sista och till sist väckte de mig och Maria. Vi satte oss i bilen och åkte i fem och en halvtimme. När vi väl kom upp till Branäs satte vi in alla grejer i stugan. Därefter åkte vi skidor. Vi åkte över backarna i Branäs och de var helt okej. Lite isiga men med mycket gupp. Men för att vara sista veckan på säsongen så var de väldigt fina. Backarna stängde sju. Vi åkte hem duschade och avslutade med den traditionsenliga tacosen!

Likes

Comments

Hemkommen från skidsemester

Nu är jag hemkommen från en väldigt bra skidsemester!

Likes

Comments