Dessa bilder var för fina för att inte lägga upp fast än det är vinter ute just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan. Ni alla kollar väl på "en resa för livet"? Man får en sådan tankeställare vilket jag tror är bra för en. Jag blir så mycket mer tacksam efter att jag kollat på sådana program. Så det är vad jag gör nu. Innan idag har jag varit hos tandläkaren, Inga hål hade jag och allt såg bra ut, haha. Efter det var jag i skolan. Men på tisdagar går vi bara till 13:40 och efter det hämtade jag kusin vitamin. Vi bakade och spelade spel. Vi sade även hejdå till mamma som skulle till Stockholm på styrelsemöten. Sedan åkte kusin hem och jag började laga mat. Jag gjorde en grönsakssoppa som om jag får skryta blev väldigt god. Sedan efter det har jag bara suttit med datorn och mobilen. Nu sitter jag ju som sagt och kollar på en resa för livet.

Ha en bra dag imon!

Likes

Comments


Måndag: Intervaller

Tisdag: Vila

Onsdag: Fotbollsträning

Torsdag: Kanske fotbollsträning

Fredag: Vila

Lördag: Löpning

Söndag: PW eller mountainbike

Likes

Comments

Hejsan på er!

Hoppas eran dag varit bra hittills. Jag har haft en bra dag. I skolan var allt lugnt och vi fick sluta tidigare för vår lärare skulle på möte. Så jag gick hem och fick lite ensamtid. Så skönt. Har bara tagit det lugnt. Ätit mellanmål och kollat på datorn. Måste även ta tag i mina läxor innan jag ska gå och äta tidig middag då jag sedan ska träna med damlaget. Ska bli kul men måste erkänna att jag är nervös. Fattar inte varför jag ska bli nervös över det. Har ju till och med spelat med de många gånger? Sedan ska jag bara hem dusha, äta kvällsmål och kolla ifatt det avsnitt av bonde söker fru jag missat. Det är min kväll. Hoppas ni får en bra kväll med!

Likes

Comments

Paris 2017

Sista dagen i Paris hade kommit. Vi tog en sovmorgon och åt sedan hotellfrukost i lugn och ro. Därefter gick vi upp och packade innan vi begav oss av med våra resväskor. Vi tog tunnelbanan till Sacre Cour och det var så vacker där. Strålande solsken som lös på den vita byggnaden. Utsikten man fick var helt fantastisk med. Så där var vi en bra stund. Det var lite krångel med resväskorna eftersom de kunde vi inte ta med oss överallt. Så medan några gick upp till utsikten fick några sitta på en bänk och vänta. Sedan bytte vi. Efter kyrkan kollade vi i souveniraffärer innan vi tog tunnelbanan till flygplatsen. Väl på flygplatsen kollade vi affärer och checkade in. Jag och Klara satte oss och kollade på PH med. Så där satt vi på flygplatsen i några timmar. Innan vi steg på flygplanet åt vi även kvällsmat. Hemma i Sverige med hämtade vi bara bilen och åkte hem. Vi var hemma här runt 00:30 och då var det läggdags. Så nu kan man bocka av Paris på Bucket listen. Känns så overkligt att man faktiskt varit där nu. Älskar verkligen att resa och se andra länder.

Likes

Comments

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så var vi ute och gjorde Paris osäkert. Nej, jag skojar bara. Men vi var ute en natt i Paris. Det var så vackert med alla ljus som lyste över broar, på husen, på eiffeltornet och allt. Jag kan inte beskriva med ord hur fint det var. Man måste nog uppleva det själv för att förstå känslan. Vi såg i alla fall en känd bro, Notre Dame, Louvren och Eiffeltornet. Eiffeltornet, det var så häftigt. En gång i timmen så började hela tornet blinka av lampor som gjorde så att det såg ut som om det glittrade. Det höjde hela Parisresan det. Sedan efter det så fortsatte vi. Men då började det komma helt allvarligt minst 20 polisbilar med blåljus på. Vi såg även att det började fyllas på med militärer. Vi alla började tycka att detta började bli läskigt så vi tog tunnelbanan hem. Men fast att det var riktigt läskigt där mot slutet så var kvällen magisk!

Likes

Comments