Header

Är typ äntligen bara en månad kvar innan vi drar till Mallorca! Längtar så mycket nu, efter en termin med hårt plugg behövs lite ledighet! Bilderna är från Mallorca förra året, älskar vattnet och stränderna där! Rekommenderar det strakt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg!
Min helg har varit jätte bra. Har blivit rätt lugnt. Behövde en sån helg efter en vecka med massa plugg. Hur härligt har inte vädret varit i veckan? Här är en bild från en mysig lördagsfrukost igår!
Älskar våren, man behöver verkligen sol nu efter denna vinter!

Likes

Comments

Älskar verkligen smoothie, perfekt som mellis eller liknade när man kommer hem från skolan!

I denna hade jag: blåbär, vaniljyoughurt, hallon, banan och lite vaniljmjölk! MumsMums!

Likes

Comments

Har verkligen haft en jätte bra helg och Valborg i Småland! Nu blir det snart att åka hemåt mot Stockholm igen! Påbörjar min sista kurs för denna termin imorgon! är lite halvt nervös över hur det kommer gå eftersom den innehåller mycket svår räkning och går på engelska. Men det är bara göra så gott jag kan, och försöka klara den så bra som möjligt!

Hoppas ni haft en bra helg!
Kram

Likes

Comments

Älskar kvällar som dessa då man bara lagar lite god mat och dricker vin! Hoppas vädret snart bara kan bli bättre så man kan sitta ute på balkongen!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag sitter på tåget påväg hem mot Småland! Vet inte vart veckorna tar vägen?? Redan Valborg? Tycker tiden får stanna upp lite, det är så mycket man vill göra och man vill liksom inte att våren ska ta slut. Idag blir det en ganska lugn fredag för mig! Skrev min 3:e tenta igår, kändes inte alls bra när jag skrev den men men vi får hoppas på det bästa!

Ha en grym fredag och njut av helgen!
Kram

Likes

Comments