Hej på er! Hoppas allt är bra.
Jag ska snart gå upp för att käka lite frukost, innan jag ska göra ett sluttest på datorn.. I eftermiddag blir det lite lunch med mina vänner på stan och även lite shopping (eller iallafall kika runt lite i butikerna haha!) typ så min måndag ser ut.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

I helgen har jag varit i LA, Samt besökt en jätte fin strand. Jag älskar verkligen att resa runt och se så mycket som möjligt. I helgen besökte vi bland annat Venice beach, Hollywood, Beverly hills och butterfly beach!

Likes

Comments

✨We didn't realize we were making memories, we just know we were having fun✨

Var verkligen så jobbigt att säga hejdå till Laura och Tove idag. Mycket tårar när man ska säga hejdå efter dessa veckor. Men oj vad roligt vi haft tillsammans och så mycket minnen vi har med oss.

Likes

Comments

Idag blev det en avskedsmiddag tillsammans med härliga vänner! Tove och Laura åker hem på lördag så blev en ute kväll med middag, och shopping under dagen. Finns verkligen inga ord till hur mycket jag kommer sakna dem. Känns så lustigt att vi inte längre kommer se varandra varje dag längre... Hatar att behöva säga "hejdå" .....

Likes

Comments

Har precis varit på stan och käkat lite lunch, och nu sitter jag och väntar på att min lektion ska börja! Känns lite lustigt att börja så sent idag då jag annars är van att åka till skolan vid 6 på morgonen! Men känns skönt med lite omväxling också.

Likes

Comments

Vaknade tidigt imorse även att jag hade sovmorgon så nu sitter jag framför datorn och ser lite på film! Ska snart göra mig iordning och dra in till stan innan skolan. Vi hade tänkt att käka lite lunch och gå och shoppa lite i butikerna här i Santa Barbara!

San Diego va verkligen en upplevelse att åka till. Verkligen så mycket vackra platser, och för mig som älskar fina utsikter så va detta ett perfekt resmål för mig.

Likes

Comments