Happenings, Traveling, Life in pictures

Hej!
Här kommer en liten "bildserie" från min lilla tripp i huvudstaden:)

Här nedan för så ser ni lite bilder från ABBA museet, det va väldigt underhållande, det rekommenderar jag starkt!

Nedanför så ser ni några få bilder utav Aquaria museet, som vi också va på, de va dock inte alls som vi trodde, så man blev faktiskt lite besviken, men där va ändå väldigt gulliga fiskar, Hahah:)

Och nu nedanför så ser ni anledningen varför vi åkte till Stockholm, Danny Saucedo, The Hunk.
Riktigt bra uppträde, som man gärna kan se om.

Denna weekenden hade såklart fler upplevelser, den var väldigt trevlig & jag tycker personligen att de va skönt att komma ifrån "landet"

Likes

Comments

Happenings

Gokväll

Jag vet att jag är den sämsta bloggaren, liksom att uppdatera kan inte vara så jobbigt.
Dock så har jag haft väldigt mycket i skolan & massa andra saker, men snart så får jag iallafall lov och kan andas ut från alla läxor och prov och massa annat skit.

Om mindre än en vecka så är det julafton, det är sjukt vad tiden gått snabbt, för ungefär 3,5 vecka sedan så fyllde jag 15. Tiden har verkligen flugit förbi nu.

Jag behöver lite inspiration för att orka och ta bloggen på allvar, har ni någon idé?

Här ovanför är lite bilder från senaste tiden

Likes

Comments

Happenings

Godmorgon!

Jag är urusel på att uppdatera jag vet, nu under november månad tog jag en "paus". Jag har bara glömt bort och inte haft någon direkt lust. Jag skall verkligen försöka att förbättra mig.

Idag så har jag iallafall studiedag, så jag och några utav mina kompisar ska baka lussebullar och pepparkakor. Det ska bli såååå mysigt och trevligt.Jag ska försöka att komma ihåg att uppdatera er med bilder, så att ni kanske blir lite sugna på vårt bak.

Likes

Comments

Happenings

Heeej

Idag var sista dagen utav min praktik, lite tråkigt faktiskt.

Men iallafall så idag när vi kom så kom även en buss full utav pensionär som skulle äta frukost. Så jag stog ute och tog han om buffén och hjälpte gästerna. Sen så hade vi lite fika, det var perfekt, eftersom att jag inte hade ätit någon frukost heheh. Sen så var det dags att ta in frukostbuffén för att ta ut den vanliga buffén. Sen så var det bara att hålla koll på den och ta hand om disk och göra lite andra små sysslor.

Imorgon så ska jag försöka svara på lite frågor om hur jag tyckt min praktik varit, för jag hinner ej nu.

men vi hörs så länge.

puss&kram


Likes

Comments

Happenings

Jag hann tyvärr inte skriva igår, för jag var tvungen att gå ett möte, direkt efter "jobbet".

Men igår så hjälpte vi till med att bära ner massa porslin till deras källare, man fick ett bra träningspass, eftersom att man var tvungen att gå upp och ner för alla trappor. Men det kan behövas. sen så gjorde vi ungefär som de andra dagarna, som att diska, förbereda mat, plocka fram och undan m.m.

Idag så fick jag ta bussen själv, för Klara var tvungen att åka till vårdcentralen, då hon hade fått inflammation i sittfinger, men hon kom strax 20 minuter efter mig. Så fick vi uppgiften att torka av alla hyllorna i mejerikylen och grönsakskylen. De tog lite tid, men vi gjorde det med glädje och hade det riktigt kul faktiskt. Efter åt så fick vi lite fika, kladdkaka med färska jordgubbar och grädde + caffe latte på de. Vi sa inte direkt nej till att få de. efter de så hjälpte vi till med att förbereda maten till imorgon. Sen så bakade vi rulltårta, om de blev lyckat, de vet jag inte hehehe. Men vi gjorde vårt bästa. Sen så var det som alla de andra dagarna, diska, plocka undan och städa och lite sånt.

Då är det bara sista dagen kvar imorgon utav min praovecka.

puss&kram

Likes

Comments