Happenings

Heeeej!

En update från förgående vecka utav den sämsta bloggaren på att uppdatera.

Måndagen bestog utav att jag gick till skolan såklart och väl i skolan så gjorde jag och ungefär 20 andra personer att "PISA" - prov, som då är någon internationell undersökning som då PISA gör. De varade i ungefär 3 h, självklart så hade vi lunch och fika där i mellan. Efter prov så gick jag hem, vid typ två. fattar ni lyckan att sluta "tidigt" (annars så slutar jag halv fyra, så det är fett skönt att sluta lite tidigare).

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, utan jag gick och la mig i mina sköna säng:) Senare på kvällen ungefär vid sju så gick jag och Tindra till Amadeus och hade "badparty", nej men vi hade inget att göra så vi badade i hans badkar. Vi gick hem vid typ halv tio.

Tindra sov hos mig, men vid ungefär fem på morgonen och vaknar jag av panik, då jag knappt fick luft, för att jag hade så ont i min hals. Dessutom så hade jag ungefär 39 graders feber och är bara "jätte" sjuk. En väldigt rolig över nattning.. Dessutom så var Tisdagen en studiedag, då jag och Tindra tänkte åka och shoppa, men så blev det ju inte..

Nej så resten utav veckan så låg jag sjuk, verkligen så himla tråkigt. Jag kunde knappt göra något de två första dagarna, jag åt inget, drack lite, men mest när jag behövde få ner min medicin. Jag sov mest igenom dessa dagarna, fyfan säger jag bara...

Men det har verkligen blivit bättre, idag så är det måndag och jag har faktiskt varit i skolan, de var roligt att träffa alla igen, men jag kan knappt prata, jag pratar typ bara när jag måste, men förhoppningsvis så kan jag prata utan att ha ont inom bara några dagar.

Detta va då lite om hur min förra vecka var, den lät väl rolig?;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Happenings, Traveling, Life in pictures

Hej!
Här kommer en liten "bildserie" från min lilla tripp i huvudstaden:)

Här nedan för så ser ni lite bilder från ABBA museet, det va väldigt underhållande, det rekommenderar jag starkt!

Nedanför så ser ni några få bilder utav Aquaria museet, som vi också va på, de va dock inte alls som vi trodde, så man blev faktiskt lite besviken, men där va ändå väldigt gulliga fiskar, Hahah:)

Och nu nedanför så ser ni anledningen varför vi åkte till Stockholm, Danny Saucedo, The Hunk.
Riktigt bra uppträde, som man gärna kan se om.

Denna weekenden hade såklart fler upplevelser, den var väldigt trevlig & jag tycker personligen att de va skönt att komma ifrån "landet"

Likes

Comments

Hejsan!

Idag så åkte jag, mor & far till Väla för att köpa ungefär det sista vi behöver/vill ha tills vi åker till Kroatien.

Men såklart så hittar man alltid något & denna gången så hitta jag en byxdress på H&M för 150 kr och jag tycker bara att den är så ball.

​Sen så köpte jag även ett silver schampoo & balsam från LYKO, som kommer ifrån "maria nila"

Likes

Comments

Happenings

Gokväll

Jag vet att jag är den sämsta bloggaren, liksom att uppdatera kan inte vara så jobbigt.
Dock så har jag haft väldigt mycket i skolan & massa andra saker, men snart så får jag iallafall lov och kan andas ut från alla läxor och prov och massa annat skit.

Om mindre än en vecka så är det julafton, det är sjukt vad tiden gått snabbt, för ungefär 3,5 vecka sedan så fyllde jag 15. Tiden har verkligen flugit förbi nu.

Jag behöver lite inspiration för att orka och ta bloggen på allvar, har ni någon idé?

Här ovanför är lite bilder från senaste tiden

Likes

Comments

Happenings

Godmorgon!

Jag är urusel på att uppdatera jag vet, nu under november månad tog jag en "paus". Jag har bara glömt bort och inte haft någon direkt lust. Jag skall verkligen försöka att förbättra mig.

Idag så har jag iallafall studiedag, så jag och några utav mina kompisar ska baka lussebullar och pepparkakor. Det ska bli såååå mysigt och trevligt.Jag ska försöka att komma ihåg att uppdatera er med bilder, så att ni kanske blir lite sugna på vårt bak.

Likes

Comments