Happenings

​Hejsan!

Idag var det en sådan dag då jag faktiskt fick extra sovmorgon, "yes", säger jag bara. Jag & Klara tog den "sena" bussen idag till "jobbet" och kom då precis i tid. Vår dag där började med att vi skulle göra 170 fruktspett och på dem skulle där vara vattenmelon, ananas, apelsin och jordgubbar, mums. Det såg så god ut och det frestade verkligen, men såklart så kan vi ej äta gästernas mat, hahah. Men detta ståhej tog sin tid, cirka 2,5 h. Sen så hjälpte vi till med att tända ljus och en brasa i deras kamin. Sen så åt vi dagens mat, det var riktigt gott idag med.  Efter maten så hjälpte vi till med det som behövdes, exempelvis så diskade vi och plockade undan väldigt mycket.

Detta var ungefär vad vi gjorde under denna dagen, ska försöka uppdatera imorgon också.

puss&kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Happenings

Godeftermiddag!

Denna veckan (vecka 43) är ingen vanlig skolvecka, utan jag har praktik hela veckan. Jag och min kompis Klara praoar tillsammans på en "golfresturang" som heter "Woodlands Country Club".

Vi började 09,00 imorse, men vi kom lite tidigare. Då fick vi börja med att "sno in" bestick i servetter. Sen så dukade vi, diskade när de behövdes, bakade jättegott bröd, skalade ägg, hjälps till med dagens mat, hämtade saker som behövdes, fyllde på buffén, fyllde på med varor m.m Dagen var faktiskt väldigt lugn och trevlig, men imorron tror jag det blir det nog lite jobbigare då de skall förberedas massa grejer för ett evenemang som de skall ha. Vi slutade runt 15,00

Dagen har varit bra och vi fick jätte god mat, som vi själva hjälpte till med. skall försöka uppdatera er imorgon också.

puss&kram

Likes

Comments

Happenings

​Hejsan!

Äntligen så är det fredag, som jag längtat.

Jag är så himla "skoltrött" och längtar efter jullov, fast det är först ett höstlov innan dess. Om två veckor är det höstlov, men nästa vecka så har jag praktik. Jag slak praktisera på ett ställe som heter Woodlands Country Club tillsammans med min bästavän Klara. Vill ni att jag gör som förra gången  då jag praoa? Isåfall gilla gärna detta inlägget.

Men iallafall, så igår så var jag på möte i kommunhuset och träffade politiker. jag är ju som sagt ordförande för min skola, så jag och den styrelsen som var i skolan var på kommunhuset. Vi svarade på frågor om skolan då såklart och sen så fick vi lite fika, sen dessutom så fick vi ställa frågor. Jag hoppas att det lyssnade på oss och gör den skillnaden som vi vill ha!

Nu ska nog bege mig ut och träffa lite kompisar, jag hoppas ni får en grym fredag!

Puss & Kram

Likes

Comments

Happenings

Hejsan!

jag fick nästan precis reda på att jag hade "håla" sista lektionen, då tänkte jag så att jag tar tillfället iakttag och skriver ett blogginlägg.

Förresten, har jag berättat för er att jag är ordförande för min skola? Det känns faktiskt riktigt bra och som att denna platsen är lite halvt gjord för mig, eftersom att jag ofta brukar ta på mig ledarrollen och jag gillar även att ha många bollar i luften.

Men nu till ett annat ämne, vad tycker ni om clowner och speciellt killer clowner som de kallar sig. Jag tycker på riktigt att de är hemska och väldigt omogna, som framför allt finns för att bara skrämma sina medmänniskor, tyvärr finns de även några clowner som vill skada andra. De finns nu redan över hela Sverige, även där jag bor, som är en lite sliten håla. Jag hoppas verkligen på att de försvinner snart, jag kan även bara säga att jag inte längtar till Halloween...

​Hoppas ni mår bra & om ni har något ni funderar över eller vill se mer här så är det bara att skriva en kommentar.

puss & kram

Likes

Comments

Heeeej!

Jag är världens sämsta med att uppdatera här, men jag har helt enkelt bara glömt bort bloggen för ett tag och haft massa andra viktiga grejer huvudet, exempelvis gymnasie och massa prov m.m

men jag ska rycka upp mig nu och skaffa ännu bättre rutiner, som involverar blogg mer än vad den gjort.

Likes

Comments