View tracker

Titta! Hur mysig är inte min kusins nya hund, teddybjörnen! Han är så ful så att han blir söt. Hon har adopterat han från Spanien och man får så ont i hjärtat när man får höra vad han har fått gå igenom. Men tur att han har fått sig en ljus framtid!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En frusen människa som jag älskar allt som har med värme och sommar att göra. Jag älskar att ligga och sola på en strand, att bada i havet, äta grillad mat utomhus, vara ute med sent på kvällarna med sina vänner. Sommaren slår allt. Eftersom att jag dessutom har eksem och får utslag av snö får det mig att sakna sommaren varenda dag under vintern. Tycker även det är jobbigt när all färg som man har fått under sommaren försvinner under vintern. Känner mig som ett lik varenda morgon jag vaknar och kollar mig själv i spegeln. Tyvärr fick jag inte så mycket färg i somras , förutom när jag var i cypern, då jag bara jobbade inomhus och inte kunde ligga ute och sola då det var fint väder. Och om någon vecka/månad så kommer det säkert bli upp mot -30 grader, usch och fy. Börjar redan frysa av tanken! Kan det bara bli sommar nuuu...

Funderar starkt på att boka någon resa nu till våren, man blir ju så sugen då alla åker bort nu i december! ☼

Likes

Comments

View tracker

Hallå! Morgonen började med att vi på jobbet blev bjudna på frukost av våran chef. Det var väldigt gott och trevligt. Sitter nu och knappar in fakturor, slutar klockan 15 idag och ska direkt hem. Måste städa i mitt rum innan jag och mamma ska iväg till Storheden för att handla.
Vi hörs sen, kram.

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara, som jag har längtat! Har sett halva showen nu på lunchrasten och tänkte se resten när jag kommer hem. Herregud vad jag får rysningar, klart mycket bättre än de 4 senaste showerna.. Ni kan se hela showen HÄR!

Likes

Comments

..07.45 krigade jag mig iväg till jobbet i 19 minusgrader, fy vad kallt det börjar bli! / Vid halv 1 tiden gick jag till Arctic Thai som ligger precis bredvid jobbet för att luncha med Anya. Det var jättetrevligt, och snart åker hon till Thailand :-( kommer sakna min lilla fia!!

Slutade klockan 16 och åkte hem för att byta om till gymkläder, for sedan in till stan för att möta upp Johanna på gymmet. Vi båda körde ett armpass idag. Tog ut mig rejält och ville ge upp flera gånger men Johanna pressade mig och fick mig att inte göra det. Min nya PT ;-)

Efter gymmet blev jag bjuden på mat hos Johanna, har hjälpt henne att städa lägenheten dessutom. Nu är jag jättetrött och ska börja röra mig hemåt!

Hoppas ni haft en trevlig dag, syns sen! Kram.

Likes

Comments

- Jag hatar lök, det är det värsta jag vet.

- Jag är väldigt snabb, har sämst kondis men kan springa snabbt som bara den.

- Jag fyller 20 år om 39 dagar!

- Jag har en väldigt sjuk humor, det är inte många som förstår min ironi. Kan uppfattas som väldigt dryg och otrevlig om man inte känner mig och förstår den, hehe.

- Jag pratar oftast alldeles för snabbt tills jag börjar mumla. Kan behöva berätta samma sak om och om igen innan någon förstår vad jag säger.

- Jag fryser JÄMT, året om. Även på sommaren har jag på rumpvärman i bilen.

Likes

Comments

.. 06.45 ringde alarmet imorse och det var bara att stiga upp. Jag förvånas aldrig över hur trött jag är på morgonen, att man aldrig kan lära sig att stiga upp och faktiskt vara pigg. Men men.. slutade jobbet kring 17 och for direkt in till stan för ett gympass med Anya. Kom hem för cirka en timma sedan och har hunnit äta och duscha, ligger nu i sängen och överväger starkt på att sova. Har dessutom väldigt ont i ögonen efter att ha suttit vid en dator i cirka 8 timmar, det hade ju inte skadat att vila dem ett tag. Får nog ta och slå på någon bra film som håller mig vaken ett tag till.

Vi hörs senare, kram.

Jag och mina två käraste vänner i fredags!

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej igen, har ni haft en trevlig lördag? Min kväll har spenderats med Kornelia, vi satte oss på Friends kring 8 och kom hem för ett tag sedan. Det var jättekul att träffas då vi inte har setts på väldigt länge! Vi hade så otroligt mycket att prata om så timmarna bara flög iväg.
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och se på någon film!
Säger godnatt för mig, Kramisar :-)

Likes

Comments

Hejsan allesammans! Igår jobbade jag från 8 till 14 och skyndade mig hem för att fixa iordning här hemma innan tjejerna kom. En efter en anlände vid 18, vi åt tacos och surrade på! Det var supertrevligt med alla samlade, kring 22 kom Agnes och Frida och gjorde oss sällskap. Vi var lite osäkra i början av kvällen om vi skulle dra ut eller inte, men efter några glas vin bestämde vi oss för att dra ut ändå, så vid klockan 23 fick vi skjuts in till O'learys. Vi var inte där så länge utan åkte hem kring två, vilket var otroligt skönt då jag var jättetrött. Duschade av mig snabbt och somnade på direkten. Idag sov jag ut till klockan 12 men är ändå dödstrött. Får se om jag hittar på något idag, ska iallafall ta och städa lägenheten och ta hand om tvätten nu på dagen.

Hörs mer sen, hade!

Likes

Comments