Gucci är ett märke jag har fallit extremt för under de senaste året.
Hade faktiskt tänkt att beställa hem ett bälte och en korthållare därifrån. Vill dessutom ha en väska men den får vänta ett tag, kanske blir en julklapp till mig själv. Hehe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tagit det så lugnt det bara går idag, försökt vila upp mig inför natten. Har dock inte sovit ett dugg under dagen men är inte trött heller. Nu är jag på jobbet och går av 07 på morgonen. Ludvig kom förbi mig efter jobbet, beställde pizza och bara myste på innan jag var tvungen att bege mig mot jobbet.

Ha de bra så länge,

Likes

Comments

Hello på er. Idag känns det som att jag har hunnit med jättemycket fast det inte riktigt stämmer. Flängt runt på storheden i den hemska trafiken och i spöregnet. Kom hem för en liten stund sedan, tänkte hoppa in i duschen då jag är sjöblöt, sen måste jag plocka upp pojkvännen på jobbet och sen ska vi iväg en sväng till Sävast.

Ha en bra dag,

Likes

Comments

\\ Drömväska från Gucci //

Likes

Comments

Hallå! Sist jag kikade in här var under studentveckan, vilket är ett bra tag sist. Inte hänt så mycket under de senaste veckorna, jobbat det mesta. Men igår ägde sommarfesten rum, kunde tyvärr inte delta på morgonen då jag jobbade till kl 7. Men på kvällen åkte jag, Natalie, Ludvig och Ludvig ut till Sandnäset och deltog i sommarfesten med släkten. Det var väldigt mysigt och trevligt att träffa alla igen. Var dock så otroligt trött efter att ha jobbat natten och bara sovit 3 timmar så vi alla fyra tog taxi kring 12 och åkte hem.

Idag sov jag och Ludvig ut, vi blev sen under dagen upplockade av Eveline för att äta på Max. Och när vi kom hem gick vi direkt och la oss i sängen igen. Nu är jag på jobbet och har några timmar kvar innan jag slutar.

Ha de bra,

Likes

Comments

// måndagens bal för 98-orna, alla var så fina!! //


// Moa och hennes familjs nya hund, Chip! Världens sötaste //


// lillgumman och jag // I väntan på alla som ska gå balen // Nellie och Moa i solnedgången utanför BBB //

Likes

Comments

Haha, ännu en gång jag får en svacka med bloggen. Det har varit så otroligt mycket på jobbet de senaste veckorna, volymerna har stigit rejält under maj månad. Tyvärr så har orken inte funnits till att blogga.

Ja, vad har har jag gjort i veckan då? Jobbat för det mesta, umgåtts lite med vänner och så. I helgen var lilla familjen och jag upp en sväng och hälsade på mormor och morfar, blev även en liten tripp förbi Ikea på vägen hem. Och i onsdags var jag ledig från jobbet för att träffa min nya chef på mitt nya jobb. Tror det kommer bli hur bra som helst, att både jag och Moa fick jobb på samma ställe och att vi kommer jobba mycket tillsammans, plus natt? Dröm. Sitter på kontoret nu och väntar in alla fakturor, slutar lite tidigare idag och sen åker jag och L iväg över helgen.

Ha en bra helg, KRAM


Likes

Comments

// För någon dag sedan då Natalie bjöd mig & mamma över på middag, såå mysigt //


// Blev sminkad av Louise igår, vill ni bli sminkade till balen tycker jag ni definitivt ska gå till henne på GirlCave, hon är så himla duktig! //

Likes

Comments

Hur fin var inte denna blus? Har börjat gilla mönster på blusar mer & mer, kommer börja köpa mer mönstriga kläder då jag tycker det har blivit lite tråkigt med bara svart och vitt. Tycker denna är hur fin som helst och är en blus jag vill ha NU!

Likes

Comments