Vardag

Hejsan! Torsdag kväll vilket innebär endast två skiddagar kvar, tråkigt men samtidigt skönt för jag är så trött i kroppen. Igår och idag har det inte varit så speciellt bra väder med massa snöfall, blåst, kallt och molnigt, vilket har resulterat i mindre skidåkning och mer ta det lugnt.
Trots vädret har jag ändå haft en topp vecka hittills med massa skratt och roligheter.
Pussar och kramar

Likes

Comments

Vardag

Hej igen! Har varit framme ett tag nu och fixat med massa grejer! Köpte nya skidglasögon vilket var välbehövligt, super nöjd är jag! Vi ska snart sätta oss i soffan och mysa. Kram

Likes

Comments

Vardag

Hejsaaaan!! Sitter just nu i en full bil påväg till ÅRE!! Så taggad och exalterad! Vi är framme om ca 7h, segt haha men värt det.
Började morgonen med att göra smoothie bowls, super gott var det. Så nu rullar vi på motorvägen och förhoppningsvis går allt bra! Vi hörs puss

Likes

Comments

Tankar

Allt är bara en fasad, leendena, bilderna och orden. Man försöker få det att se ut som att man mår bra, utan honom. Man klarar sig, man saknar inte, man älskar inte längre, man bryr sig inte längre. Men varför? Varför bygga upp en fasad som är helt tvärt emot vad man egentligen känner?
Jo, för att man inte vill visa sig sårbar, man vill inte visa att man känner. Det känns pinsamt att ha blivit lämnad, att vara oönskad av någon. Pinsamt att ha blivit bortvald. Pinsamt att ens känslor för någon inte är besvarade.
Det är så mycket enklare att försöka övertyga att man är okej än att visa att man inte är det och känna sig som ett elände och belasta andra med sina problem. Man slipper alla frågor och oroande blickar, man slipper prata om det och påminnas.

Men man får ta dag för dag och jag ser fram emot att få lägga all min energi och kärlek på mig själv ❤

Likes

Comments

Vardag

Hallå! Var alltså ledig idag eller ja förutom utvecklingssamtal, mkt skönt va det!
Gick upp vid 8 och körde hemifrån vid 9 till IFU arena där pappa skulle på akupunktur och medans satt jag och plugga i fiket där. Vi rullade sedan vidare till skolan för utvecklingssamtal och sen lunch. Vid 13 gick jag till min PT-träning, det va väldigt inspirerande och givande!!
Är mycket trött nu dock haha.
Till middag blev det hamburgare, mjammii!!
Kram på er och hoppas ni har haft en trevlig alla hjärtans dag. Jag önska dock att den hade spenderats med någon annan än pappa...

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!! Hade lite pre alla hjärtans dag firande idag i skolan eftersom vi har utvecklingssamtalsdag imorgon. Vi i utskottet fixade komplimanger, kladdkaka och ros utdelning till elever på skolan. Super kul va det och alla verkade glada!!
Sista lektionen hade jag idrott och då åkte vi till Skarholmen för att åka långfärdsskridskor(hade dock vanliga vilket va skit jobbigt..) Det va fint väder och så men tyckte inte det va så jätte kul, hade nog varit roligare om man hade haft riktiga skridskor och stavar.
Fick iaf skjuts av Lucas till stan så jag hann med ett tidigare tåg, tack och lov!! Är hemma om ca en kvart och då ska jag plugga och kolla farmen! Kramar❤❤

Likes

Comments

Tankar

Att få sitt hjärta krossat av någon man tycker så mycket om, någon man älskar, någon man delar så många minnen ihop med är en av de värsta känslorna som finns. Att man inte längre kommer få dela stunder tillsammans, att man inte kommer få känna dess närhet igen, att man nu är lämnad ensam.
Det är som att förlora en bästa vän, en kompis som funnits där så länge, som man haft starkare band med än någon annan person. Som man blottat sig helt för.
Att se bilden av honom med någon annan än mig, att han kommer älska någon annan än mig, att han kommer kolla på någon annan som han kollat på mig.
Vi existerar inte längre och kommer aldrig göra igen.


Men jag hade inte velat uppleva allt som hänt med någon annan än honom. Jag är så tacksam att det är just honom jag delar dessa minnen med. Så tacksam att det har varit vi, för det har varit så fint. Vi kanske inte är menade för varandra, men han har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha. Du är inte min längre och vi är inte vi längre, aldrig igen. Aldrig igen vill jag älska. Aldrig igen vill jag bli förkrossad.
Aldrig.

Likes

Comments