Sitter nu och väntar på flyget hem, ska faktiskt bli skönt att få komma hem efter tre veckor:)) Längtar efter allt där hemma nu!!
Innan vi åkte passade jag även på att fixa mina naglar, är verkligen så nöjd!! Älskar att ha långa och fräsha naglar<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen har spenderats i Venice och Santa Monica. Vi skippade stranden och passade på att se lite mer nu innan vi åker:)) Blev iallfall en hel del god mat och bra shopping. Imorgon är vår sista hel dag här vilket ska spenderas på stranden. Sedan åker vi på
fredag, vilket faktiskt ska bli ganska skönt då jag har en del hemlängtan:))

Likes

Comments

Äntligen lite solande!! Nu sista dagarna på semestern ska vi bara ta det lungt, sola och försöka bli lite bruna. Vi har nämligen bara solat en gång innan på denna resan så känner att jag vill få lite färg innan jag åker till Spanien:))

Likes

Comments

Min dag i bilder^^
Startade dagen i Las Vegas och åkte sedan till Grand Canyon för att kolla på utsikten:)) Resten av resan kommer nu att spenderas i LA, bästa staden!!!

Likes

Comments

Kom till Las Vegas igår eftermiddag och Ceasars Palace, så sjukt cool stad och hotell. Var även tvungen att testa gymmet här så här är några bilder från dagens benpass+ dagens lunch på cheescake factory:))

Likes

Comments

Åkte äntligen till LA och den efterlängtade Hollywood skylten igår, älskar denna staden så mycket!! Idag ska vi in till LA, åka till Hollywood, Beverly Hills och bland annat Rodeo Drive.
Ha det bra<33

Likes

Comments

Instagram@emmaleviiin