Jag har inte bloggat på jätte länge och de är för olika anledningar. Men jag har funderat på att börja igen och undrar om ni skulle vara intresserade att läsa mina inlägg.

Likes

Comments

Fin blommig Playsuit från Nelly / Hittade tyvärr ingen länk till denna men Här  ​är en liknande playsuit

Likes

Comments

Mot Lidköping för brorsan ska spela golftävling.

Fösta stoppet blir ikea för lite typiska ikea köttbullar och vitlöksbröd som jag älskar.

När vi kom fram till golfbanan var det molnigt även fast det stod att det skulle regna hela dagen. Efter 13 hål började det regna och först bara lite sen bara mer och mer. Regnet hindrade inte oss och spela utan vi fortsatte alla 18 hål.

Efter 18 hål på golfbanan checkade vi in på ett mysigt hotel mitt inne i Lidköping.

När vi kom till hotellet gick vi direkt för att käka lite fin middag. För mig blev det varmrökt lax med potatis och sås.

Vi kände att man fick unna sig lite godis efter en 18 håls runda. Ps. godispengarna är inte mina det är min brorsas. Gillar ni godispengar? Tycker det bara smakar papper.

​Fina lilla Lidköping med solnedgång. 

Likes

Comments

Vinröd Playsuit / Här

Aqua Sensation / Här

Seche Vite / Här

The Miracle Sleeping Cream / Här

Hittade tyvärr ingen länk till dessa men de är vanliga snoddar på BikBok

Tone corecting powder / Här

Likes

Comments

I går så hängde jag med min pappa och bror till Nyköping för att min bror var på hockey läger. VI vaknade klockan 7 på morgonen som jag aldrig brukar göra och som många av er kanske inte heller brukar göra. Men iallafall vi hann inte ens äta frukost hemma utan vi fick äta i bilen på väg dit. Från där jag bor tar det ungefär 1 timme och 10 minuter så det var därför vi åkte så tidigt och för att han började 08:30 som jag vanligtvis börjar skolan. När vi kom dit gick min pappa och bror in i ishallen medans jag fick ut och gå med våran hund som vi hade med oss. Men pappa var inte där inne så länge så efter att han hade kommit ut så gick vi ner till vattnet på en liten promenad tills första ispasset började då gick pappa in och kollade medans jag fick sitta ute med våran hund eftersom det var så varmt den dagen att vi inte kunde lämna lilla Maja kvar i bilen. Men efter de ispasset så var det ganska lång tid tills de andra ispasset började så jag och min pappa åkte ner till hamnen till en resturang som jag hade ätit på förut när min kusin hade tagit studenten. Vi satt där ganska länge men efter vi hade njutit av maten så gick vi runt vid hamnen innan det var dags att åka tillbaka till ishallen.

När vi kom till ishallen så gick pappa in för att kolla på andra ispasset och jag gick ut på en promenad med Maja. Vi åkte senare tillbaka till stan för att gå lite i affärer osv. När vi hade tröttnat på stan drog vi till stadium outlet som min pappa ville åka till men jag hittade inget där eller i stan. Vi åkte in till ishallen igen eftersom min bror spelade match. Jag hände med in dit tillsammans med min pappa i ungefär 10 minuter och ni kan vara lugna för vi hade dragit ner rutorna så det inte blev jätte varmt för Maja i bilen. Jag gick senare ut en lite längre promenad runt hela Rosvalla som är området där ishallen ligger. Efter matchen var slut åkte vi hem på direkten för vi var så trötta. När vi kom hem var klockan ungefär 21:00 så vi gick och la oss på en gång. 

Likes

Comments