Instagram @eemmaleiinvall

​Hej! Idag har jag inte gjort så mycket egentligen men lite som var lite som jag behövde göra.

Dagen började med att jag vaknade bredvid min bästa vän Natalie. Vi hade sovit över hemma hos henne. Vi vaknade typ 11.30 sen åt vi lite frukost och sen kollade vi på 2 filmer och åt glass. Efter det så var klockan typ 16.00 och då åt vi igen. Sen åkte jag hem, red Savanna och kollade vilka saker som ska tvättas inför helgen. Sen när jag var färdig med det så gick jag in kollade mina resultat på equipe så att jag kunde skiva över dem på några rosseter som jag behövt ganska länge faktiskt. Sen hängde jag upp dem på min gardinstång och efter det så fikade vi lite. Sen gav jag häåma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag är det äntligen fredag! Yaaay! Jag har inte gjort så mycket idag utan jag har varit i skolan och sen hade vi ett litet styrelse-möte med US (ungdomssketionen). Vi planerade lite vad vi ska göra osv.

I skolan så hade vi 2 prov.... Ett termins prov i engelska (hörförståelse) och ett So prov i geografi där vi skulle berätta lite vad vi kunde och jag tyckte att det gick ganska bra faktiskt. Sen så läste vi som vanligt på svenskan och så hade vi mentorstid och sist men inte minst profil. Vi slutade 14.50 idag med.

Det som har hänt nu är att igår så hopptränade jag med Rapidash och Savanna. Det gick jätte jätte bra med båda och jag är super nöjd med dem båda och jag red faktiskt också bra igår om jag får säga det själv. Sen i helgen så rakade vi Savanna fast vi ska raka benen och ansiktet med så vi är inte färdiga. Jag sov över med en kompis i stan och så kollade vi på massa filmer. Sen i fredags så piercade jag även naveln som jag har velat jätte länge. Sen så har jag så klart ridit också.

I helgen så ska jag inte göra något speciellt utan bara rida och kanske vara med kompis. Nästa helg så ska jag till Carlqvist cup med Savanna. Vi ska stalla upp där och det är första meetingen som Savanna är på fast hon är gammal. Vi hoppar LC och LB på lördagen och å söndagen hoppar vi LB och..... LA!! Det blir bådas LA debut och det är en bedömning A:0, och det betyder att man ska rida fort redan i grunden och att det inte är någon omhoppning. Jag är jätte taggad på att åka till Tingsryd och vara där på meeting igen fast denna gången med Savanna!! Vi ska bo i husvagn på campingen som ligger precis jämte. Har skrivit en packningslist så att jag inte glömmer något eller så. Både jag och Savanna är super taggade nu. Vi åker upp redan på fredagen fast det börjar på lördagen så att vi hinner packa upp allt och att Savanna hinner vänja sig lite med.

Det var allt för denna gången men hoppas att ni blev nöjda så hörs vi. Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Idag slutade jag 14.25 och efter skolan så cyklade jag hem till min farmor och farfar. Jag var där till cirka 18. Efter det så cyklade jag hem och byte om och gick ner till stallet.

Jag red Rapidash och det gick bra i början men sen kom det där jäklar högervarvet i galoppen som försörjde allt. Jag hade lagt en bom som jag skulle rida över och det tyckte inte hon att jag skulle göra så när jag svängde så reste hon sig och det hjälpte inte att jag trava i hörnet utan jag fick skritta förbi. Men annars så gick det jätte bra. Efter det så fixade jag lite i stallet och gav hästarna hö och fyllde på vatten i hagarna. Savanna fick vila idag inför helgens tävlingar och imorgon så börjar hård träningen igen.

Hoppas att ni blev nöjda så hörs vi. Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket utan jag har mest ridit och fixat stallet. Jag red först Savanna och sen Rapidash. Det gick bra med båda och dem var jätte duktiga. Efter det så fick dem kraftfoder som vanligt.

I torsdags så hopptränare jag med Savanna och det gick super bra. Vi hoppade banan på typ 1m och jag var jätte nöjd med henne för jag har inte hopptränat henne senat typ 5månader.

I tisdags så var jag på p&j med Rapidash och det gick med bra. Hon var ganska pigg inne på banan och ville inte riktigt lyssna när jag försökte bromsa men annars gick det bra.

I helgen så ska jag tävla. Jag ska vara med i laxacupen som är i Mörrum. Det är lördag och söndag. På lördagen så ska jag hoppa Rapidash och LD och LC och på söndagen LD+ och LC. Med Savanna så tror jag att jag ska hoppa LC+ båda dagarna.

Jag ska försöka blogga mycket mer men jag har lite svårt att hitta tid bara. Men hoppas att ni blev böjda så hörs vi. Hejdå!

Likes

Comments

Hej och jag hoppas ni mår bra! Jag har varit lite off ett tag från bloggen nu. Men nu tänker jag försöka lägga ut minsta ett blogg inlägg om veckan.

Det som har hänt nu är att vi har sommarlov, vi har haft skolavslutning, jag har varit på Börjescup, varit med kompisar, hämtat Savanna och köpt hundar.

Jag har inte tävlat så mycket i sommar utan tränat ganska mycket så nu satsar jag lite på inne säsongen. Vi har bytt bett på Rapidash till ett rakt i läder (beris bett) som funkar ganska bra på henne. Jag köpte det på Falsterbo horse show. Där handlade jag även en ny hjälm, poloskärm, animo schabrak, lite benskydd att ha hemma och i hagen och grimma. Jag tror inte att jag köpte något mer men är inte riktigt säker.

Vi har köpt hundar med av min tränare. Vi har inte hämtat dem ännu utan vi ska göra det på lördag för då är dem 8veckor gamla. Jag längtar jätte mycket till det och jag kommer skriva mer om dem i ett annat inlägg!

Jag har med varit på östersjöfestivalen som var den 20/7-24/7 jag gick där alla dagarna förutom fredagen för jag hade lite annat att göra då.

Sen har jag så klart ridit med på sommarlovet och varit med kompisar och lite sånt, och så klart så har jag ätit massor av mat!

Jag ska verkligen försöka nu för jag vill blogga men jag har glömt bort det lite och inte hunnit. Men jag hoppas att ni blev nöjda så hörs vi. Hejdå!

Likes

Comments

Hej hoppas att ni mår bra! Idag så började skolan igen efter att vi hade haft lite "långhelg". I torsdag så fick vi gå hem kl:13.00 fast vi egentligen slutade kl: 14.24. Fläktarna hade gått sönder på skolan och det var jätte varmt i alla klassrummen. Sen fick vi vara lediga hela fredagen också.

I helgen har jag haft de jätte bra. Jag har bada i Mörrum ån med Tuva och Emma, jag var inne i stan med Emma, jag har ridit hel helgen, sen har jag varit hos min farmor och farfar ute i deras sommarstuga där vi åkte båt också, varit hos min morbror och hjälpt han och varit med Elise!

Denna veckan så gör vi inte så mycket i skolan. Idag så var vi på Kofsa och badade, fiskade, bakade bröd och paddlade kanot. Vi kom hem kl:14.10 och vi fick sluta 15min tidigare. Imorgon så ska vi ha mentorsdag och då ska vi vara ute i Elleholm. Vi ska samlas där kl:9.30 så vi får lite sov morgon. Jag, Tuva och Emma ska cykla ut dit tillsammans och hem sen igen. Där ska vi vara till kl:13.00. På torsdag så ska vi ha aktivitetsdag med hela skolan. Där är man i sina klasser och går runt till olika stationer och tävlar. Då slutar vi kl:12.30.

På fredag så är det skolavslutning och vi ska samlas kl:10.45 vid kyrkan i Mörrum. Jag längtar sååå mycket till sommarlovet! Då ska jag på Börjescup med Elise som ska vara min hästskötare för jag ska ha med båda hästarna dit och hon ville hänga med. Jag ska vara där alla 3 dagarna och tävla och vi åker upp redan på torsdagen. Där ska vi bo på campingen som ligger jämte. Sen i helgen så ska jag till Börjes på en pay and jump som jag ska hoppa 90&100cm med båda hästarna. Sen efter Börjescup så ska vi till Falsterbo horse show, vi åker upp på torsdagen och kommer hem på söndagen.

Jag kommer lägga upp bilder på mina kläder, smink och allt det som jag ska ha på skolavslutningen på fredag!

Men nu ska jag sova så hoppas att ni blev nöjda så hörs vi! Hejdå

Likes

Comments

Hej hoppas att ni mår bra! Idag så har jag tävlat med båda hästarna och det gick super bra! Första så hoppade jag LD med Häxan och där stannade hon på 3:an och klev över 8:an så jag valde att göra en omstart där hon gick nolla sen. Sen hoppade jag henne i LC och där gick det ännu bättre. Det var hennes första omhoppning och hon river sista hindret och fick tiden 29,25 och om hon inte hade rivit det då hade vi kommit 2:a!!. Men men det var hennes 4:de tävling i hela hennes liv och det var bra känsla förutom att hon hoppade stillaståendes på nästa alla hindrerna. Sen hoppade jag bara LC med Rapidash och det gick med jätte bra. Hon flöt ut på första så hon sprang jämte det och sen efter det så fick vi ett jätte bra flyt igenom resten av banan. Båda sköte sig super bra och jag är jätte nöjd över dem.

Nyss så åt jag en jätte god cheesecake som mamma hade gjort. Den var verkligen god men jag orkade inte äta upp den för jag var fortfarande mätt sen maten. Sen innan det så var jag och min lillebror ute och spelade lite fotbollen sen gick jag in och började plugga till ett prov som vi har nästa vecka. Sen åt vi cheesecaken och nu bloggar jag,

Imorgon så ska jag och Elise vara. Först så ska jag duscha, sen städa stallet lite, sen tvätta, bytta sängkläderna och lite sånt. Sen kanske jag och Elise ska ha lite tacomys. Båda hästarna får vila imorgon för dem gick ganska hårt och mycket idag.

Jag ska försöka blogga mer men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om som om ni har något förslag så kan ni gärna skriva det för jag vet inte vad inte vad ni vill att jag ska skriva om.

Bilden på Häxan är från LD och bilden på Rapidash är från LC. Filmerna finns på youtube: Emma Leinvall

Det var allt för detta inlägget så hoppas jag att vi ses i nästa. Ha det bra. Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Idag är det fredag och jag har ridit båda hästarna. Jag red markarbete med båda och dem gick super. Igår så hopptränade jag Rapidash hemma hos min tränare och det gick super bra! Jag ska inte tävla i helgen så vi hoppade lite högre då! Hon var som sagt jätte duktig och träningen gick super bra. Jag red bra med så vi fick en grym känsla! Häxan fick vila igår och hopptränade i onsdags. Det gick inte så jätte bra. Jag fick ingen bra känsla och hon var jätte lat och ville knappt hoppa och vi hoppade bara två hinder med... Hon vill nästa springa jämte hindrerna istället för att hoppa, och i onsdags så vilade Rapidash. Idag så fick jag även hem min nya kavaj! Det är en brun animokavaj som vi köpte begagnad. Den sitter skit bra på mig, den sitter tajt samtidigt som att det inte gör ont, sen är den i lagom längd till mig och den "korvar" inte ihop sig! Så den är jag jätte jätte nöjd över! Jag har även börjat lägga upp videos på youtube från när jag tränar och tävlar så om ni vill så kan ni kolla in den. Emma Leinvall på youtube. Men hoppas att ni blev nöjda så hörs vi. Hejdå! 

Likes

Comments

Hej! I söndags så tävlade jag och det gick bra. i första klassen som var LD så fick vi 12fel. Hon rev 1:an och 6:an och sen stannade hon på 8:an för jag fick start-singnal innan jag ens han in på banan. Sen i LD+ så var vi nolla. Jag fick lite "tidsfel" för där fick jag med startsignal innan jag han in på banan typ. Så tiden var ganska långsam men det gick inte så långsam. Alla som var nolla fick komma in på prisutdelningen och mamma hängde ,med mig in dit för jag vist inte hur hon skulle vara där. Men hon var jätte snäll både när vi skulle stå still och när vi skulle rida ärevarv. Jag var jätte nöjd med henne och nu taggar vi om till Perstorp som är nästa helg. Filmerna kommer upp på Youtube sen. Hoppas att ni blev nöjda så hörs vi. Hejdå!

Likes

Comments

Hej! I söndags den 10/4 så tävlade jag med Rapidash. Det var min tävlings debut med henne och det gick jätte bra. Vi hoppade bara LD men det va hennes första tävling så jag är nöjd med henne. Vi fick 4fel då hon rev 3:an, men med tanken på hur det gick på framhoppning så gick det bra. Där stod hon mest på bakbenen. På söndag så ska jag tävla igen i Karlshamn. Här är några bilder från tävlingen. Hoppas att ni blev nöjda så hörs vi. Hejdå!
Vill bara tacka alla som hjälpte mig på tävlingen och M.A photo som även tog dem jätte fina bilderna. Videon från tävlingen finns på youtube Emma Leinvall

Likes

Comments