View tracker

​I förmiddags åkte jag och Owen till en park där vi träffade Lina och ett utav hennes värdbarn. Där vi mest satt och lekte i sanden och slappade. Så skönt att vara ute lite, det känns som att jag mest är inomhus nu för tiden. Under eftermiddagen åkte vi en tur med bilen så att Owen kunde sova, eftersom att han vägrade sova när jag försökte söva honom. Har tagit en promenad med vovven och packat nu ikväll, imorgonkväll åker jag till San Francisco och jag är så glad för det. Men först ännu en arbetsdag!

Likes

Comments

Det är så varmt ute, så att man vill inte vara ute, om man inte kan bada förstås. Och just nu kan inte jag bada med mitt öra. Så istället åkte jag och Owen till Kidsville Playgym, vilket är ett ställe för småbarn där de får leka, inte bara med leksaker, utan även med gympamadrasser, bommar, rutchkanor osvosv. Vi båda älskade det, så det lär vi nog besöka igen.
Under kvällen har jag vikt tvätt och kollat på Camp Rock. The exciting life of Emma.

Likes

Comments

På fredagkväll åker jag till San Fransisco, där ska jag hälsa på Michaela som är au pair där och även fira min 20-årsdag. San Fransisco har länge varit en stad jag drömt om att få besöka, så att få spendera min födelsedag där blir nog toppen!
Sedan på måndag far jag vidare till Seattle, helt själv faktiskt, och kommer hem på torsdagen. Jag är ju galen i Grey's Anatomy, så det ska bli riktigt spännande att besöka den staden! 

Jag är ledig nästa vecka för min värdmamma och Owen åker till Boston, och jag behövde inte följa med. Så det blir mer eller mindre en extra semestervecka, bara det att jag inte kunde hitta någon som kunde resa med mig, så jag bestämde mig för att åka själv. Vi får se om jag blir helt galen av att vara ensam.

Likes

Comments

Vårt wifi la av helt och hållet förra veckan, vilket inte är förvånande. De har ett nytt nu, så förhoppningsvis kommer det inte krångla lika mycket i framtiden. Så det är en anledning till att jag inte bloggat, min andra är att jag åkt på en hemsk öroninflammation. Jag har så stört intensivt ont dygnet runt, så jag lever på ibuprofen just nu. Men på grund av det har jag varit trött och omotiverad till att ens logga in här. Jag är bra på det här med ursäkter.

Men bortsett från det så har allt varit bra, jag hade surfkurs i helgen, det gick sisådär för det var inte mycket bra vågor. Kursen är slut nu, men jag ska nog ta den igen om några veckor, för det var väldigt kul och så vill jag bli bättre!
Jag var även på min första baseball match i helgen. Vårt San Diego lag är sämst i ligan, haha, men de vann ändå mot Cincinnati. Det var också väldigt kul att se, det var väldigt lätt att hänga med och förstå de flesta reglerna.
På lördag blir jag 20, men jag är bortrest då, så vi firade lite grann med tårta i söndags. Amerikansk tårta är bra mycket godare än svensk!
I övrigt har jag hängt med Owen, så klart.

Likes

Comments

​Ja justja förresten! Här om dagen bokade ja och Michaela en resa till Hawaii. Vi kommer att bo på ön Maui och vi åker i september, närmare bestämt om 41 dagar. Jag är otroligt taggad på detta, det ska bli så spännande att faktiskt få se Hawaii!

Likes

Comments

View tracker

​Jag kommer aldrig förstå mig på hur fort en helg kan gå, att det redan är måndag liksom. 
Lördag och söndag morgon stod surfkurs på schemat, det är riktigt kul men sjukt svårt. Hittills så har jag lyckats stå på brädan i en våg i cirka 3 sekunder innan jag ramlat, som mest. Jag är riktigt imponerad av dem som faktiskt kan surfa, och avundsjuk. Det är två lektioner kvar, så än har jag tid att förhoppningsvis lära mig mer! 

Förutom det så var jag med Lysann på Comic Con i lördags, eller ja utanför (biljetter kostar en förmögenhet) och kollade på folk som klätt ut sig. Jag personligen har inget som helst intresse utav det och kände mig mest bara vilse bland alla dessa människor. Men Lysann har däremot ett väldigt stort intresse av det, så vad gör man inte för sina nära och kära?
Igår åkte vi till Old Town och käkade mexikanskt och låg sedan och slappade under ett träd, vilket var väldigt skönt. Det är ju lite underskattat känner jag. Vi träffade Zuzana, Peter, Holly och Claudia där en sväng också. 

Idag har jag spenderat hela förmiddagen i sängen. Vilket var ganska underbart. På eftermiddagen var det back to reality och jobb som gällde. Så jag tog med mig Owen till en lekpark och annars så har vi bara sovit och lekt. 

Likes

Comments

Åh fredag, älskade fredag. Idag jobbade jag tidigare istället för senare som jag gjort nu när värdmormor är här. Så jag slutade vi tre cirka, och gick då och la mig vid poolen. Det har varit så otroligt varmt idag, det var väl cirka 26 grader men det kändes som 35. Jag trodde att jag skulle jobba ett tag nu på kvällen också, men det behövdes inte. Så hade jag vetat det hade jag väl kanske gjort något skoj ikväll. Men nu ligger jag här i min säng, kollar på Mistresses och äter marabou. Det funkar väl det med.

Ska dock upp tidigt imorgon, så det är ju inte hela världen. Jag börjar nämligen min surfkurs imorgon. Så jag kommer ha kurs lördag och söndag denna helg och nästa. Jag är supertaggad och hoppas på att jag kommer tycka att det är kul, och så hoppas jag att jag överlever, och kanske presterar någorlunda i alla fall.

Likes

Comments

Jag började dagen med att åka till gymmet och köra ett magpass, vilket gick väldigt bra. Efteråt åkte jag hem för lunch och tänkte ta med mig Owen till stranden, men han däckade, så min värdmormor tog honom och jag åkte till stranden själv. Jag njöt så mycket av solen, vattnet och den barnfria tiden.
Så jag började jobba vid tre cirka och har mest bara gosat och lekt med Owen. Det har varit en väldigt bra men lång dag.

Nu ska jag läsa lite i En man som heter Ove och sedan försöka sova tidigt. Är helt slut.

Likes

Comments

​Här om dagen fyllde min lilla trollunge hela 3 år. Kan inte förstå att det gått tre år sen hon kom till jorden. Jag saknar henne så det gör ont och jag önskar att jag kunde vara hemma och fira hennes födelsedag. Grattis i efterskott, fasters älskade Astrid 💗

Likes

Comments

​Jaaaa, här har det ju ekat tomt ett bra tag nu. Jag kan ju erkänna att jag inte alltid brytt mig om att blogga, men när jag väl försökt så har jag inte lyckats ladda upp bilder. Och det är ju inte så kul med inlägg utan bilder, så då tänkte jag att det får vara istället. 
Under veckan som gått har jag och Owen varit på Children's museum, på zoo och på stranden. Han har precis lärt sig krypa också, äntligen! Och jag lär väl ångra det där "äntligen" när han börjar krypa fort och kommer vara omöjlig att hålla reda på, menmen. På min fria tid har jag mest hängt med Lysann. 

Min värdpappa är bortrest så min värdmormor är här nu och kommer stanna ett par veckor, så det innebär att jag har förmiddagarna lediga, men istället jobbar jag sent inpå kvällen. Så det är ju skönt att antingen kunna göra saker eller ha sovmorgon om mornarna, men kvällarna är inte så värst roliga. 

Likes

Comments