Det är inte ofta jag blir sjuk, men har inte kunnat sova inatt på grund av en förkylning. Varit vaken sedan halv tre och väckarklockan ringde vid 6 tiden. Kände direkt att jag inte skulle till skolan idag. Jag är skit varm, har tagit nässprej och ska gå och fixa lite te sedan. Tänkte även försöka kyla ner mig lite med isglass. 

Dock så missar jag inte så mycket i skolan. Har inte julavslutning för ens den 22 december.... Så på måndag har jag en redovisning och sen ska vi se film. På tisdag blir det julkonsert på skolan och sen ska alla hem, förutom jag som ska till tandläkaren istället. Ha, va kul. 

Likes

Comments

Idag har varit en sisådär dag. Hade två prov och båda gick dåligt. Tror jag klarar mig iaf. Sen tog jag mig in till lund och träffa mina vänner. Alltid lika kul, har skrattat så mycket så jag är trött nu. 

Vad ska jag säga om denna veckan? Vintern gör ju så man blir lite deprimerad. I måndags kom jag inte ens till skolan tack vare att tågen var inställda, bra skånetrafiken. Sen har veckan bara rullat på. Stressig vecka, mycket läxor och har varit trött typ hela tiden. 

Imorgon så ska jag på en introduktionskurs så jag kan övningsköra, och sen ska jag fika med en kompis efter det. 

Så nu säger jag c ya, ha en bra kväll

Likes

Comments

​Nu är det dags för den tiden på året igen då jag säger vad jag önskar mig, men jag ångrar mig efter en timme igen. Är detta bara jag? Vad fan ska jag önska mig i år då? Har typ googlat nu i några dagar men jag hittar inget jag vill ha. 

Jag är den som förväntar mig saker och sen på julafton bara "eee... tack så mycket...". Asså jag är inte den som är missnöjd utan jag känner mig bara så dum. Varje år så tänker jag "varför önskade jag mig det här?" Hur fan ska jag klara denna julen? Jag brukar få pengar av mormor och morfar varje år, men mamma vill gärna köpa något tror jag. 

Innan var jag den som började julpynta redan tidigt i november men inte i år. Ingen julkänsla här inte. Bara tanken på att julafton inte kommer nå upp till mina förväntningar kär mig ledsen. Jag får väl önska mig pengar och se vad jag får helt enkelt. 

Juste! När vi ändån är inne på shopping spåret så kan jag ju säga att jag är en person som köper massa onödiga saker. Jag vet inte. Jag gillar helt enkelt att saker och ting finns hemma.

Likes

Comments

​Igår så hände något. Klockan 5 i 6 så träffade jag min faster som jag inte har träffat sedan april! Jag var så lycklig igår. Har till och med drömt om det. Alla skrattade och hade kul. Det var en lugn och fin kväll helt enkelt. 

Idag så är det ju farsdag. Så först mitt på dagen ska vi till min morfar och kanske ta en fika där. Sedan så åker vi hem igen. Jag tar sedan cykeln till pappa eftersom jag behöver cykla till stationen. Jag kommer att stanna där tills på tisdag morgon. 

Och sen var det skola imorgon.... 

Men det så bra!

Likes

Comments

Tiden har flugit iväg de senaste dagarna och bloggen har legat längst bak i hjärnan... I fredags så var jag på Ullared. Det blev lite mycket... Där var dock inte så mycket folk. Sammanlagt handlade jag för 2100kr, woops... Jag är faktiskt jätte nöjd med allt jag köpte och jag känner att jag inte köpte något onödigt. Vi körde vid 7 tiden på morgonen och vi var framme ungefär vid 9. Vi åkte därifrån vid 2. Det blev en lyckad shopping dag!

Jag var även på ett shoppingcenter igår. Mamma skulle dit och träffa vänner så jag hängde på. Jag gick inte med dom dock. Hade lite beslutsångest. Jag ville köpa så mycket. Jag hittade en träningsväska på stadium för 199kr och jag ville ha en skrubb från the body shop som kostade 295kr. Jag hade 300kr presentkort. Jag gick först till the body shop och handlade skrubben, och när jag kommer fram till kassan så frågar hon om jag är medlem och jag svarar ja. Så hon slår in min mammas personnummer och säger att medlemskapet har gått ut och att vi behöver förnya det. Ha, tänkte jag. Och sen säger hon att det finns 100kr som vi har satt in när vi blev medlemmar. Så jag använde de. så jag behövde betalde 195kr, jag använde mitt presentkort för att betala. Efter detta så går jag till stadium och ska handla träningsväskan och när jag står i kassan så frågar hon om jag är medlem och det är mamma så hon skrev in min mammas personnummer och säger "tack vare att du kunde din mammas personnummer så får du 20% rabatt". Jag jag blev så glad. Jag sa att jag hade ett presentkort och att det fanns 105kr kvar på det. Så jag betalde sen 54kr.

Om jag inte hade haft ett presentkort eller inte kunnat min mammas personnummer så hade jag fått betala 500kr! Tack vare att jag kunde det fick jag betala 54kr!! Detta kallar jag en bra shopping tur!

Likes

Comments

Jag fick en vikarie på sånglektionen och ska även ha han i framtiden. Asså lektionen idag var så pinsam så jag vill inte ens prata om det! Annars hade jag bara matte idag. Så jag slutade 10:45. Så jag tog ett segt tåg hem (ett tåg som stannar vid massa onödiga stationer) och mamma hämtade mig på stationen. Vi åkte inom ICA på vägen hem. Sen var jag hemma vid kvart över tolv kanske. Nu har jag bara slappat och tagit hand om min mensvärk. Så man kan ju säga att det bara har varit en jobbig dag.

Jag längta så mycket tills på fredag! Hoppas det inte är så jätte mycket folk när vi väll är där! 

HA EN TREVLIG KVÄLL! 


Likes

Comments

Nu har jag haft projekt i skolan i två veckor, så det känns konstigt att gå tillbaka till det gamla igen. Idag hade jag endast tre lektioner, och jag brukar ha fyra. Vi har ingen estetisk kommunikation längre då våran lärare har slutat. Jag hade samma lärare på mina sånglektioner så jag kommer få en vikarie tills de hittar en för jobbet.

Denna veckan tror jag kommer bli rolig. Imorgon har jag ensemble, tyska och gehörs och musiklära på schemat. Jag börjar vid 11 och slutar vid fyra på eftermiddagen. Lång dag men men. Jag kommer troligen hoppa av tyskan för att få flera ämnen att välja till i tvåan. Allt detta med gymnasiet gör mig helt galen. Jag tror jag längtar lite till idrotten. Har inte haft idrott på ett tag och vi ska ha någon boxnings sak, så det ska bli kul att testa.

På fredag har jag studie dag!!! WOHO! Så jag och mamma och en annan ska åka till GEKÅS ULLARED. Och nu tänker ni som har läst min blogg innan att "du var ju där för tre månader sedan". Jag har fyllt år och ska gå crazy på allt jag vill ha! Eller så tänker jag bara så och blir snål när jag kommer dit! Haha! typiskt mig!

Likes

Comments

​Jag fattar. Jag har inte många läsare, jag kommer ALDRIG nå till en speciell nivå för att kunna kallas "känd", men jag nöjer mig med att vara här nere på maken! Meningen med denna bloggen är inte mode, och inte skönhet för den delen heller. Och speciellt en sak jag vill göra klart för er alla är att jag inte vill nå nivån där uppe. 

Jag känner att de jag har velat uppnå med min blogg inte syns så mycket. Det känns som om allt blir likadan varje gång jag skriver ett inlägg här. Min blogg har mest bestått av vad jag gör om dagarna, och när jag känner för det så kunde jag tipsa om musik, (som andra redan visste). 

Jag känner att jag ska börja på nytt, gör ett nytt försök. Kanske ge mina inlägg lite länge tid innan jag publicerar det. När jag skriver ett inlägg tar det inte mer än 3min. Jag har inte många bilder heller men just nu är jag inte så nöjd hur jag ser ut. Men det är en annan story! 

Jag känner att jag har växt en hel del sedan jag började gymnasiet. Jag kan vara mig själv, jag väntar inte på att någon ska ta kontakt med mig, jag pratar med folk, skrattar och bar är mig själv. Jag känner mig trygg med mig själv på ett helt annat sätt. Nu ska ni få se den sidan av mig. Min humor, mina intressen, vad som gör mig glad, vad som händer i mitt liv. 

Nu kör vi en ny start! Är ni med?


Likes

Comments

​JA, jag kan inte äta/dricka laktos. Min mage reagerar lite konstigt och jag börjar må illa. Detta upptäckte vi i början på året. Nu äter jag bara laktosfritt förutom om det är en god fika som man inte kan hålla sig undan. Då offrar jag min mage för det. 

Det finns både för och nackdelar med att inte tåla laktos. Om det är laktos i maten måste jag gå till hon som jobbar i köket och säga "laktosfritt tack" så tar hon fram det. Ibland är det gott ibland så är det inte gott. Jag får mat iaf. så jag ska inte klaga. 

En annan sak som kan vara lite jobbig är när man är hos kompisar. Eller restauranger. Som idag. Jag var på espresso house och måste beställa laktosfri frappino. Jag brukar ta min choklad för de kan de göra laktosfri. Får även laktosfri grädde på toppen. SÅ GOTT!


Likes

Comments