Header

Hello again.
Nu är mitt objektiv helt igen, så har inte längre något att skylla på för min dåliga update.
Mitt liv nu ser inte precis unikt ut, går i skolan som vanligt och efter skolan träffar jag Edward. Har jag tur får jag även lite plugg gjort framåt kvällen, sen är det samma visa som upprepar sig igen. Men klagar verkligen inte! Nu är det snart lov igen också, har knappt hunnit sakna ledigheten. 

Idag har varit en vanlig dag, med skola, Edward, fotbollsträning och nu lite te-mys i sängen. Har inget mer ointressant att läcka ut tror jag, så jag önskar er en god natt!


Likes

Comments

I lördags var det avskedsfest för Theo, som åker till Australien imorgon över ett år. Kommer verkligen sakna honom, men ett år går förhoppningsvis rätt fort. Det var en jättetevlig kväll hur som helst, träffade många gamla vänner jag inte sett på ett tag.

Likes

Comments

Fyndade den här skönheten på rean idag. Köpte den inne på Minzo för halv priset och är jättenöjd. 


Likes

Comments

I fredags drog vi ut några och åt och firade Sarahs födelsedag. Efter det åkte Sarah, Ella och Ella med mig Hem och hade temys :) Lite senare åkte Sarah och Ella hem och Edward kom hit istället.
Igår var jag ute med familjen och såg först på bio, Hundraåringen som var så sjukt klockren haha, och åt sedan middag på A Hereford Beefstouw. Efter att vi ätit åkte jag direkt hem till Linn där några fler var och spenderade natten där med de andra. Jättemysigt alltihop. Kom hem för inte så längesen efter att ha käkat pizza med Erik, Arvid och Stina, och nu har jag precis duschat och ska snart äta igen. Hoppas ni haft en fin helg ni med! Här kommer några bilder från i lördags från Ellas kamera.

Likes

Comments

Nu har jag precis duschat, gjort min femte kopp te och lagt mig i sängen.

Min update har ju varit väldigt kass nu under lovet, men det är så det blir när man tappar bloggmotivationen för ett tag. Lovade mig från första början med den här bloggen att jag inte skulle bli någon som hetsar fram inlägg bara för att. Skriver när jag känner för det liksom, tycker det känns bättre så.
Likes

Comments

Spenderade gårdagens kväll hemma hos Ella. Till en början med Ella och Tove, och lite senare kom även Anahita. Någon gång efter tolv fick vi även sällskap av William och Linus som stannade till 7 ungefär. Efter det sov vi givetvis och vaknade lite lagom sent in på denna dag. I förrgår var det ungefär samma story, bara att det var jag Ella och Julius istället. Tror jag har druckit ca 20/30 koppar te de senste två dygnen haha.

Likes

Comments