Okej, detta må vara den mest världsliga saken man kan göra och alla gör det hela tiden. Men igår tog jag två hål till i örat!! För mig är det en rätt så cool och rebellisk sak att göra om man heter Emma Landström. Har haft en ganska fast princip hela mitt liv, när jag gifter mig i framtiden ska jag bara ha två hål i örat. Inget mer. För det ser billigt ut. Men jag har total ändrat mig. Det är ju svinsnyggt? Så under kanske 3 veckors tid har jag funderat på att ta två hål till på vänstra örat. Fikade med Ellen igår efter jobbet och berättade det och hon sa "varför inte göra det nu?". Så då gjorde jag det. Stackars han som tog hål i örat på mig. Var nog den mesigaste 20åringen han träffat på. Va super nervös verkligen. Det gjorde ju pissont? Från mina två första hål minns jag inte att det gjorde så ont. Har nog blivit mesig sen dess. Men blev skitnöjd! Tanken är ju att dessa två fjuttiga diamanter ska bort och två små silvriga ringar ska in. Blir nog hur fint som helst.

Ja annars då? Har börjat på mitt nya jobb nu. Känns jättebra och kommer säkert komma in i det snart. Mycket ny materiallära och annat sätt att sälja än vad jag är van vid men jag är taggad. Tycker om att jobba i butik och med kläder framförallt. Har även registrerat mig på antagning.se, är inte så sugen på att börja plugga nu men börjar hitta motivationen till det och vad jag vill läsa. Så det känns bra. Livet känns bra. Tänk vad två små hål i örat kan göra för mig?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jacka- Zara // Klänning- Gina Tricot // Jeans- Peak Performance // Väska- Mulberry

Älskar sockerbruket vid Rödasten. Det är en så vacker byggnad. Älskar förövrigt trenden med en klänning matchat till ett par jeans. Älskar dock inte hur mitt hår går mot en råttfärgad ton så fort det inte är sommarmånad längre. Måste göra något åt det.

Likes

Comments

Uruselt kvalite på bilderna men så blir det ibland. Detta är ifrån en kväll när jag och Johanna gick ut och åt i Cogolin där hon bodde för att äta. Det var så varmt och skönt där. Saknar faktiskt.

Likes

Comments

Klänning- Gina tricot // Väska- Marknad på Mallis

Likes

Comments

Instagram@emmalandstrom