Är totalt pladask kär i denna kjolen. Känner mig så fin när jag har den på mig.

Kjol- H&M // Jacka- Zara // T-shirt- Peak Performance // Väska- Mulberry

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och min lära vän Stephanie ville på äventyr och vi ville åka bil. Så då blev det en trip till Oslo! Så mysigt verkligen. Stannade först till vid Aker brygga och strosa runt där. så fin arkitektur och mysiga restauranger.

Vi tog såklart kort på allting hej vilt.

Stannade till på en restaurang som va som en stor båt vid bryggan som heter Lektern. Tog varsitt glas och skålade frö livets konstigheter och beställde lite mat.

Det blev fisksoppa och moules frites. Sjukt gott. Rekommenderar varmt.

Turistade längs Karl johan gatan, alla butiker va stängd eftersom det va söndag. Så det blev bara titta för oss (tur det).

Upp till slottet och tog obligatorisk turistbild.

Hittade väldigt cool konst.

Sen bar det av hemåt. Väldigt mysig dag och det va skönt att bara komma iväg till en annan stad. Tog inte mer än ca 3 tim att köra dit så det va supersmidigt. Man kan ju tro att det ska ta längre tid än så. Spännande att gå runt i en ny stad också. Har aldrig varit i Oslo. Men kommer nog åka dit igen!

Likes

Comments

Va ledig några dagar i rad från jobbet och bestämde med pappa att måla om mina väggar i mitt rum. Bara en ny fräsch vit yta. Detta blev av men vi fick ett ryck och slängde lite möbler och tog in lite nya. Blev väldigt nöjd måste jag erkänna! Känns lite mer stilrent fast med lite mer detaljer.

Likes

Comments

Fick en fråga för några dagar sen som rör sig kring min säsong i alperna. Tänkte att jag svarar på den här så att om någon mer undrar kan få reda på detta också.

Hej läste ditt inlägg om att säsonga i alperna och det är också något jag funderar på att göra! Hur mycket pengar sparade du ihop innan du åkte? Om du skulle göra det igen skulle du gjort något annorlunda? Tips på hur man söker jobb? Söka hemifrån eller söka där? Kram


Jag hann inte spara speciellt mycket innan säsongen. Bestämde mig väldigt sent för att åka så hade inte haft tankarna på det. Hade jag gjort det igen hade jag inte jobbat just för att jag jobbade väldigt mycket och det va slitsamt för mina dåliga knän. Kände ofta att jag missade ganska mycket för att jag var tvungen att springa iväg till jobbet eller avstå från vissa saker för att jag skulle jobba sen. Men rekommenderar att jobba sin första säsong för det är då du lär känna alla bättre och byn bättre. Jag hade ju varit i val thorens under v.7 för 2 år sen så jag hade koll på vad det fanns för ställen, så jag visste vad jag ville och kunde söka. Hade två krav innan jag åkte, fixat jobb och boende innan jag åker. Kändes som en skön trygghet att ha eftersom jag inte hade sparat tillräckligt för att inte kunna jobba. Ville inte åka ner tidigare än nödvändigt just för att jag ville va så länge hemma som möjligt pga jobbet hemma och mina nära å kära. Sökte typ allt man kan tänka sig via mail. Gick väldigt fort och smidigt men va sjukt sent ute. Börja sökande i oktober och de flesta söker redan nu i augusti. Så om du vet vart du vill åka, sök jobb nu! Hoppas detta kan hjälpa dig. Att säsonga var nåt av det roligaste och mest händelserika upplevelsen jag varit med om så åk! Du kommer inte ångra dig.

kram

Likes

Comments

Detta tar mig tillbaka till min och Ellas båtluff i Grekland. Vi fick alltid vår sallad i en liten skål. Hur gott och enkelt som helst. Men tomaterna, rödlöken och paprikan är inte ens halvvägs så god som den är där... Längtar lite dit.

Likes

Comments

Instagram@emmalandstrom