Kommer aldrig tröttna på denna miljön tror jag. Gillar att bo i stan här på Mallis men det går inte att jämföra med hur fint det är uppe i bergen. Vi bor i Bonyola nu och ska göra det under dessa två veckor vi är här. Så härligt! Hela dagen igår var som en lång siesta. Kan lätt tröttna på det... så när vi åkte och handla köpte vi strandpingis och hopprep för att jag ska kunna underhålla mig själv! Så idag blir det mer fartfyllt.

Kyss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min position typ hela dagen. Bara slappat! Solat lite, ätit melon och läst. Så skönt men sjukt varmt! Jag som har lite svårt för när det är lite för varmt och fått lite smått panik men har hunnit svalka mig i poolen många gånger!

Likes

Comments

Efter en lång flygtur igår kom vi fram vid strax efter 8 på kvällen. Vi väskor saknades på flygplatsen så vi gick för att rapportera det. Började fylla i alla papper och sen ser jag våra två väskor stå inne på kontoret! Sån jäkla tur att jag såg dom...! Så vi fick med oss väskorna iaf. Vi gjorde lite mat och sen satt hela familjen och tjöta fram tills halv 11 typ.

Idag ska vi bara ta det lugnt och chilla vid poolen. Precis vad som behövs...

Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Tog en liten kaffepaus från packningen. Är nästan helt klar nu så det är skönt! Ska sätta mig framför det senaste skam avsnittet och bara ta det lugnt en stund!

Kyss

Likes

Comments

Instagram@emmalandstrom