HUR snyggt är inte det här!! Hoppas att ni ännu en gång blir lite inspirerade haha. Jag hade tänkt att lägga upp endast en av dessa, men jag kunde verkligen inte bestämma mig vilken väst som var snyggast till, vilken tycker ni? Jag tycker iallafall att dessa outfits är riktigt drömiga. Dessutom passar dem både på dagen och till kvällen. Jag cravear Valentino väskan så galet mycket just nu, tycker det är så snyggt med massvis av bling eller färger och mönster på just den modellen. Jag glömde att tagga den bruna västen som är från Karl Lagerfeld. Ha en underbar fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredag imorgon!!! Vad ska ni göra i helgen? Om ni inte vet vad ni ska ha på er än så har jag gjort ett litet collage som jag hoppas att ni kan inspireras lite utav. Denna outfit är enligt mig helt perfekt för en utekväll, så sjukt snygg tycker jag!! Eller vad tycker ni? Denna päls är bara såå snygg så var tvungen o lägga in den i collaget, men en fusk päls fungerar ju exakt lika bra egentligen, fast kanske inte lika varm^^ Ha världens mysigaste torsdag kväll<3 puss

Likes

Comments

Prints på jeans, jackor, tröjor och skor kan vara en riktigt snygg detalj!!! BIG like får det av mig!!! Dessa jeans hade jag på mig idag, till dem matchade jag en vit i armarna fransad sweatshirt och en vit oversized skjorta med glitter på sidorna. Puss

Likes

Comments

Som ni ser är jag ganska inne på rundare solisar, tycker det är himla snyggt! Här är ett par budget, några mittemellan, och ett par dyrare. hörs sen

Likes

Comments

Jag tog studenten juni 2016 och studenttiden fick mig minst sagt att gå upp i vikt. Tror även att en hel den mixande och trixande med preventivmedel fick mig att gå upp en hel del. Jag köpte ett par nya jeans som passade när jag fick hem dom, men som jag efter 2,5 vecka hade svårt att få på mig över lår och rumpa, galet jag vet... jag testade mig på kaloriräkning men helt ärligt så blev jag bara deprimerad av det.

Jag åkte till ibiza i slutet av juni och även där fick jag i mig en hel del desserter, pasta, frukt och liknande. Jag gick inte direkt ner efter denna resa. Från ibiza tog jag ett flyg direkt till marbella där jag umgicks med min familj i 3 veckor. och direkt när jag kom dit tänkte jag ta tag i mig själv och börja äta nyttigt. Och inte dricka alkohol. Och helt ärligt var jag duktig i en vecka och höll mig ifrån allt det som jag ville mig hålla borta i från. men, jag höll mig borta i från fel saker.

Efter denna första vecka kom jag på att jag skulle börja äta strikt LCHF. Low carb high fat. Och hörni, jag säger bara effektivt!! När man kör på strikt LCHF försöker man äta så lite kolhydrater som möjligt och iallafall hålla sig under 20g kolhydrater per dag. Så, jag tog bort allt bröd, all pasta, ris, potatis, sötpotatis, frukt, och liknande. Tro det eller ej, men att ta bort frukten hjälper så mycket. En banan innehåller nästan en hel dags kolhydrater. Kroppen klarar dock av att ta in lite socker utan att förstöra viktnedgången.

Denna solsemester rörde jag mig nog mindre i allmänhet än vad jag gjort någon annan semester. Jag simmade mindre, gick mindre på stan sov mer osv haha. Jag gick ut och sprang intervaller ca 3 gånger, promenerade 2 gånger, och joggade 2 gånger på 3 veckor. MEN, Jag gick ner ca 4 kg från när jag började med strikt LCHF. Så, med strikt LCHF gick jag ner ca 4 kg på 2 veckor och 4 dagar. JOBBIGT att hålla sig borta från kolhydraterna i början, efter runt 3-5 dagar in på "dieten" blev jag lättirriterad, lite snurrig i huvudet och okoencentrerad. Men ju längre jag höll mig, ju klarare och lättare blev det för mig att tänka. Men kom i håg att äta bra fett, som avocado tillexempel.

När jag kom hem fick jag många kommentarer om att det såg såg ut som att jag gått ner, Och såå glad blev jag!! Inte bara jag som märkte det!!! Men, efter detta började jag bli slapp igen och slutade med LCHF.. Men nu, för ca 2 veckor sedan började jag med det igen, + att jag ska springa minst 3-5 gånger i veckan. Jag kommer att uppdatera då och då om hur det går om ni nu skulle vara intresserade av det.

Det är individuellt hur lång tid det tar för kroppen att börja ta från fettdepåerna, men om det känns trögt kan man tänka sig en stor och tung långtradare i en lite lutande uppförsbacke. Det behövs väldigt mycket för att få den att börja rulla uppåt, men när den väl börjat rulla går det bara lättare och lättare... haha. Ett tips om ni vill veta mer om LCHF är att klicka er in på kostdoktorn, där kan ni lära er så mycket.

​Hoppas ni blev lite inspirerade ändå, puss

Likes

Comments

hej hörni, åå jag har verkligen börjat gilla capes, så himla snyggt tycker jag. Jag skulle nog säga att jag trivs bäst i en "cool" stil, eller i bara ett par slitna jeans, en T-shirt, ett par riktigt najs sneakers med en snedväska. Och hur bra skulle inte dessa capes passa till det? en mössa likt denna modell (inte uppvikt) skulle jag nog ha till med ett par lite finare vantar utan fingrar. Det börjar ju bli så himla kallt nu!! Men det passar ju så bra till en kjol och lite anständigare kläder också. Men jisses, jag gillar verkligen capes... seså, spring och införskaffa er en för att göra er höstgarderob mer komplett!!!! puss

Likes

Comments

Slapp grå/blå vringad t-shirt, kostymbyxor, platå sneaks, stor fluff kappa o hatt

Likes

Comments

Oversized polo, cape, kjol, höga strumpor, over knee skor +vantar utan fingrar, skulle vara snyggt

Likes

Comments