Header
View tracker

Första omgången mat

Igårkväll efter jobbet drog jag in till city och mötte upp Lucas. Vi gick till någon Sushibuffé, och herre Gud va gott det var! Ni ser hela längan upp på första bilden, fylld med sushi och massa annat gott. Utöver det var det dessutom efterrättsbuffé. Så mätt har jag inte varit länge kan jag lova.

Efterrätt (ja, jag har fått någon craveing för blåbär så man måste ju passa på)

Likes

Comments

Påväg ut en kall kväll // "America is too great for small dreams" // gymselfie

Snabb recap på senaste dagarna: jobb hela dagen i måndags då det var en helgdag så mitt värdbarn var hemma från skolan. I tisdags åkte jag till college med två klasskamrater men när vi kom dit var lektion inställd, så vi spenderade resten av den lediga tiden med småprat på Starbucks. Alla de senaste dagarna har jag hängt med ett par kompisar på kvällarna så igår passade jag på att ta min lediga dagtid till att bara vara hemma och ta det lugnt.

Idag har jag inte heller gjort många knop men jag har iallafall promenerat ner till banken och sätta över lite kontanter och gjort lite onlineshopping. Ikväll är det av till city för att käka sushi med Lucas.

Likes

Comments

snöfall på times square

I fredags drog jag spontant ut till Marquee. Har bara varit på den klubben en gång innan men denna gången var det mycket bättre än sist. Hade super kul första halvan men vi stannade faktiskt lite för länge för min smak med tanke på hur lite jag sovit de senaste dagarna innan det. 7.30 på morgonen kom jag i alla fall hem och somnade direkt.

Lördag drog jag in till city för att möta upp Johanna som var här med sin nya värdfamilj. Åh vad glad jag var att se henne!! Vi satte oss ner på ett fik och satt och snacka fram tills att hon var tvungen att gå tillbaka till hotellet för att checka ut. Hon flyttar nu till San Francisco och jag längtar efter att få komma och hälsa på så snart jag bara kan!

Likes

Comments

Bilder från i somras hemma i Sv.

Nu är jag tillbaks! Jag hade ärligt talat ett par tuffa dagar med mycket hemlängtan. Men nu är det är som bortblåst! Men inte konstigt att man saknar sin familj när man varit borta från varandra i snart fem månader. Känns helt sjukt vad tiden går fort!

Just nu ligger sängen jag ska gå upp och göra mig redo för att åka iväg till college. Jag var på min första lektion i tisdags och till skillnad från förra terminen så har jag lektioner i en aula, förra terminen var det ett vanligt klassrum. Och förra lektionen var det bara introduktion så nu är jag nyfiken på hur denna kurs faktiskt kommer vara.

Likes

Comments

One World Trade Center genom ett smutsigt fönster på Lower East Side

Här kommer bilderna från igår som jag aldrig publicerade.
Idag var mitt värdbarn sjuk och fick stanna hemma från skolan=heldags jobb för min del. Hela dagen hittills har vi mest pluggat men just nu tar hon en nap. Vilket är skönt för jag känner mig verkligen så oerhört utmattad idag, vill helst bara gräva ner mig under täcket hela dagen.

Art exhibit

Snöigt New York public library

Likes

Comments

View tracker

Igår kväll åkte jag som sagt över till Larissa för tjejkväll och det var verkligen välbehövligt! Hade så roligt! Vi va 4/5 fem tjejer som kom hit till Montclair tillsammans snart 5 månader sen. Stannade natten där och i morse gick vi alla ut och åt frukost tillsammans på ett litet ställe på min gata.

Just nu sitter jag i city tillsammans med M på panera bread då vi åkte in efter frukost, vi tänkte gå på ett art gallery men pga inställda subways osv tog det oss två timmar att komma fram och så var stället stängt.. vi hittade iallafall ett annat ställe i närheten vi gick och kollade på. Publicerar de få bilder jag tog i ett senare inlägg.

Likes

Comments

I morse vaknade jag upp till ett snötäckt Montclair. Jag vågade mig ut och tog mig genom snön till gymmet för ett väldigt kort pass innan jag skulle börja jobba. Jag var den enda som var ute på gatorna och tur var väl det. För när jag skulle gå tillbaka snöade det så mycket så jag kunde inte kolla upp när jag gick utan va tvungen att följa mina halvt igentäckta spår i snön från när jag gick dit.

Igår gick jag och två andra ut och åt Italienskt och drack rödvin. Efter det gick vi över till en bar som ligger precis vid mitt hus och spenderade kvällen där.

Idag är det tjejkväll hos Larissa som står på schemat, men först- jobb.


Likes

Comments

Bilder på dagens shopping.

Idag har varit en toppendag! Åkte till SHU först och min kurs hade några platser kvar så jag behövde inte byta skola!

Efter det drog jag och Lays till gallerian för lite shopping. Är super nöjd då jag kände att jag fick med mig mycket som jag faktiskt behöver och kommer använda. Nöjdast är jag iallafall med Anne Klein väskan, den kommer bli välanvänd!

Likes

Comments