Header
View tracker

Idag är det första december, lite blandade känslor kring det faktiskt. Otroligt mysigt med jul och allt julpynt men det kommer vara så tungt att inte vara hemma över jul. För några dagar sedan fick jag iallafall paket på posten med två chokladkalendrar, en till mig och en till F, delar till ett halvtrasigt pepparkakshus och glitter som jag pyntat gardinstången med från Mamma. Vad vore december om man åtminstone inte hade en chokladkalender lixom?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tillbaka till vardagen igen, en helt vanlig jobbdag. Just nu sitter mitt värdbarn och läser en läxa medan jag har rättat hennes matte. Men på fredag kommer äntligen Johanna hit så en vanlig vecka blir det inte ändå!

Likes

Comments

View tracker

Bilder från fredagens middag på Bagatelle och utgång på 1oak.

Idag är det söndag och det innebär att min lediga vecka är slut, ikväll ska jag jobba ca 3 timmar men jag klagar inte. Ska bli mysigt att spendera lite tid med mitt värdbarn nu när vi varit ifrån varandra i en vecka.

Har vari dåligt med bloggande den här veckan men jag har till större delen spenderat den med Emilie och/eller på olika klubbar. Igårkväll var Emilies sista kväll här så vi drog lite spontant till en frat-fest och det vart en väldigt lyckad kväll.

Likes

Comments


Blandade bilder från senaste kvällarna som har spenderats med Emilie på olika restauranger och klubbar. Såååå himla kul att ha henne här i New York med mig!

Likes

Comments

Den här veckan är Emilie i city med sin värdfamilj. Så igår hade hon några timmar lediga på dagen, självklart passade vi på att träffas. Jag har inte varit inne i city på dagtid på ett tag så det var kul att se alla juldekorationer som de börjar ta fram. Jag kände mig som en turist i min egen stad när jag gick runt och fota haha.

Vi strosade runt länge innan vi satte oss ner för att äta lunch. Efter det gick vi och satte oss i Central park några timmar i solen. Det är annars väldigt kallt när det blåser men i solen gick det bra.

Vi avslutade med en kaffe, eller varm oboy för min del, på starbucks för att får lite värme att klara oss gå hem på.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det världens bästa människas födelsedag, Grattis underbara du!! Saknar dig så jag håller på att gå sönder men snaaaart träffas vi äntligen igen och jag längtar ihjäl mig! Hoppas nu du får en toppenfödelsedag för det är du verkligen värd! Love you

Likes

Comments

Sitter för tillfället på bussen påväg till närmsta shoppingmall. Igår när jag vaknade och tittade ut såg jag nämligen snö?? Och det har varit ca 20 grader tidigare dagar. Det va inte mycket snö och den är helt borta nu men det dalar fortfarande ner snöflingor. Jag som bara har med mig sommarkläder kände alltså att det va dags att ta tag i att köpa lite vinterkläder nu..

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er! Själv ligger jag fortfarande i sängen.. Eftersom jag inte är helt 100% frisk än och det är alltid värst på morgonen för mig. Om det blir bättre ska jag troligtvis bege mig in mot city relativt snart.

Från och med idag är jag ledig en hel vecka, har lite ströplaner inplanerat men jag tror mestadels att jag kommer spendera tid inne i city. Ska bli så skönt att inte ha några tider att passa!

Likes

Comments