Väldigt mörka bilder från precis innan jag flyttade när jag och mamma (saknar mammis) åkte ut på landet och kollade stjärnfall. Ni kanske behöver dra upp ljusstyrkan på skärmen för att ens se någonting annat än svarta bilder..

Har haft fullt upp sen senast jag bloggade, lite allt möjlig har jag gjort. Orkar inte riktigt berätta om allt nu heller. Jag tar aldrig bilder heller så inga roliga bilder har jag att bjuda på. Jag ska verkligen försöka ta mer bilder, jag vet ju själv hur besviken jag blir på mig själv när jag inte har några bra bilder efter att ha gjort något roligt. Tänker mig att jag ska ta systemkameran och gå ut och fota lite i Montclair, tror framförallt att det kan vara roligt för mig att ha att titta tillbaka på.

Just nu sitter jag i klassrummet på mitt college och väntar på att lektionen ska börja. Det är regnigt här i dag så det blir nog en slappar/innomhus-dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår jobbade jag rätt sent då men efter jobbet slängde jag på mig festkläder och klackar och sprang ner till bussen. Inte för än kl 1 kom vi fram till klubben vi skulle till på grund av att vi han inte med den bussen vi tänkt och den vi sedan tog var mer än 20 minuter sen- tyvärr går bussarna in till stan bara en gång i timmen på kvällarna.

Men inte gjorde det nått utan när vi kom in dansade vi fram till stängningsdags halv 5. Har dock aldrig varit med om sådan smärta i fötterna efter en kväll i klackskor. Jag menar jag har ju alltid på mig klackar när jag går ut och jag har använt dessa massor gånger. Det gör jätteont att bara stå idag! Kom iallafall hem väldigt sent och började jobba bara ca en timma efter jag kom hem. Men en riktigt kul kväll hade jag!

Likes

Comments

Insåg att jag aldrig publicerade bilderna från mitt farewellparty innan jag flyttade till staterna. Just nu sitter jag i klassrummet på mitt college. Så jag låter bilderna tala för sig själv.

Likes

Comments

Fina Columbus circle

Bilderna är från i söndags när jag mötte upp en kompis i city. Som sagt ville jag se höstlöven i central park eftersom det är så fint här i Montclair, men det visade sig att det inte ens börjat bli höst där. Allt var fortfarande grönt.

Kvällen spenderade jag på six flags (nöjesfältet) och jag kan stolt säga att jag åkt en av världens högsta berg o dalbanor. Den va iallafall världens högsta några år sedan, vet inte om något nytt och högre har kommit till sen dess. Riktigt kul var det iallafall! Tyvärr tog jag inga bilder..

Likes

Comments

Sitter för tillfället på bussen påväg till Manhattan för att möta upp en kompis en snabbis. Jag har inte varit i central park på ett tag så jag tänkte att vi skulle dit ifall det är fint med alla höstlöv. Överlag är hösten så otroligt mycket finare här, hemma kändes det som löven bara blev bruna här är det verkligen knallrött eller orangea löv, folk har halloween dekorerat sina hus osv. Jag bara älskar det!

Haha känns som jag alltid lägger upp bilder från exakt samma ställe men jag tröttnar aldrig på denna vy så jag tar kort varje gång jag åker förbi. Så den bilden tog jag ca 2 min sedan haha.

Likes

Comments

Har varit dåligt på bloggande den senaste tiden, jag ska försöka bättra mig igen. Jag har iallafall haft en himla rolig vecka. Som jag nämnde tidigare så var jag i city med min värdfamilj i måndags och i tisdags åkte jag in med Mariama igen, så alla bilder i detta inlägg kommer va från i tisdags.

Vi promenerade ner till fina Chelsea igen. Tycker verkligen om att va i dom områdena. Besökte bland annat Chelsea market.

Allt detta känns dock rätt långt bak i tiden för mig just nu (ja 4 dagar känns långt tillbaka) och eftersom jag skriver här på bloggen främst för mig själv att titta tillbaka på ska jag nog ta och skriva lite snabbt om i torsdags kväll, som helt ärligt kan ha varit en av de roligaste kvällarna. Jag skrattade konstant!

Jag vart med bjuden på en konsert så ett gäng på 6pers åkte dit tillsammans, inte nog med att vi var sena så blev vi också utslängda nästan direkt, inte mig emot då jag tror jag hade en roligare kväll än vad jag skulle haft om vi varit kvar. Eller rättare sagt 4 av oss blev utslängda så resterande två fick faktiskt uppleva spelning medan vi andra roade oss utanför. När de sista två väl kom ut drog vi till en bar här i Montclair i stället där det va beerpong turnering. Självklart ställde jag upp (med en lagkamrat då) och vi kom faktiskt rätt långt!

Så efter lite nattmat kom jag hem men som tur var jobbade jag bara sammanlagt ca 1 timma och ör ledig hela helgen. Så jag har tid att vila upp mig.

Likes

Comments


Gissa vem världen lyckligaste människa just nu är? That's right, me! Gissa varför? För nu är det bestämt- min andra halva kommer spendera ca 10 dagar här i new york med mig. Hur lyckligt lottad är jag inte att få vara med min favorit människa i min favorit stad? Åhh vad jag längtar!!

Likes

Comments

Det börjar bli höst här på riktigt, jag behöver verkligen köpa höstkläder! Har bara med mig tunna sommar jackor osv.

Igår iallafall vad Columbus day vilket innebar ingen skola för mitt värdbarn. Vi köpte hem dunkin donut till frukost, gjorde lite läxor och pysslade innan vi tog tåget in till city för att möte upp min värdmamma.

Hon mötte upp oss på stationen och vi följde med en stund till hennes jobb för att hälsa på alla kollegor.
Efter det tog vi subwayen ner till meatpacking district för en (sen) lunch på sugar factory.

Sugar factory är ett känt ställe, och över allt fanns bilder uppsatta från alla deras kändis besök. Här ser ni några som fanns i menyn.

De är kända för sina efterrätter men efter maten var vi alla för mätta för efterrätt haha så vi tog istället tåget tillbaka hem. Ändå en väldigt bra jobbdag måste jag säga!

Likes

Comments