Header

Sitter för tillfället i bilen i Fs drive through på skolan för att hämta upp henne men jag var lite tidig så det har inte kommit ut än så tänkte uppdatera lite snabbt bara.

Likes

Comments

Jobbade på dagen igår så efter jobbet åkte jag och J till hans företagsfest, det var egentligen deras holidayparty som blivit försenat. Tyvärr tog jag inga bilder där men det fanns professionella fotografer där så förhoppningsvis finns det kanske någon okej bild från dom.

Lokalen de hade hyrt var iallafall väldigt fin med både spelhall, bowling, lasertag, photo booth, fri bar och mat. Efter det drog vi vidare till chefens enorma hus för att fortsätta festen där. Allt som allt en riktigt rolig kväll!

Likes

Comments

Idag var det ingen skola för mitt värdbarn så runt lunchtid tog hon och jag tåget in till Manhattan och mötte upp min värdmamma. Därifrån tog vi en subway upp till times square för att äta lunch på Dave and Buster's som är en restaurang och spelhall i ett.

Nu ligger jag hemma i sängen och mår lite sisådär. Känns som jag alltid är sjuk.. så nu är jag lite tveksam på om jag ska följa med tjejerna ut till city ikväll eller inte. Problemet är att när vi går ut kommer vi inte hem förns än typ 8 på morgonen ibland och jag tror inte jag klarar att vara ute hela natten så som jag mår just nu samtidigt som jag inte vill ligga hemma. Aja nu ska jag vila lite sen får jag se helt enkelt.

Likes

Comments

Idag skiner solen över Montclair så efter college i morse passade jag på att gå ut på en promenad/jogging runda i det fina vädret. Helt sjukt vad lite sol kan göra för humöret.

Just nu packar jag i ordning inför mitt cluster meeting (au pair möte) som jag ska på om några få timmar. Den här gången har min LCC fixat så instället för en vanlig träff hemma hos henne så ska vi alla till gymmet och få en group workout och hälsotips från en coach där eftersom alla har klagat/kommenterat på den ohälsosamma livsstilen man lätt kommer in i när man flyttar hit.

Likes

Comments


Igår var alla hjärtans dag- vilket dom verkligen hypat upp rejält här. Jag spenderade dagen åt att fixa lite ärenden osv och efter drog jag till J för Valentines firande.

Mörk bild men tittar man noga ser man nyc skyline i bakgrunden

Likes

Comments

Pannkaksfrukost // regnigt NJ

Toa-selfie i Barclay center // skål innan en bättre utgång

Min allra första Shake Shack hamburgare // klädprovande inför uppkommande fest

Likes

Comments

Igår var det snowday igen, dvs. ingen skola. Jag var hemma med mitt värdbarn nästan hela dagen då de andra skolorna inte hade snowday men slutade jobba tidigt istället. Då drog jag hem på middag hos J och hängde där fram tills det var dags att börja åka och plocka upp tjejerna för bio. 50 shades darker blev det och kom hem från bion runt klockan 2 på natten. Supertrött som jag var somnade jag direkt.
För tillfället ligger jag i sängen men nu ska jag ta och pallra mig upp och hämta mitt värdbarn från sin sleepover.

Likes

Comments

Igår var det 17 grader och sol- idag är det snöstorm och skolorna är inställda på grund av detta.

Har alltså spenderat hela dagen med mitt värdbarn och ska fortsätta med det. Förhoppningsvis har vädret lugnat ner sig tillräckligt för att Lays och hennes värdbarn ska kunna komma hit för en playdate snart.

Likes

Comments