Header

Utsikten från piren i fina Santa Barbara

I onsdags, alltså dagen innan min födelsedag åkte jag och Emilie till Santa Barbara på kvällen och mötte upp Michelle som pluggar där. Vi åkte ner till stranden och drack vin och väntade in tolvslaget och äntligen blev det min födelsedag!

State street

Jag och Emilie sov i Michelles lägenhet och dagen efter gick vi ner till piren och State street och strosade runt. Var så underbart att vara tillbaka eftersom jag var på språkresa i Santa Barbara i en månad för snart två år sedan och har längtat tillbaka sen dess.

Födelsedags lunch på the Habit

Sedan drog vi upp till Isla Vista där jag hade mitt dormroom när jag var här, fick verkligen gåshud hela tiden för det var så underbart att vara tillbaka. När vi ändå var där åt vi lunch innan vi drog oss hem igen för att göra oss i ordning för kvällen.

På kvällen förfestade vi i lägenheten med Michelles rumskompisar osv och drog sen iväg på några andra småfester innan vi spenderade ännu en natt i Michelles lägenhet. Allt som allt var det en superbra födelsedag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

3rd street promenade i Santa Monica

I tisdags for jag vidare till Los Angeles. Under dagen jobbade Emelie, som jag är här besöker, så jag strosade runt i Santa Monica tills hon slutat jobba. Då hämtade två av hennes kompisar upp mig och Emelie och åkte sedan ner till West Hollywood för en kvällsfika.

Stranden i Venice

Kända skateparken i Venice Beach

Igår tog Emilie med mig till Venice Beach där vi strosade runt lite innan vi la oss för att sola vid Santa Monica. Jag lyckades bli brändare än brändast på rygg och baksidan av benen så jag kunde knappt sitta ner eller röra mig efter det.

Promenad ner till stranden

Hälften av tiden var det riktigt dimmigt så man inte ens såg hustopparna, och händ lyckades jag bli så bränd

Min look för dagen innan jag cuttade av håret och färgade blont

När Emilie sen behövde jobba några timmar passade jag på att strosa runt i Venice och spontanbokade en klipptid så jag klippte av halva håret och färgade blont. Känns väldigt ovant och än har jag inte bestämt mig om jag älskar eller hatar det. Men jag tror faktiskt att jag gillart trots allt.

Likes

Comments

Väldens bästa vän

I fredags drog vi ändra runda upp till college of San Mateo, som alltså är staden Johanna bor i. Vi gick runt lite på det fina campus området och kollade på utsikten som verkligen var jättefin! Svårt att fånga hur fint det va med mobilkameran bara eftersom den är så utzoomad.

På kvällen drog vi på fest, båda slitna efter en fulldag med jobb, bortsätt från college besöket. Men vi hade ändå kul och dansade bort kvällen. Mår så bra när jag får vara med min bästa vän<3

Likes

Comments

Åt min första acai bowl i torsdags. Var super gott så dit hoppas jag vi hinner återbesök innan jag åker vidare på tisdag.

På kvällen i torsdags Åkte jag och Johanna på basebollmatch. Johanna hade köpt biljetter till oss som en liten födelsedagspresent till mig som fyller nästa vecka. Det var en super rolig upplevelse och vi hade jättetrevligt! Så efter jobbet gjorde vi oss i ordning med lagets tröjor och målade oss i lagets färger och åkte vi in till San Francisco där matchen skulle va. Lagen som spelade var San Fransisco Giants mot Colorado Rockies, självklart höll vi på SF Giants men tyvärr förlorade de.

Arenan låg fint vid hamnen

Allt som allt en jätterolig kväll och en jättebra födelsedags present som jag alltid kommer minnas!

Likes

Comments

Otroligt fin soluppgång över NYC från flygplatsen igår morse. Den stora och högsta byggnaden är One World Trade Center.

Flygturens 6 timmar gick ändå rätt så fort då jag lyckades halvsova bort de första 5.

Äntligen framme hos Johanna. Som jag har längtat! Johanna och hennes värdbarn på ett år hämtade upp mig på flygplatsen så åkte vi hem till henne. Vi tog hand om barnet ett tag innan vi åkte och lämnade henne hos mormor och åkte vidare till ett utomhus shopping mall för att strosa runt lite och ta en obligatorisk fika.

Vart ändå lite förvånad över hur otroligt grönt det är. När jag varit förut har alltid Kalifornien varit så uttorkat.

Kvällen spenderade vi hemma för att catcha upp. Hon bor i San Mateo straxt utanför San Francisco. Faktiskt en jättefin stad!

Idag startade vi dagen med ett träningspass som Johannas värdpappa satt ihop medan K (Johannas värdbarn) sover, så för tillfället väntar vi på att K ska vakna så ska vi ut på äventyr!

Likes

Comments

Från en underbar dag i Washington DC med Elin som vi avslutade med bubbel och chips under de blommande träden. Ett sånt där oslagbart moment. Washington var verkligen så otroligt fint, både jag och Elin var helt överraskade över hur fin huvudstad det var.

Likes

Comments