Borås levererar igen med snygga väggmålningar! Jag tror att denna är relativt ny men vet inte säkert. Inte heller vet jag vem som har gjort den eller vad den heter. Men jag gillar den. Precis som jag har gjort med de andra jag har lagt upp här. Jag blir alltid lika glad när jag ser en ny målning på en vägg här i Borås. Lär nog trötta ut någon med dem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ytterligare en väggmålning i Borås som jag sprang på, på vägen till skolan. Vet inte vad denna heter eller vem som har gjort den. Jag gillar den. Jag gillar att Borås har väggmålningar som lyser uppe stan, då dessa poppar upp lita här och var. Jag hoppas att det fortsätter så.

Likes

Comments

Det finns en liten fördel med att vara på väg ur en förkylning och det är att ha en anledning till att gå och sova tidigt och ingen kan kommentera att jag sover för mycket. För är man sjuk så är det okej att gå och sova innan 20,00. Vilket jag med stor sannolikhet kommer att göra ikväll. Jag hoppas att jag kan sova mig ur denna förkylning fort. Vill kunna andas via näsan och kunna gå och träna. Vill vara frisk! Fast jag ska ju inte gnälla över en liten förkylning.

Likes

Comments

En liten last jag har, är choklad med sprit i. Anton Berg har lyckats att göra mig nöjd. Köpte dessa små på Madrids flygplats tidigare i höst och sparade tills ikväll att ha till Nobelfesten. Risken är att jag blir salongsberusad. Men vad gör det en kväll som denna?

Likes

Comments

Jag har visst blivit tilldelad nya kursare! Jag vill inte umgås med dom alls! Men är tvungen. Har fått en härlig förkylning och jag hoppas att feber och hosta hålls borta! Det är inget jag har lust eller har tid att umgås med just nu! Det räcker med snuva och täpptnäsa ställer till det för mig. Ska nu göra mig en stor kopp te och fortsätta och plugga. Så att jag blir klar med enhel del skolgrejer innan jul!

Likes

Comments

Har nyss börjat med bok nummer två. Vet att det finns tre i denna serie av Jenny Colgan om det Lilla bageriet, det kan finnas fler men är inte säker. Vet dock att hon har skrivit något mer men inte vad. Jag har nyss börjat på Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden. Jag gillade den första som heter Det lilla bageriet på strandpromenaden. Den var söt, mysig, rolig, spännande och romantisk. Den ända nackdel med denna typ av böcker är att de fyller en funktion för stunden av njutning som sedan är glömd någon dag efter att den är läst. Men denna typ av läsning är inget att förakta. Då för min del är en stunds avkoppling från tunga och ibland förvirrande kurslitteratur. Det kommer en uppdatering av denna söta bok. Det lilla jag har läst så är den bra.
Får nog skriva om böckerna jag har läst när jag har läst ut dem.

Likes

Comments

Det finna med Borås är dessa vackra husmålningar, är dock inte säker om det heter husmålningar eller väggmålning. Men vackert är det! Jag gillar denna. Vet tråkigt nog inte vem som har gjort den eller vad den heter. Dessa målningar finns på flera ställen och dyker upp där man minst anar att det ska finnas någon. Jag ska vara i Borås i ett tag till så jag lär springa på flera och lika vackra.
Som tur var så hade isen smällt från det jag kom imorse så jag slapp att halka omkring på vägen hem.

Likes

Comments

De gånger jag gillar is är när de är i drinkar eller bildar något vackert! Men inte när isen är under mina fötter. Det var inga problem i Göteborg men det var riktigt halt i Borås. Jag hoppas att isen har hunnit smälta bort tills i eftermiddag när jag ska åka hem. Det borde vara höga böter för vädergudarna när de sätter isen på fel ställen. Dom borde veta bättre!

Likes

Comments

Med en naggad kopp med te, så är det ganska sköt att hoppa upp i soffan för att se en favorit serie. Jag hoppas att Svt play har lagt ut min favorit serie redan nu så att jag slipper att vänta till 21. Den jag ser är Jordskott och är hur bra som helst! Har fått gjort mycket idag. Fixat till inlämningsuppgiften och lämnat in den. Ordnat med all litteratur för kursen som börjar imorgon och nästan hamnat i matkoma efter julmyset med hyresgästföreningen där jag bor. Som var riktigt trevligt. Glömde bort att ta foto på den fina jultallrik vi fick. Får hoppas på bättre minne till nästa år.

Likes

Comments

Har idag både förlorat och fått en del vuxenpoäng. Sov till 10, där försvann några. Gjorde det sista på min inlämningsuppgift som ska in imorgon, där fick jag några. Sedan försvann dom lika fort igen när jag tog med mig min Ipad och en kopp te till sängen för att se på filmen Lida. Vilket var ganska skönt att bara slappa framför en film. Filmen var hemsk men bra. Jag vet att uttrycket vuxenpoäng inte används så mycket längre men det passar perfekt för en sådan dag som i dag. Jag har gillat de flesta filmer som är gjorda av Stephen Kings böcker. Åtminstone de som jag har sett, som båda Carrie filmerna, Lida var väldigt bra. Jag så DET när dem gick på bio nu i höst, den var också riktigt bra. Hittills i dag så har min vuxenhet varit lite som en bergochdalbana. Den lär nog fortsätta med det.

Likes

Comments