Header
View tracker

Här kommer lite bilder från gårdagens parfotografering. How cute?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hade jag en parfotografering inbokad. Efter fotograferingen åkte vi och kikade på kossorna som fanns i närheten (som också hör till killen i parets jobb), hur fina är de inte?! I love cows!

Likes

Comments

View tracker

Idag prövade jag att locka håret med hjälp av en penna och en plattång. Resultatet blev bättre än förväntat, hur kan man ha höga förväntningar när man använder en penna för att få lockigt hår? Jag tyckte iallafall att det lät jättekonstigt fram tills att jag själv prövade det.

Likes

Comments

Det är lördag. På lördagar får man äta lussebullar till frukost. Vi kan börja med en ny tradition, lussebullar till frukost varje lördag fram till jul.  It sounds amazing and i love it!

Likes

Comments

Nu är alla bilder från gårdagens fotografering redigerade och klara, vad tycker ni? Både jag och Ellinor är jättenöjda med alla bilder, och ser ni hennes ögon?! Först och främst så har hon alltså INTE lösögonfransar, vilket är helt craycray. För det andra, hur vacker är hon inte?

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så ska jag fota porträttbilder till mitt gymnasieprojekt, och ni kommer självklart att få ta del av bilder från mina kommande fotograferingar. (Ni kommer dock inte att få se bilderna som kommer att använda i fotoboken innan boken är klar)

Redan idag fotade jag de första porträttbilderna, då min fina vän Ellinor ställde upp som modell och jag vart såå nöjd! HÄR kan ni se bilder från den förra fotograferingen vi gjorde tillsammans. Både kameran och jag älskar henne!

Likes

Comments

Jag har säkert ändrat mig angående gymnasiearbetet tjugo gånger. Denna tisdagskväll har klockan passerat midnatt och jag har ändrat mig ännu en gång. Jag minns inte när men våran lärare introducerade oss för Hans Gedda. Jag fastnade verkligen för hans sätt att fota porträtt och med det i bakhuvudet har jag hittat massor av inspiration på pinterest till mitt gymnasieprojekt. Jag ska fylla en fotobok med porträttbilder tagna av mig och jag längtar redan tills att den blir klar. Jag vill se slutresultatet!

Likes

Comments

Det är söndag och första advent. Vi försökte bestämma oss för vad vi skulle äta idag. Jag ville ha bacon och tagliatelle, Mattias ville ha hamburgare. Han charmade över mig till sin sida, stekte hamburgare och suckade över hur lång tid jag tog på mig att fota hamburgaren haha.

Klockan slog precis 00:14 och jag kikar på Gilmore Girls. Tänkte multitaska och läsa lite bloggar innan jag lägger mig! :)

Likes

Comments

Kvällen spenderade jag hos Hanna, som strax efter att jag hade klivit innanför dörren ställde sig och lagade middag till oss två, lax & sötpotatis, grönsaker och dillsås. Efter maten (som förövrigt var jättegod) spenderade vi resterande av kvällen med att prata skit, skratta och slötitta på Wahlgrens Värld.

Jag behövde verkligen en kväll som denna, och redan imorgon ska vi ses igen. Vi ska mötas upp för en sen lunch nere på Ljusdal! :)

Likes

Comments