Header

Lekte runt lite med läppstift och glitter idag.

Likes

Comments

Vi brukar få olika teman av våran lärare som vi själva får tolka och sen fota utefter den tolkning vi har gjort. Förra veckan hade vi temat glitter (som jag redovisade denna vecka eftersom att jag är så seg haha..) och jag älskar Annas reaktion på mina bilder. "when you are trash but still cute"

Likes

Comments

Contains affiliate links

Våran lilla etta börjar bli för liten för oss, eller så har vi helt enkelt för mycket saker. Oavsett så vill vi flytta till något större. Drömmen för mig skulle vara ett mindre hus eller en större lägenhet där jag får min egna plats som jag kan ritar, skriva, pyssla, blogga och sminka mig vid. Med stort fönster alldeles intill som släpper in massor av naturligt ljus (bästa som finns när man ska sminka sig och/eller rita!!)

Jag tar snart studenten och vi kommer inte att flytta innan dess men det stoppar inte mig från att drömma!

Likes

Comments

Tränar på att rita ögon, kanske känner ni igen någon? ;) Next up, munnar! / Åkte ut på Ljusdal med mamma tidigare idag. Efter lite spring i affärer åt vi middag tillsammans på Finess. Älskar att umgås henne!

Likes

Comments

När jag gick hem från skolan igår tog jag upp mobilen och ringde ut min storasyster för en promenad i finvädret med henne och Skurt. Vädret var perfekt, hade mer än gärna spendera dagen ute på isen, grilla korv och lapa sol!

Gårdagen till ära gick Hanna och jag på bio. Fifty shades darker var verkligen jättebra, bättre än ettan om ni frågar mig. Fifty shades darker hade mer humor i sig samtidigt som man blev helt mindfuckad och ifrågasätter allt, dock får man en helt annan förståelse. Kika på den så förstår ni vad jag menar! ;)

Likes

Comments

Jag har ett vitt kuvert med bilder på dig. Jag brukar gå igenom dem ibland när jag är själv. Fulgråter, hulkar och torkar mina tårar på din gråa t-shirt. Den är utsliten och trasig, den luktar inte längre som dig men den var din och jag skulle aldrig kunna göra mig av med den. Det har gått ett år pappa och jag saknar dig så fruktansvärt mycket.

Den 9 februari 2016 pratade jag med dig, 10 februari fick vi veta att du var borta. Ibland kan jag varken äta eller gråta, andra dagar kan jag inte sluta. Det är en konstig känsla när hela ens liv vänds upp och ner men ändå stannar inget. Jorden fortsätter att snurra och dagarna fortsätter som vanligt för alla andra.

Likes

Comments

Mattias fick blommor i födelsedagspresent av min syster igår. Hon har inte bara en extra kromosom, hon har ett extra stort hjärta också.

Likes

Comments

Efter jag hade fotat Anna så fick Moa placera sig framför kameran. Än så länge har jag bara fotat tre stycken men det kommer att bli många fler så ni har mycket att se fram emot! ;)

Likes

Comments

Idag fortsatte jag med mitt gymnasiearbete. Jag fota Anna inne i studion på skolan. Jag fotade med blixt först men efter några minuter ökade jag ljusstyrkan på softboxarna, knäppte av blixt-läget och ökade iso på kameran. Jag gillar verkligen inte att fota med blixt haha.

Likes

Comments

Idag fyller han år, han som jag med stolthet kallar min. Vi är inne på vårat femte år tillsammans och han är inne på sitt tjugotredje år på jorden. Grattis på födelsedagen Mattias, jag älskar dig!

Likes

Comments

I oktober skrev jag ett inlägg (som ni kan läsa HÄR) där jag berättade om min sjukskrivning. I måndags hade jag ett möte bokat med min mentor. Jag, mamma, min mentor, samt kvinnan som jag har samtalsterapi med möttes upp på skolan för att diskutera upplägget av min skolgång
Vi har bara några månader kvar till studenten och eftersom de flesta kurser som finns på gymnasiet också går att läsa på andra platser så ska jag fokusera på att slutföra de viktigaste. Jag kommer att slutföra mediakurserna tillsammans med min klass och sen tar jag studenten med ett samlat betygsdokument, vilket blir den bästa lösningen för mig i dagsläget.

Vi hade mötet i måndags och redan på tisdagen var jag tillbaka på skolan. Jag kommer att gå i skolan några timmar i veckan, vilket känns jättebra, speciellt med tanke på hur mycket jag saknat allihopa.

Jag ska ta studenten. JAG. Kan fortfarande inte förstå att trots psykisk ohälsa och miljoner motgångar så är dagen snart här. Jag önskar bara att du kunde få se mig ta studenten pappa.

Likes

Comments

Blåbär, jordgubbar, banan, fil & mjölk. Istället för att äta fil och flingor kan man lika gärna köra allt (+Mjölk, -flingor) i en blender och dricka det istället! Min smoothie-maskin hittar ni HÄR <--

Likes

Comments

Fettisdagen är inte här ännu men Mattias ville bjuda på semla och vem kan tacka nej när en snygg kille frågar om man vill ha något gott? ;)

Älskar förövrigt smörgåsbrickan/skärbrädan som semlan står på. Jag köpte den på Clas Ohlson i somras när vi var ner i Göteborg. 2 för 89;90:-

Likes

Comments

Som jag har skrivit om tidigare så ska jag (till mitt gymnasiearbete) fota porträttbilder att fylla en fotobok med. Jag har bara fotat en person än så länge med har några på kö som har erbjudit sig att stå som modell. Det ska bli så roligt och om någon, oberoende av kön eller ålder (i närheten av Ljusdal) skulle vilja bli fotad till mitt projekt så hör av er!

All inspiration i kollaget ovanför kommer från pinterest!

Likes

Comments

Jag läste klart Therése Lindgrens bok Ibland mår jag inte så bra tidigare idag. Jag hade hört så mycket positivt om den och ville verkligen läsa den. Först och främst så känner jag igen mig i så mycket av det hon skriver (och därför vart första halvan av boken väldigt jobbig att läsa, just för att jag tycker det är så jobbigt att må dåligt, och att då, läsa en annan människas bok där delar av innehållet stämmer så bra överens med mitt mående så blir de jobbigt.)

Jag tror att även om alla inte kan relatera till Therése så är det jätteviktigt att så många som möjligt läser och förstår hur vissa människors liv faktiskt ser ut. Vi är så många som lider av psykisk ohälsa och det är så viktigt att folk vet vad det handlar om, att de förstår. Har du inte läst den? Läs den!

Likes

Comments

(gårdagens smink), började sminka mig mitt i natten och här är resultatet!

Likes

Comments

Det är onsdag och jag är fortfarande kvar i Ramsjö. Mattias åkte hem till Ljusdal redan i söndags men jag stannade kvar för att få umgås med mamma och min storasyster. I skrivande stund kikar jag på iZombie i väntan på mat. Det är så mysigt att vara hemma hos mamma, bli lite ompysslad och bara få umgås.

Likes

Comments