Header

Fettisdagen är inte här ännu men Mattias ville bjuda på semla och vem kan tacka nej när en snygg kille frågar om man vill ha något gott? ;)

Älskar förövrigt smörgåsbrickan/skärbrädan som semlan står på. Jag köpte den på Clas Ohlson i somras när vi var ner i Göteborg. 2 för 89;90:-

Likes

Comments

Som jag har skrivit om tidigare så ska jag (till mitt gymnasiearbete) fota porträttbilder att fylla en fotobok med. Jag har bara fotat en person än så länge med har några på kö som har erbjudit sig att stå som modell. Det ska bli så roligt och om någon, oberoende av kön eller ålder (i närheten av Ljusdal) skulle vilja bli fotad till mitt projekt så hör av er!

All inspiration i kollaget ovanför kommer från pinterest!

Likes

Comments

Jag läste klart Therése Lindgrens bok Ibland mår jag inte så bra tidigare idag. Jag hade hört så mycket positivt om den och ville verkligen läsa den. Först och främst så känner jag igen mig i så mycket av det hon skriver (och därför vart första halvan av boken väldigt jobbig att läsa, just för att jag tycker det är så jobbigt att må dåligt, och att då, läsa en annan människas bok där delar av innehållet stämmer så bra överens med mitt mående så blir de jobbigt.)

Jag tror att även om alla inte kan relatera till Therése så är det jätteviktigt att så många som möjligt läser och förstår hur vissa människors liv faktiskt ser ut. Vi är så många som lider av psykisk ohälsa och det är så viktigt att folk vet vad det handlar om, att de förstår. Har du inte läst den? Läs den!

Likes

Comments

(gårdagens smink), började sminka mig mitt i natten och här är resultatet!

Likes

Comments

Det är onsdag och jag är fortfarande kvar i Ramsjö. Mattias åkte hem till Ljusdal redan i söndags men jag stannade kvar för att få umgås med mamma och min storasyster. I skrivande stund kikar jag på iZombie i väntan på mat. Det är så mysigt att vara hemma hos mamma, bli lite ompysslad och bara få umgås.

Likes

Comments

I fredags tog jag och Mattias bilen upp till Ramsjö för att umgås med min mamma och syster. Lördagen spenderade vi ute på isen med några bekanta, åt kolbullar och myste framför elden som sprakade. Älskar hur snön lägger sig som ett tjockt täcke över träden, det är så vackert!

Likes

Comments

Vi är redan inne på femte dagen. Jag firade in det nya året med min äldsta syster, vi spelade bingolotto och tog det lugnt, vid tolvslaget skickade vi upp en svävande lykta till minne av pappa. Vi stannade kvar ute och såg på medans raketerna fick himlen att glittra.

Likes

Comments

Julen började med Bingolotto och uppesittarkväll den tjugotredje (och redan efter tolvslaget öppnade jag och Mattias varandras paket, vi kunde inte hålla oss till morgonen hahah). När vi vaknade på julafton klev vi upp och gjorde oss i ordning för att sen gå ner till svärmor där hon och resterande av Mattias familj befann sig. Jag stannade inte länge och fick därför öppna mina julklappar ganska direkt efter att vi hade kommit dit. Denna jul var första julen vi firade utan pappa så jag ville spendera så stor del av dagen som möjligt med min familj.

Mamma hämtade upp mig hos Marina och tillsammans med mina två äldre systrar öppnade vi julklapparna och åt middag (i den ordningen också. Vi kunde inte vänta med att öppna dem tills efter maten). Vi hade jättemysigt och strax efter klockan sex kom Mattias upp till oss. Efter att Mattias hade öppnat sina julklappar som han hade fått från min familj doppade vi frukt i chokladfondue och kikade på Tomten är far till alla barnen och Sune i Fjällen.

Likes

Comments

När jag var liten hade vi två koppar, vita och blåa, med matchande fat. Jag älskade dem men under åren försvann en av kopparna och tidigare i år råkade jag tappa ett av faten i golvet. Helt plötsligt hade jag bara en av vardera, tills för några veckor sedan. På en köp och sälj-sida på Facebook hittade en likadan kopp med matchande fat(!!) som den jag hade när jag var barn. Älskar dem!

Idag fyllde jag min vita och blåa kopp med oboy, myste ner mig i soffan och kikade på Gilmore Girls.

Likes

Comments

Snön öste ner utanför fönstret när jag vaknade igår och idag har minusgraderna bitit fast sig i kinderna varje gång dörren öppnats. Jag älskar att vintern är här, dock skulle jag behöva en bättre jacka för att kunna uppskatta vintern fullt ut haha.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från gårdagens parfotografering. How cute?

Likes

Comments

Igår hade jag en parfotografering inbokad. Efter fotograferingen åkte vi och kikade på kossorna som fanns i närheten (som också hör till killen i parets jobb), hur fina är de inte?! I love cows!

Likes

Comments

Idag prövade jag att locka håret med hjälp av en penna och en plattång. Resultatet blev bättre än förväntat, hur kan man ha höga förväntningar när man använder en penna för att få lockigt hår? Jag tyckte iallafall att det lät jättekonstigt fram tills att jag själv prövade det.

Likes

Comments

Det är lördag. På lördagar får man äta lussebullar till frukost. Vi kan börja med en ny tradition, lussebullar till frukost varje lördag fram till jul.  It sounds amazing and i love it!

Likes

Comments

Nu är alla bilder från gårdagens fotografering redigerade och klara, vad tycker ni? Både jag och Ellinor är jättenöjda med alla bilder, och ser ni hennes ögon?! Först och främst så har hon alltså INTE lösögonfransar, vilket är helt craycray. För det andra, hur vacker är hon inte?

Likes

Comments