Header

Hello! Som de flesta av er vet så har jag länge haft problem med ångest och har sedan fem år tillbaka ätit ångestdämpande mediciner (Sertralin) för detta. Jag har haft turen med mig, då den medicinen har funkat bra för mig. Jag har aldrig behövt byta ut den, dock har jag fått höja dosen vid några tillfällen. Och för er som inte vet vill jag förklara, medicinen tar inte bort ångesten helt, men den hjälper mig till en nivå att jag klarar av att hjälpa mig själv. I dagsläget tycker jag dock inte att jag får den hjälp jag behöver och därför håller jag på att sänka Sertralinet för att sen kunna byta till en annan, i hopp om att den ska hjälpa mig. "De som lider av ångest/depressioner lider brist på serotonin, på samma sätt som diabetiker lider brist på insulin."

  Ångesten går ofta i perioder men när pappa dog förlorade jag en del av mig själv. Jag behöver tid på mig att läka och tid att få byta ut medicinen i min takt, därför har jag sjukskrivits till efter jul, just för att jag ska kunna hitta tillbaka till ett mående där jag kan kontrollera ångesten, paniken, sorgen och den konstanta oron.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen började med samtalsterapi och efteråt var jag så fruktansvärt trött och slut i kroppen efter allt gråtande (blev väldigt känslosamt på samtalsterapin), så när jag kom hem igen kröp jag ner bredvid Mattias och vilade en stund. När vi vaknade beställde vi hem mat och tände ljus, det var verkligen jättemysigt och välbehövligt för min del!

& Just nu kikar jag runt lite på internet och tittar på Jane the Virgin. :)

Likes

Comments

I fredags fotade jag min gamla klasskompis Jennifer som jag gick på barn och fritid med. Jag fotade @jennifergidlund tillsammans med hennes pojkvän Johannes med deras 2,5 månader gamla dotter Julia. Hur söt?! :o

Likes

Comments

Efter senaste numret av Hem ljuva hem blev jag jättesugen på att göra om i badrummet. För mig är förvaring A och O (ställen fär man kan slänga ner massa saker, så att det inte syns vilken oreda man egentligen har haha) men man vill gärna att förvaringen ska vara lika snygg som praktisk, right? & sen är det jätteviktigt för mig att grejerna faller mig i smaken, inte bara utseendemässigt utan det ska kännas bra också.

Bilderna är tagna från weheartit & pinterest. Allt i kollaget finns att hitta på H&M home, Åhlens, Lagerhaus och Ellos.

Likes

Comments

Hur snygga kläder finns det inte hos NA-KD? Längtar tills jag har den ekonomin att jag kan beställa lite nya kläder! *Hjärtögon* Kika in på deras hemsida ni också, så kan jag lova att ni blir lika förälskad som mig! :*

Likes

Comments

​Hemma hos oss fortsätter målandet, iallafall för min del. Mattias är inte särskilt konstnärlig av sig! ;)

Likes

Comments

​Det var slut på de vita canvasdukarna där jag brukar köpa dem, därför köpte jag hem två svarta i en mindre modell och såhär blev resultatet på den första! :)

Likes

Comments

Som ni vet har jag alltid älskat att rita och under de senaste månaderna har jag börjat måla allt mer, speciellt den senaste veckan​ har jag målat väldigt mycket. Jag sitter bänkad framför Teen Wolf och målar, det är så mina dagar ser ut just nu.

Likes

Comments

Det är fredag, jag och Mattias startade dagen med varma mackor till frukost. Mums!

Likes

Comments

Precis som jag skrev i förra inlägget fick jag blommor och choklad som tack för ett fotouppdrag jag utförde tidigare i veckan. Platsen vi fotade vid, Kyrksjön, är verkligen en av de finaste platserna i Ljusdal. Oberoende av vilken tid på året man är där så är det alltid lika vackert!

Likes

Comments