Header

Jag har alltid använt mig av akvarellfärger när jag har målat mina tavlor men i torsdags, när jag och Mattias var till Ljusdal så passade jag på att köpa hem akrylfärger. Jag blev så nöjd med resultatet och färgen var så rolig att arbeta med. Fortsättningsvis kommer jag absolut att använda akryl istället för akvarell när jag gör tavlor! Vad tycker ni om min senaste tavla?

Likes

Comments

Jag är så glad över JFR 's initiativ att de har startat plus size kollektionen Size Hero. Det är så roligt att man kan hitta kläder i större storlekar och ändå kunna känna sig som en jävla superhjälte! Och jag, som är en av många som faktiskt handla på plus size avdelningarna blir jätteglad att de låter mig att känna mig nöjd med mina kurvor.

Inlägget innehåller adlinks.

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6

7 / 8 / 9

Likes

Comments

Jag är en kreativ människa som älskar att skapa men jag minns när jag var liten. Jag har två syskon som både var och fortfarande är jätteduktig på matte (jag har alltså IG i matte haha, varför hoppade dem generna över mig?) , samt att båda två är duktiga med datorer, precis som min pappa också var (och då menar jag att laga datorer och gå in i djupet på dem). Mamma och pappa byggde ofta, snickrade och höll på med motorer. Jag minns att jag tyckte att alla i min familj var duktiga på olika saker men att jag inte hade något som jag var bra på. Idag, när jag har blivit äldre så känns det både roligt och skönt att jag faktiskt har hittat saker som JAG är bra på. Jag fotar mycket, målar, ritar och pysslar.

Speciellt nu, under det senaste året har jag målat mer, vilket är jätteroligt och i fredags köpte Mattias hem nya canvastavlor så att jag kan göra lite nya tavlor! Kom ihåg att följa min instagram @ teckningochfoto

Likes

Comments

Det haglade massor innan haglet övergick i spöregn. Molnen lättade och man kunde se hur två regnbågar visade sig. Från att man är liten får man höra om skatten som finns i regnbågens slut men i slutet på denna regnbåge fanns Sundsbron. Att få ha Ramsjö som hemby är en skatt i sig, så sagorna om regnbågen och den skatt som kunde hittas var sann, beroende på hur man ser på saken.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

I ett tidigare inlägg (som ni kan läsa HÄR) berättade jag om MaxFactors tävling på Instagram, där jag faktiskt vart en av de tre vinnarna. Jag blev jätteglad och ville nu dela med mig av länkar till produkterna jag vann. Läppstiftet får verkligen 10/10 och jag är så himla nöjd med allt!

Likes

Comments

Igår tog jag med mig makroobjektivet ut och fotade vattendroppar i gräset.

Likes

Comments

Klockan är 00:23 och jag ligger i svärmors soffa med tre hundar som ligger och snarkar. Mattias och jag tog bilen till Ljusdal i eftermiddags för att spendera några dagar i Ljusdal och under tiden får vi sova på Marinas soffa, vilket jag tycker är jättemysigt då jag inte har sovit här på några veckor!

Klockan har hunnit bli 00:26 och jag börjar bli riktigt trött. Ögonen svider och ögonlocken blir bara tyngre och tyngre. Jag ska försöka sova nu och förhoppningsvis håller klart.se sitt löfte om en regnfri dag imorgon att jag kan gå ut på Ljusdal och fota lite!

Likes

Comments

Jag använde mig av sminket som jag fick hem igår och jag är jättenöjd med produkterna, jag är så glad att jag vann!

Likes

Comments

För två veckor sedan hade MaxFactor en tävling på Instagram där tre personer hade chans att vinna smink till ett värde av 1000:- Man kunde vinna samma produkter som de använde på en sminkning på Peg Parnevik.

JAG VANN?!?!! Jag skrek när jag öppnade postlådan och insåg att paketet hade kommit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det röda läppstiftet som jag har applicerat på läpparna är desamma som jag har applicerat på ögonlocken, tillsammans med ett rosa/beige läppstift. Ibland vill man helt enkelt kleta in ögonlocken med läppstift och läppglans haha.

Likes

Comments

Det regnar och blir uppehåll med strålande sol om vartannat. Som tur var vart det uppehåll precis när jag och mamma skulle gå ut och gå med hundar. Ni vet inte detta men en gång om dagen går jag och/eller mamma ut och går med grannens hundar medans dem jobbar.

Jag har precis redigerat klart bilderna som jag tog under dagens promenad och nu tittar jag på Pretty Woman med mamma.

Likes

Comments

Jag har alltid bott nära naturen, skogen har alltid funnits precis utanför dörren och jag trivs med det. I förrgår tog jag med mig hundarna och kameran ut i skogen och fotade. Om alla äckliga kryp och alla djur höll sig borta så skulle jag kunna spendera flera timmar sittandes i skogen. Men paniken när man är i skogen och hör ett knak och inte vet om det är en brunstig älg, en hungrig björn eller en argsint varg bakom träden gör att jag inte spenderar lika mycket tid i skogen som jag skulle vilja.

Likes

Comments

Jag älskar att läsa bloggar och i och med att det är så lätt att läsa bloggar genom nouw (det är faktiskt väldigt sällan jag läser bloggar utanför nouw om jag ska vara helt ärlig) och därför vill jag tipsa er om några av mina favoritbloggar. Massor av snygga bilder, bra texter och härliga brudar!

Likes

Comments

Här om dagen var mamma och jag ute och plockade kottar. Du läste rätt, vi plockade kottar. Min mamma älskar kottar, du hittar till exempel alltid en kotte eller två (läs minst fyra) i hennes bil. Inte för att hon inte plockar ut dem utan för att hon alltid hittar nya som hon vill ta med hem.
Mamma har fört över detta beteende på mig och jag som älskar att pyssla och skapa tänker försöka göra några dekorationshjärtan av kottarna till pappa, mormor och morfars gravar.

Sen, någon dag när vädret tillåter (det regnar och är blött ute idag) så ska jag ta mig ut och plocka lingon. Vi har massor av lingon precis bakom huset och det är långt ifrån alla som har den lyxen så vi tar verkligen vara på det! :)

Likes

Comments

"To me, photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them."
Elliott Erwitt

Jag älskar att fota. Jag älskar den där wow-är-det-verkligen-jag-som-har-tagit-dessa-bilder känslan som @Linneabroberg skrev om och jag blir så glad när någon som har anlitat mig som fotograf blir nöjd med resultatet. Och känslan när man ser sina egna foton i någon annans hem, den är så mäktig!

Man får helt enkelt ut så mycket av att fota!

Likes

Comments

Det är lördag och jag har precis redigerat några bilder på kottarna som jag fotade tidigare idag och vid skrivande stund spelar jag betapet (alfapet på internet) mot mamma och Mattias. Det behövs inte mycket för att jag ska känna mig tillfreds.

Mamma brukar berätta att redan som liten kunde jag sitta och leka med mina barbiedockor i flera timmar, de behövde aldrig försöka roa mig utan jag var nöjd som det var och än idag sitter det i. Jag älskar att gå ut och sätta mig på bron och bara vara. Eller som idag när jag tog med mig kameran ut och fotade kottar, jag satt där i närmare en timme och sen spenderar jag minst lika lång tid att redigera bilderna också. Det behövs inte mycket för att glädja mig helt enkelt! Sen att jag får infall precis som alla andra och blir extremt rastlös, det hör väl till haha!

Likes

Comments

Nu har vi kommit till den tiden när humlorna och getingarna börjar bli slöa, jag tar tillvara på att dem är slö så idag tog med mig mitt makroobjektiv ut och fotade några humlor som knappt orkade röra på sig. SER NI ATT DE HAR TRE MINDRE ÖGONLIKNANDE GREJER UPPE PÅ HUVUDET?! Obehagligt som fan!

Likes

Comments

Hösten är snart här och trots att jag inte tycker om hur mörkt det blir under höst och vinterhalvåret så kan jag inte låta bli att längta efter kyliga dagar och färgskiftande löv.

Likes

Comments