Musik

Typiskt en sån där sommarplåga låt nu i sommar. Men visst är den härlig men ändå lite drag i??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

.. och välkomna tillbaka (lol, men älskar när kammi säger så!) Hur länge sen är det jag har bloggat? April? Tänkte ta och börja igen. Det är så skönt att skriva av sig ibland. Har hänt ganska mycket när jag har varit borta. Har varit både i London, Göteborg, Nyköping, fått sommarlov osv. Nog om det. Nästa vecka är det Bråvalla & veckan efter det är det peace and love!! Så det är mycket festivaler nu men det är ju kul. Idag har jag inget speciellt planerat. Känner mig illamående så ska ta det lugnt tills Danne kommer hem tror jag.

Likes

Comments

Allmänt

Blev lite ändrade planer. Var till djurmagasinet efter att ha städat hela lägenheten och gick sedan till mamma. Sen följde mamma och Hanna med mig hem och så tog vi en kort promenad innan vi köpte vegansk pizza, åt det igår dock också men fick bli en idag å. Ligger som bomull i magen nu haha. Blir väl en kaffe nu innan jag ska med mamma och handla. Pussar!

Likes

Comments

Allmänt

Säljer mina Nike nu pga av fel storlek. Använda 2-3 ggr och är storlek 38. Tänkte mig ungefär 400kr för vill bara bli av med dom köpte dom runt en tusen lapp på foot locker i USA. Är ni intresserade är det bara att lämna en kommentar eller höra av er på fb, puss!

Likes

Comments

Hej och äntligen fredag!! Haft fullt upp hela veckan på apl, men nu är det helg eller ja snart iaf! Jobbar med Danne idag så vi har precis ätit och ska nu jobba klart för dagen. Inga speciella planer ikv, var fest sugen men är får se om jag orkar eller ej. Puss!

Likes

Comments

Allmänt

Vi bytte ut skolmaten mot detta som var så mycket godare. Haha! Sen har vi verkstad innan vi slutar då ska jag till kupolen och sen träna. Håller på med ett projekt hemma som ni får se senare! Puss

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla! Hur mår ni? Själv mår jag riktigt bra idag för jag fyller ju faktiskt 19 år! Grattis till mig själv haha! Igår jobbade jag ju 9-22 så gick hem och somnade på soffan direkt och vaknade att Danne väckte mig och sa att vi skulle in och lägga oss i sängen ist. I fredags var Therese och Sander här. Vi drack lite och umgicks ba! Idag ska vi till olearys och äta med min familj och få se vad som händer idag. Först ska vi käka upp frullen å sen handla. Puss

Likes

Comments

Allmänt

Kände mig värd en sallad idag haha.. tänkte först ta en pizza men har blivit så mycket pizza på slutet så tänkte "näe, fuck off" så det blev en sallad men det var lika gott det med. Ska ta en fika på kupolen nu innan jag börjar jobba, puss på er!

Likes

Comments

Allmänt, Nytt

Fick äntligen hem mina kläder från NA-KD tog xxs i allt! Haft lite fullt dom senaste dagarna. Igår var jag och Danne till hans pappa och åt middag. Idag ska jag jobba 16-21 sen tror jag vi ska till liljan om jag inte ska umgås med Therese. Imorgon är det jobb hela dagen 9-22! Men på söndag är jag ledig och då fyller jag 19 år, haha sjukt.. ha det bra!

Likes

Comments

Allmänt, Nytt

Gick in på kupolen en snabbis och köpte ett par jeans jag läste på en blogg. Kunde inte hålla mig så åkte dit direkt haha! Ska snart börja röra mig ner på stan för att ta en fika med Therese ♡

Likes

Comments