Contains affiliate links

Lite godingar från min önskelista iår.
Klicka på plagget för att komma till återförsäljare.

1. / 2. / 3.
4. / 5. / 6.

En natt på vann spa hade vart så mysigt.

7. / 8. / 9.
10. / 11. / 12.

Som sagt, klicka på plaggen for att komma till återförsäljare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är helt kär i denna fake pälsjacka från Nelly.com!!
Så jag snodde den från Felicia igår och myste runt i skolan. Som ni ser är jag helt död pga min förkylning, orkar inte sminka mig eller fixa håret.
Den bröt ut ännumer igår och jag la mig med feber. Är därför hemma idag..men behövligt att få sova lite eftersom jag på helgerna nästan allltid jobbar istället för att vila.
Nog om det.

Gårdagens träningspass: blev ett ben och rumppass med Linn och Filippa efter skolan. Mycket uppvärmning, raka marklyft, 210kg benpress (5/6stycken) rumpspark (vet inte vad det heter hehe) och yttre lårpress blev det. Eftersom vi va tre som turades om så var vi där i 1,5 timma och hann inte med så många övningar men jag va skakig efteråt vilket kändes bra.

Har förövrigt börjat på kostschema och tänkte lägga ut här nån dag framöver hur en sån dag ser ut matmässigt och tänkte även fokusera lite mer på träningen. Att ha typ dagens träning och lägga upp lite bilder oså från det. Kanske till och med videos, vi får se!

Ska känna mig fram den här gången vad jag faktiskt vill skriva om och fokusera på! Kanske det som är positivt och kul istället för min jävla depression
Vad tycker ni?

Likes

Comments

...är klockan när jag skriver detta.
Sitter på bussen till Uddevalla tröttare än tröttast. Somnade ganska sent inatt, blev en kväll med mycket tankar. Blev ingen träning utan vilade hela kvällen.
Men idag är det nya tag!.
Går från 10-13 idag och efter skolan ska jag träna med Filippa. Så längesen så ska bli kul. Vi ska köra ben och rumpis hihi, missade ju mitt benpass igår så kör på idag istället!
Efter det ska jag direkt hem å ta det lugnt & förbereda matlådor för veckan (har börjat på kostschema). Hade tänkt gå upp tidigt imorgon för att hinna med 06:47 tåget men vi får se på det hehe!

Vi hörs senare nu ska jag sova
Puss

Likes

Comments

Subscribe