Kolla vilken mysig frukost jag och Linn hade ute i solen imorse (12:00).
Tyvärr var det nog sista gången vi fick mysa till det så mycket för i helgen jobbar jag och på tisdag är det dags för skolan :( lite sorgligt ändå

Mysigt var det iallafall!
Saknade Linn

Likes

Comments

Åh nu är de bara 6 dagar kvar tills skolan börjar igen. Är glad samtidigt som jag har ångesten. Ska bli så skönt med rutiner samtidigt som jag inte vill börja sista året för ja kommer sakna att va i skolan och att få träffa alla polare. Samtidigt som jag ör as taggad för jag går in på mitt sista år, studentåret. Det roligaste året i ens liv. Sen är jag färdig, utbildad undersköterska med fast jobb.
Dock vet jag att det kommer va jobbigt att komma in i rutinerna igen eftersom jag mår som jag mår just nu. Sover otroligt dåligt och är stressad. Vet att allt kommer lugna ner sig när allt blivit stadigt och så. Men ändå, ångesten nu innan är inte ens kul.
Fyfan.

Jaja, dom sista dagarna nu på lovet ska mestadels spenderas med jobb faktiskt. På torsdag, möjligtvis fredag och sen hel lördag hel söndag. Woho!

Känner att jag redan avslutade lovet bra förra helgen med camping semester och way out west som förövrigt var ett bra avslut. Riktigt glad stt jag fick göra detta!

Har haft en bra sommar trots mitt mående, är nöjd. Synd bara att det gått så fort...
Hur känner ni angående skolan?

Likes

Comments

Hade världens bästa dag/kväll igår med mina fina. Way out west leverade bättre än vad jag trodde!!

Nu fortsätter jag semestern med Filippa & Oskar & Andreas. Nästa stop Lidköping.
Där ska vi hängs på campingen till måndag! Ska ta massa mysiga bilder och uppdatera er allt eftersom.

Om inte annat borde ni följa min ms på snap.
e-knutsson

Likes

Comments