Då var vi här, sista dagen på #nouw30daychallenge & jag är så otroligt nöjd över min prestation på bloggen denna månad. Efter varje dag har inläggsmängden ökat och jag har själv varit väldigt nöjd med många av mina inlägg!
Har uppdaterat varje dag som jag ville och skrivit ner det jag vill.

Otroligt roligt och bra koncept av nouw att göra en sån här tävling där man faktiskt får sätta lite press på sig själv och framförallt utmana sig själv.

--------------------------------

Jag är iallafall nöjd som sagt, känner mig riktigt peppad på att fortsätta blogga och göra det jag tycker är kul.
Men tyvärr kommer jag fortsätta på en annan bloggportal, tycker den passar mig lite bättre. Den är enklare att hantera & jag gillar designen. (Vet ju inte om jag alltid kommer blogga där, men just nu ser det ut så)!

Ni hittar min "nya" blogg på devote.se/eemmaknutsson

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En ganska lugn vecka faktiskt med lite planer för helgen. Dock är det hemligt än så länge av olika anledningar men det kommer bli kul. Ska även göra mitt första set kransförlängning hos Josefin på onsdag, spännande. Eftersom jag nästan aldrig sminkar mig så blir det skönt att få lite fransar.

Vad ska ni göra i veckan??

Likes

Comments

....är tydligen något som är otroligt svårt att förstå av någon anledning...
"Dra lite i mungiporna" , "Ryck upp dig och bjud till lite" , "Åh vad synd det är om dig som har ångest, buhuuu" , är bara några saker jag har fått höra under mina år med vardaglig ångest samt att jag faktiskt kan klassa mig som deprimerad i många perioder.
Jag har aldrig fått på papper att jag är deprimerad men jag känner mig själv såpass bra att jag vet att jag har varit och är så sjuk.

------------------------------------------

Jag läste en artikel via Facebook här om dagen som gjorde mig så provocerad av olika anledningar , bland annat att en artikel om oss sjuka ska behöva skrivas, jag känner mig som en onormal sämre person, att det är något fel på mig.
Samt att folk kan vara så otroligt egoistiska och inte förstå enkla saker som just tipsen dom skriver om häääär , tillexempel nummer fem. Den fångade mina ögon lite extra då jag flera gånger har fått höra att jag ska le fast jag inte kan och bjuda till lite när jag mår som sämst. Att det lixom inte är okej för mig att ha perioder då jag är ledsen och det går faktiskt inte att le eller vara super glad.
Det gör mig så arg och otroligt ledsen, för till er som håller på så här och tänker så här och säger så här ni förstår inte hur många gånger om dagen jag tänker att Jag vill bara vara som alla andra.

--------------------------------------------

Läs artikeln , tänk om , sluta vara så jävla egoistisk.


Likes

Comments