men asså hallå hej!!!

Är sämst på att uppdatera, jag vet men har haft fullt upp med skit praktik, jobb, vänner och framför allt körning och plugg. Det har iallafall lönat sig för igår tog jag körkort!!
Så jäkla skönt, friheten att glida runt ensam i bilen är obeskrivlig. Jag älskar ju att åka bil, men älskar ännu mer att få köra bil. Sen är det klart det är skönt att vara klar med allt pluggande nu oxå, för fyyyy vad det är tråkigt och JOBBIGT framförallt.

Tipsar verkligen om att ligga i med pluggandet iallafall, jag har latat mig en hel del så de sista dagarna var råstressiga, men de gick ju bra!!

Så dagen idag har spenderats med Andrea och Alma! Var på gymmet en sväng imorse oxå. Iallafall, vi tog oss en turo till Grebbestad för lunch på sjögrens i backen och sedan åkte vi vidare. Hämtade upp mamma på jobbet vid halv 5 och kvällen har vart lugn. Bullbak, träningsschema läggning, gymnasier arbete och lite sånt småkrafs. Har ju förövrigt börjat gymma igen, sååå skönt och känner verkligen att jag fått in en rutin nu, tränar 4/5 gånger i veckan på gymmet samt att jag har innebandyn och serien som drar igång nästa vecka.
Skönt att ha något att göra, och gud vilken energi jag börjar få!

Är även ledig i 2 veckor framåt nu (personliga skäl) så kommer ha massor av tid till att fokusera på bloggen, skall försöka komma på några roliga och några mindre roliga inlägg att skriva. Bland annat om tjejkvällen på fredag & om bakslaget jag insåg att jag fått idag, medicinering börjas imorrn. mm...

Skriver mer om detta framöver!

Hoppas ni stannar kvar

löss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Bara ett ord kan sätta eld på en skog"
Sitter och läser Håkan texter på WeHeartIt och likear varenda en. Nästan skrämmande hur alla hans ord och meningar kan stämma in så bra.
" Vill du ha en idiot lägg din hand i min",
" Mitt hjärta är ditt att förstöra"

Klockan är 23:32, jag ligger och tänker tillbaka. På den gången allt va bra. Den gången ångesten inte tog över. Den gången när allt gick fel. Varför gick allt fel?
Tänker tillbaka på den gången jag va kär eller den gången han slutade vara kär i mig. Varför slutade han va kär i mig? Varför är jag som jag är? Varför gör jag som jag gör?

Tänker tillbaka på den gången jag låg där, naken i operationsklänningen på barnakuten på näl med pappa vid min sida. Hur hamnade jag där? Varför hamnade jag där?

Tänker tillbaka på den gången jag blev friskförklarad, varför kunde det inte bara fortsätta vara så?


" Och vad jag bryr mig om är att se dig gråta för jag har gråtit."
Jag vill såra som jag blivit sårad, men kan inte. Istället trycker jag ner mig själv. Varför?

Så mycket frågetecken. Så få svar.Likes

Comments

Från en mysig middag på bullseye me fina vänner precis när det öppnade!!

Och HEJ alla! Hur är de? Me mig är de upp och ner, som vanligt haha.
Men försöker hålla humöret uppe? Ligger just nu i soffan, väntar på middag och kollar på Suits.
Slutade skolan vid 13 och har inte gjort ngt kul på eftermiddagen. Hängde lite med mamma, spelade spel och drack vin! Har vart med kompisar hela veckan så egentid m, fast med mamma, gjorde susen. Har massa energi nu!!

Tänkte dra helgens planer lite snabbt så ni förstår hur bloggen kommer ligga till.
Imorgon ska jag va hemma fram till 15 då jag ska jobba, jobbar kväll så är hemma vid 22:30... så segt, men Goa pengar! Mysigt att jobba fredag kväll me gamlingarna oxå.
På lördag ska jag jobba på kappahl 9:30-16:00, har inga klara planer för kvällen ännu och samma pass blir det på söndag! Ska bara jobba och ta det lugnt tror jag. Ska även jobba på solbo på måndag, dag pass och på tisdag drar praktiken igång! Så just nu händer inte mycket roligt förän Stockholms resan om 2 veckor! Fram tills dess ska jag övningsköra, jobba och praktisera!
Ska försöka få igång ett blogg schema och uppdatera så mycke som möjligt iallafall!!

Hoppas ni får en brs helg finisar, puss puss

Likes

Comments

Subscribe