Bilder, Inspiration

Satt och kollade igenom lite bilder igår kväll och kände mig genast sugen på att dela med mig utav dom på bloggen. Det här var absolut inte alla som gav mig leenden på läpparna, men en del iallafall.
Inspirationen är på väg tillbaka och mitt mående likaså.

Godmorgon Måndag.
Ha en fin dag hjärtan


Likes

Comments

Mitt liv / Vardag

Skrev inget mer igår kväll eftersom jag hamnade i en väldigt deppig sits och var bara ledsen och orolig. Därför la jag mig i sängen och lyssnade på p3dokumentär fram till halv 2 ca då jag gav ett försök till att sova vilket inte gick så bra så var vaken en stund till.
Somnade tillslut och vaknade halv 6 på morgonen fortfarande lika orolig, satte på en ny podd och somnade om till 12.
Då började jag packa och har än så länge packat 3 stora blåa Ikea påsar och en resväska, har lite kvar dock.
Sedan tog jag en dusch och gick en promenad med mamma hem till henne där vi gick igenom en låda jag ska ha med mig till lägenheten med lite tallrikar, ett överkast och så.

Kom hem för en timma sen och då stog tacos serverad med familjen & nu ligger jag i sängen och kikar youtube. Ska ligga här resten av kvällen, känner att jag behöver vila lite nu.

Imorgon ska jag fortsätta packa, sen en sväng upp till mormor och morfar & på kvällen är det oklart. Ska iallafall sova hos mamma.
Men vi tar det imorn, puss

Likes

Comments

Mitt liv / Vardag

Heeej! Hur är det?
Med mig är det helt okej. Är lite nere nuförtiden bara, annars bra.

Har vart i Vänersborg några dagar därför min uppdatering fått lida ännu en gång, men vill få all tid jag kan med Ellioth med tanke på att vi inte kommer ses på en vecka iallafall. Så vi har bara myst, vart på bio och hängt med gabbe. Kvalitetstid.

Nu sitter jag iallafall på tåget till Uddevalla där jag ska möta upp Ebba och hennes mamma för lite shopping på Ikea eftersom vi får nycklarna imorgon och flyttar in allt på söndag & sover första natten. Sjukt att vi snart är där!
Sen ska jag åka till mamma för att gå igenom allt jag har där, packa ihop lite och så.
Senare ikväll tänkte jag att jag skulle träna eftersom jag inte gjort det under hela lovet, ångest jaa. Behöver komma igång igen känner jag. Är så rastlös annars haha.
Ska försöka ta mig dit inte allt för sent så jag hinner börja packa ner lite hemma också.

Imorgon är allt oklart, men ska försöka ta mig ner till Uddevalla för möte med vår hyresvärd, få nycklarna och så. Sen hade jag behövt köpa lite smågrejer till, typ tvättmedel och sånt tråkigt.
Men eftersom morgondagen är oklar så hörs vi mer om det ikväll istället för nu tappar jag snart täckningen.


Ha en bra dag, puss

Likes

Comments