Header

Hej och Godmorgon allihopa. Nu tar jag nya tag med bloggandet och börjar om på ny kula. Sålänge det kommer kännas bra och roligt fortsätter jag annars får vi helt enkelt se.

Så vem är då jag? Jag heter Emma, bor i en liten by i Dalarna. Skulle absolut inte kunna tänka mig att ändra min livssituation just nu. Bor just nu tillsammans med min Sambo, bebis och hund i min Farmors gamla hus. Trivs super bra, men om vi skulle tröttna har vi att byta hus med min Mamma och Pappa. Hehe.

För nästan exakt 1 år sedan idag fick jag det besked jag väldigt länge drömt om och alltid velat sen jag var liten.. Jag skulle bli Mamma!

Nu sitter jag här med en sovande bebis på närmare 4 månader brevid mig. Tänk va fantastiskt livet kan vara!

Min fästman och jag träffades när jag började gymnasiet i Malung. Han la till mig på Facebook typ direkt?! Haha och jag accepterade väl då... sen åkte jag tillsammans med en klasskompis och några fler i hans gamla Volvo, sen har vi väl nästan sutitt ihop sen dess. Snart 6 år sedan nu!! Så sjukt. Och så tacksam att jag har Isac vid min sida.

Vi skaffade för snart 2 år sedan även en Shetland Sheepdog, som fick namnet Sigge. Han älskar att skälla och leka med sina kompisar. Vi är tackamma aTT han välkomnade Nellie så varmt o beskyddande i December.

Det var väl lite kort hur miTT liv ser ut nu. Hoppas ni vill hänga på oss här! Kramar

Likes

Comments