Veckans hemnet är denna fina nybyggda huset i Kristianstad. Inredningen är verkligen i min stil, lite av dessa har vi redan idag: tv-bänken, doots knopparna, tavlor, krukor, liknade säng m.m. Gillar de "flammande" väggarna.

Sugen på huset, den ligger ute för 3 895 000 kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​I söndags köpte jag nya vår skor, kände ett behov av lite nya fräscha skor. Jag är kär i mina adidas, men dock så gillar inte mina fötter dessa än, skavsår och ont i fötterna,, haha inget bra betyg, Men jag hoppas och tror att de behövs gå in lite mer. 

Likes

Comments

Nu är det fredag, En bra dag, Det är slutet på varda'n

Vi röjer och partar, Det är nu helgen startar igeeen, Igeeeen, Igeeeeen

Ja sådär brukar det sjungas när jag och sambon pratas vid efter jobbet. Och då är fredagsfeelingen ultimat..
Nu ligger jag i soffan och inväntar killen som ska komma hem med fredagspizzan. Känns extra gött efter två pass (Multiträning och Indoor-walking), haha det är då skräpmat är som godast. Någon som håller med? ;)

Likes

Comments

Veckans hemnet är denna underbara lägenhet i Linné i Göteborg. Inte riktigt min inredningsstil men kolla bara lägenheten. Dubbeldörrar in till sovrummet, högt i tak, fint golv, den öppna spisen och inte minst balkong. Titta och njut!

Dubbeldörrar är ett litet måste för mig just nu inför nästa hem.

Kolla vilken garderob!!!

Dessa stolar alltså... KÄRLEK!!!

Vad tyckte ni? Inte så dumt va, Priset för denna? Utgångspriset ligger på 3 800 000 kr men jag kan lova att denna kommer gå för minst 4 miljoner kronor.

Likes

Comments

Under påsk har jag och sambon bokat en längre Weekend till Italien! Vi kommer bo i Milano men två av dagarna kommer vi besöka Venedig och byarna runt Como Sjön. Har varit runt i Italien en gång tidigare men dessa ställen blir nya. Längtar så till att äta en god pastarätt ute på någon uteservering samt att bara strosa runt och njuta. 

Så har ni några tips på dessa ställen så får ni gärna dela med er.


Likes

Comments

​Jag har sagt det tidigare, men det här med blogg är riktigt svårt för mig. Haha nu var det ungefär ett år sedan jag bloggade senast. Och ja, vad har hänt sedan dess? 

  • ​Jag har tagit en kandidatexamen i företagsekonomi 
  • Jag varit och rest, både till Birmingham, London & Barcelona. 
  • Haft en underbar sommar.
  • Fått mitt första heltidsjobb som redovisningsassistent på Intersports huvudkontor. 
  • Genomfört en svensk klassiker.

Det var några saker som har hänt, så just nu är det långa dagar. Pendling till Göteborg varje dag så vi får se när jag har tid med bloggandet, men jag vill ge det en chans till. Så lycka till säger jag till mig själv :)​

Likes

Comments

Igår var jag och sambon ute och sprang årets första mil. Vi sprang till Gamle dal och gjorde hemska 10 backintervaller och sprang sedan hem igen. Turen dit var helt underbar med perfekt temperatur, kvällssol och fågelkvitter. Benen kändes även förvånansvärt lätta och vi sprang utan mobil och gps klocka vilket var befriande, ingen hets till att hålla ett visst tempo. Turen hem kan jag väl inte direkt säga var lika trevlig. Mina ben och ljumskar skrek av smärtor efter alla de hemska backarna och idag har jag en rejäl träningsvärk. Men ett mycket givande pass som jag tror kommer bli en ny tisdags tradition.


Likes

Comments

Var ute för andra gången med min nya racercykel förut och vädret var väl inte precis det roligaste, så det blev bara 17 km. Det blåste sjukt mycket samt att regnet ville tittade fram också. Men vinden är verkligen hemsk, motvind är som vanligt sjukt jobbigt och påfrestande men värst är ändå sidovinden. Cyklade vid öppna fält och där blåste det riktigt rejält, kändes som jag skulle ramla vilken sekund som helst, fick faktiskt en gång tar ner foten!! Det hjälper inte direkt att man har världens tunnaste däck också. Usch, Inte alls van med cykeln, tycker det är sjukt obehagligt vissa stunder samt att man får rejält ont i rumpan. Dock går det sjukt fort när det är nedför och där kan man lätt spara på krafterna, det gillar vi!.

Nästa tur ska jag försöka åka minst 30 km, haha Vätternrundan är ju 300 km så detta är ju egentligen ingenting haha.. ÅNGEST!!

Likes

Comments

Ja veckans hemnet blir helt klart denna fantastiska villa från 1900-talet i Malmö. Jag älskar de mesta sorters hus, kan tänka mig alltifrån nyproducerat till sådana här gamla villor som moderniseras i framtiden. Innan var det bara nyproducerade villor som jag drömde om där jag själv skulle rita huset. Men nu har jag successivt gått över till äldre hus, där jag istället drömmer om att  renovera ett gammalt hus. Tycker det är snyggt när man kombinerar det antika med det moderna, precis som har gjort i detta hus. Älskar husets karaktär samt vindsvåningen men bjälkarna.. (måste vara något med mig och bjälkar). Och tänk matsalen med en sprakande eld på vintern, mysigare kan det inte bli. Priset på detta hus? Ja ni, 9 miljoner.. Det är bara att börja spara.

Likes

Comments

Jag har under de senare åren ofta lagat bananpannkakor när jag vill ha en snabb lunch. Dock har jag börjat tröttna på dessa och tycker inte alls att de är lika goda längre. Därför testade jag för första gången bananvåfflor, och wow vad gott det var! Detta rekommenderar jag verkligen, så mycket godare än bananpannkakor och lika lätt om inte smidigare (slippa vända i stekpannan osv). 

Det som jag hade i var: 
1 banan
1 ägg
2 dl mjöl
1 dl vatten
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
50g smält smör
+ lite salt

Till detta hade jag nutella och blåbär.. mmmmm


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw