I dag har været en af de dage, hvor solen virkelig har skinnet igennem - så fantastisk! Jeg ville lige hurtigt tjekke ind og dele disse snapshots med jer :) håber I får nydt disse dage, og lad os lige fejre, at billederne er taget ved 17-tiden, hvor der rent faktisk stadig er lyst.

God aften!

<3 E

Likes

Comments

Burgere er en af mine yndlingsvalg, da de er nemme og kan tilberedes på mange forskellige måder. Her hjemme blev det denne gang til vegetarbøffer, lavet på kidneybønner. De var anbefalet af min veninde, og resultatet var intet mindre end super lækkert.

Burgerbøffer (ca. 8-9 stk.)

Opskriften lyder:

2 dåser kidneybønner
2 røde snackpeberfrugter
1 alm. løg
1 bundt persille
3 fed hvidløg
1 bouillonterning (jeg brugte grøntsagsbouillion)
1 tsk. paprika
100 g rasp
100 g havregryn

(olie til stegning)

Udover bøfferne: burgerboller, salat, rødløg, tomat og ost og hvad I ellers har lyst til.

Fremgangsmåde:

- Start med at si vandet fra bønnerne og put dem i en skål, hvor de blendes med en stavblender

- Hak snackpeberne, løg og persille og blend med bønnerne

- Tilsæt hvidløg (presset), bouillionterningen, paprika, rasp og havnegryn i skålen

- Blend og smag til med salt, peber og evt en smule chilli

- Form farsen til 8-9 bøffer og steg på panden ved middel varme - jeg tilføjede ost på et par af bøfferne

Voilá! Velbekomme


​<3 Emma

Likes

Comments

Gucci Dionysus

Gucci Dionysus HER, Zara taske, 799,- HER

Jeg har som mange andre piger håbløst forelsket mig i Gucci's Dionysus taske, og det blev bestemt ikke bedre af jeg fik tasken i hånden nede i Gucci butikken i Rom! Men indtil at jeg føler budgettet rækker til den ægte vare, har jeg investeret i denne taske fra Zara.

Zara er generelt gode til at efterligne de store modehuse, og stadig bibeholde en god kvalitet. Denne taske er af ægte skind, og med samme metalrem som Gucci's.

Acne Velocite

Acne jakke HER, Gina Tricot "Maddy jakke" 649,- HER

Acnes populære Velocite jakke har efterhånden været fremme et par sæsoner. Men hvis du ligesom jeg ikke har 17-19.000,- at smide efter den, har Gina Tricot et rigtig godt alternativ. Jakken hedder Maddy, og i år har de lavet den med hvidt for. Jakken har blandt andet været i grå og helt sort, og jakken er overraskende varm og et fund til prisen.

Jeg håber at I kunne bruge disse tips!

<3 Emma

Likes

Comments

Rød wrap dress HER, choker kjole fra IvyRevel HER, hvid tassel kjole HER, kjole fra Nastygal HER, hvid blondekjole HER

Nu hvor der ikke er længe til nytår, er jeg så småt begyndt at kigge efter dette års nytårskjole. Til nytår vil jeg altid gerne skille mig lidt ekstra ud, og det er også den aften på året, hvor man kan tillade sig det! Her er mit bud på nogle fine kjoler som nok skal skabe noget opmærksomhed ;)

Asos har et brand kaldet A Star Is Born, der virkelig har et smukt udvalg af kjoler til enhver special occasion (til overkommelige priser). Men det handler om at være hurtigt ude, da der normalt ikke går længe, før varerne er udsolgt. Den midterste kjole med kvasterne er blandt andet herfra, hvilket giver mig en smule Balmain feel, men dog til langt billigere penge.

Jeg ved ikke helt hvad planerne er for min nytårsaften endnu, men uanset hvad, kræver det en smuk kjole!

<3 Emma

Likes

Comments

Jeg var så heldig at blive inviteret en tur til Rom i efterårsferien med min familie. Jeg var der også for et par år siden med min far, så det var hyggeligt at komme ned og se alle de velkendte steder. Rom er en utrolig romantisk by, og der er noget helt særligt over at vandre rundt i de små gader og betragte italienerne.

Vi var afsted i uge 42, hvilket er et godt tidspunkt rent turistmæssigt, da de fleste udenlandske turister først har ferie ugen efter.

Vores hotel lå få minutters gang fra Piazza Venezia, et utrolig smukt og imponerende monument der forbinder corsoen og andre store gader tæt på forum Romanum og Colosseum.

Det er altid rart at kigge tilbage på, specielt nu hvor vejret er blevet en del køligere!

<3 Emma


Likes

Comments

Smukke København!

Brunch hos Fars Dreng, Ny Adelgade 7

Her er min gode veninde og klassekammerat, Camilla. Da vi ankom efter en lang togtur tog vi forbi Corallo, en lækker lille fiskerestaurant/bar beliggende på det hyggelige Illum Rooftop.

Vi tog til København i forbindelse med en fødselsdag, som min nevø havde inviteret os til om lørdagen på Arch. Camilla og jeg var en tur på Christianshavn, hvorefter vi tog på shopping i blandt andet Zara og Sephora, inden vi tog ud og spiste på Blød Hat om aftenen. Vi var rigtig heldige at få et bord, da alle andre steder var optaget, hvilket vi selvfølgelig ikke havde tænkt på! Vores weekend crashede sammen med Bieber koncerten i Parken om søndagen, hvilket betød der var en masse mennesker i Københavns gader.

Vi havde en rigtig hyggelig aften med min nevø før vi tog hjem og sov på Tivoli hotellet, hvilket i øvrigt får en kæmpe anbefaling med på vejen!


<3 Emma

Likes

Comments